Lucka 7 – Dagens tävling i julklappskalendern

Ny vecka! Vår julklappskalender med Royaldesign har idag kommit fram till lucka 7. Idag har vi fina förvaringsbyrån Componibili från Kartell i potten. Ta chansen att klicka hem denna snygging till dig själv eller att ge bort i present. Vi har 2 vinnare i potten!

Vinnare 1: Componibili förvaring 3-fack vit (värde 1215 kr).
Vinnare 2: Componibili förvaring 3-fack vit (värde 1215 kr).

Svara på frågan:
– Var skulle du placera förvaringsbyrån? Motivera kort nedan!

Skriv i kommentarsfältet nedan!
(Du behöver även ange en giltig e-postadress (är ej synlig)

Vi sammanställer och presenterar vinnarna en vecka i taget och lägger upp det på bloggen!

Tävlingen pågår tom 9 december 2015

Lycka till!

Jenny & Linda, Trendspanarna.nu

 

lucka_6dec_ny

411 svar på ”Lucka 7 – Dagens tävling i julklappskalendern

 1. Just nu bor jag ganska trångt men det bästa med Componibili är att det alltid finns ett hörn där den kan trivas. Jag skulle ställa den i hallen för då skulle jag bli glad direkt när jag kommer in genom ytterdörren 🙂

 2. Hejsan!

  Så fin och så läcker, beundrande blickar den väcker
  Skulle stå fint vid min säng och ståta, så har jag tur
  att vinna nu så skulle jag absolut inte gråta.
  Så nu håller jag tummar och tår, att just jag
  den snygga byrån får!!!

 3. Skulle placerat den på min minsta sons rum bredvid hans spjälsäng (sebra). Hade varit såå fin som nattduksbord ?

 4. Ja, svårt välja – den är så vansinnigt fin och skulle passa nästan var som helst! Men tror den hade hamnat bredvid sängen ??✊

 5. Tomten,jag lovar jag har varit riktigt snäll
  Önskar så denna läckerhet från Kartell
  Att vara det sista jag ser innan jag ska sova
  Skulle verkligen göra min jul vill jag lova
  Bredvid sängen byrån få placera
  Ja,det skulle få sovrummet att briljera!

 6. Denna byrå är såå snygg!! Vinner jag den ska den få stå i min äldsta sons rum, sonen blir snart tonåring & den skulle bli perfekt att ge till honom i present. Han är bestämd med vad han vill ha & denna skulle han inte tacka nej till! Hoppas på tur!

 7. Den skulle få agera möss och vant förvaring i hallen, det blir en del mössor och vantar med 3 små gulliganer 😉

 8. Jag skulle ställa den i badrummet. Där skulle den bli pricken över i:t, hjälpa till att skapa ordning och reda, och med lite doftljus och blommor uppepå skulle där bli en härlig spakänsla.

 9. Åhhhh!!!! Jag skulle ha den som ett sidobord i vardagsrummet jämte soffan, till värmeljus, dryckunderlägg och annat “småplock” man vill ha nära till hands! Så snygg!!!!!

 10. Jag skulle ha den i hallen utanför mitt badrum så jag kan förvara produkter som ej tål värmen i badrummet bra i den =).

 11. Denna byrå skulle må så bra hos oss
  En yta för en kopp
  Ett hyllplan för en tidning
  Och en annan för choklad
  Vid fönstret skulle den få stå
  Tillsammans med fåtöljen den får bo
  Där ska jag sitta efter nattning av två små
  Och amma bebis i lugn och ro

 12. Brevid el på vita pysselbyrån i mitt lilla sovrum. Rymmer inte allt mitt present och scrapbooking mys där. Så lyckan vore gjord om jag skulle vinna den här. En snygg möbel med själ. som alla nödvändigheter bär. Skulle den bli min. Vore det största glädje här!

 13. Som sängbord. Just nu hamnar allt på golvet eller i sängen… Maken skulle slippa att få små ögondroppsförpackningar av plast i ryggen när han sover. Inga örhängen skulle slängas på golvet och sugas upp av dammsugaren. Inga fler vattenglas skulle sparkas ut vid nattliga toalettbesök. Och mobiltelefonen skulle inte längre kila fast sig mellan sängen och väggen så att det tar 5 minuter att hitta den när den ringer på morgonen.

 14. Åååååå!!! Har velat ha en sån HUR länge som helst! 😀 Utan tvekan skulle jag ha den som sängbord. Skulle älska att det är det första jag ser när jag vaknar och det sista jag ser innan jag somnar 😀

  Håller alla tummar jag har! Hoppas två räcker ;D

  Kram Sandra

 15. Vilken lycka om man skulle kamma hem denna vinst. Då jag har min säng i vardagsrummet skulle sängbord även få agera byrå! Håller hårda tummar?

 16. Snygg och clean, skulle passa bredvid min säng såfin. Nyss flyttat till en etta, vad skulle passa bättre än detta? Ni skulle en glad tjej finna om jag skulle vinna! 🙂

 17. Den skulle stå i vår 5-åriga sons rum. När han såg denna i butik utbrast han “Mamma, ett LEGO-hus!” – vi skulle med andra ord slå två flugor i en smäll!

 18. Byrån skulle ställas i min älskade systerdotters nyköpta lägenhet i Tromsö, Norge. Jag får redan äran av att vara hennes idol och med denna present skulle möjligen min status höjas till nära på superhjälte!

 19. Den får stå bredvid sängen så jag kan se den skönheten varje morgon.
  I den ska jag ha böckerna jag läser och de jag ska läsa alldeles snart.
  Där skulle man också kunna hitta korsord och penna.

 20. Coolaste byrån platsar grymt bra i finaste 11-åringens nyrenoverade rum. Här kan man lägga alla prylar som man måste ha koll på.

 21. Hej!
  Är gärna med.
  Denna magnifika byrå avger en modern version av ett mycket äldre sken. Modern retro i snygg design och form. skulle såklart få en plats i våran hall. Förvaringsbyrån är mer än varmt välkommen hem till oss. Inredning när den är som bäst och sannerligen stor lycka och glädje förstås här hemma.

 22. Som jag he letat efter en snygg förvaringsmöbel!! Hoppas jag vinner annars kanske man ändå kan köpa den:-) ska vara på vårt hemmakontor där det behövs mer “smak” och trendigt!!

 23. Denna fina byrå har jag länge spanat in! Den skulle passa in perfekt i mitt nyrenoverade sovrum som går i vita och gråa toner! Förvaringsbyrån hade jag använt som sängbord där jag skulle placera en mässingljusstake och lite inredningstidningar!

 24. Jag har länge velat ha denna snygga möbel som sängbord. Den skulle passa perfekt då jag har ont om plats och alldeles för många prylar.

 25. Detta är den perfekta hallmöbel! Nycklar, post, mössor. Allt detta som gör en hall så rörig kan få sin plats i denna coola “byrå”. JAG önskar mig denna!

 26. I badrummet! Låter kanske som en undangömd plats, men icke! Ett trevligt badrum är en fin start på dagen. Där får den en framträdande roll och försvinner inte i mängden som i andra mer väl möblerade rum. Perfekt med dold förvaring och ovanpå placerar vi en grön växt. Stilrent, enkelt men väldigt lyxigt!

 27. Hej!
  Badrummet skulle få sig en ny möbel <3
  Vår förvaring där är under all kritik och består av en jätteful rullvagn (tråd).
  Hoppas verkligen på en uppgradering.
  Mvh
  Ann-Charlotte

 28. I slutet av månaden flyttar jag och mina 2 barn till en 2a, och jag får sova i vardagsrummet. Jag varken hinner eller har råd att köpa någon säng till mig, så det blir soffan för min del. Men vart gör jag då av mina saker? Jo, därför skulle denna passa perfekt där bredvid soffan ?

 29. Hus på 30 kvadrat till tonårssönerna ska nu byggas, camponibili skulle bli en hit – moderna o så snygga?

 30. Åh, det vet jag precis var den läckra byrån Componibili från Kartell skulle platsa! För några år sedan köpte vi en mycket liten och enkel sommarstuga. Den ligget inte vid havet, men man kan på avstånd höra vågorna när de bryter in mot stenarna på stranden. Stugan vill jag ha helt i vitt, ljusa färger med inslag av marint och beige. Ljusa färger gör ju att rummet ser större ut. I hemmet har vi mycket mörka och murriga färger så det vill jag inte ha i stugan. Vi har än så länge väldigt få möbler där, men det kommer väl med tiden! Så det är där, i den lilla stugan som byrån Componibili skulle vara helt perfekt! Ljus och vit och passar perfekt in i ett hörn av rummet. Perfekt till förvaring och så är den ju så otroligt snygg också!

 31. Vid Bäddsoffan-Bor i en 3:a med 2 vuxna barn.Jag sover i vardagsrummet i bäddsoffa,har inget val.Förvaring för mej är väldigt illa.Componibili skulle lösa problemet om jag den skulle vinna.

 32. Mellantjejen önskar att vi ska göra vid hennes rum. Hon har valt tapeter m.m. Är helt säker på att hon hade blivit överlycklig över att få ha den på sitt rum.

 33. I mitt arbetsrum bredvid fåtöljen, där saknar jag ett litet bord med förvaring till småsaker och plats för läsglasögon.

 34. Jag och min sambo drömmer om en läshörna! En mjuk ullig matta, en stor öronlappsfåtölj och detta lilla bordet till kaffekoppen och kanske några finska pinnar. I bordet kan vi förvara anteckningsböcker för kloka tankar och fotoalbum från när vi va barn.

 35. Saknar ett avlastningsbord bredvid min soffa,
  Detta skönhet hade gjort sig kanon
  Skönt att kunna gömma fjärrkontroller och annat fult som alltid ligger framme
  Hoppas verkligen på vinst denna gång! 🙂

 36. Jag placerar den som sängbord brevid min sida av sängen. Jag pryder den med ett stilleben av en rökig glasvas med stickling, ett ljus och en god bok. Där ser den till att jag får en bättre nattsömn eftersom sovrummet därmed blir komplett och ännu en sak att bocka av min “to-do-lista”!

 37. En sådan fin byrå kan ju inte stå vart som helst. Jag tror bestämt att den står bäst i hallen där alla kommer in och även de kan bli frälst!

 38. Som sängbord i min 6-åriga sons sovrum skulle detta passa perfekt! ?? Han är stor Star Wars-fan och skulle säkerligen ställa sin Darth Vader-klocka på sängbordet. Sen kommer vi säkert ställa dit en liten bordlampa, så vi kan läsa godnattsagan i hans säng framöver! ✊✊

 39. Åh, componibilin har stått på min önskelista i ett år. Den hade fått pryda mitt sovrum och hade funkat suveränt intill sängen (just nu äger jag ännu inget sängbord i väntan på denna skönheten) 🙂

 40. Jag skulle ha smycken och accessoarer i den som ett stort smyckeskrin och den skulle stå mitt på mot en vägg jag har som är tom, så då blir det fokus på den…och lite bättre möblerat..

 41. Brevid min fåtölj i vardagsrummet, där kan jag lägga ifrån mig broderiet, stickningen eller vad jag än har för mina händer, i lådorna när jag tar en paus för fika eller bara känner för att göra ingenting.

 42. Skulle ha byrån i badrummet kanske inte optimal plats men där behövs förvaring. Dock inte för handdukar har bara de aktuella framme resten i linneskåpet. Byrån är så snygg att den passar på de flesta ställen.

 43. Just nu är jag i planeringsstadiet av en make over av mitt arbetsrum. Denna designklassiker skulle bli en supersnygg hurts brevid mitt enkla vita skrivbord! Love it!

 44. På bänken ovanför tvättmaskinen på toaletten. Perfekt för att ha mediciner, plåster och huvudvärkstabletter. Sånt man vill ha ordning på, och hitta snabbt.

 45. Har precis flyttat in i en ny lägenhet efter att ha bott i ett studentrum i flera år!
  Äger bara en säng, bokhylla och ett matbord+ stolar

  Det är mycket jag måste köpa eller önska mig i julklapp! 🙂

  Saknar bra förvaringsmöjligheter så denna förvaringsbyrå skulle bli så
  snygg i hörnet av mitt sovrum!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *