Mimou lanserar stor tyg- och tapetkollektion

Svenska företaget Mimou lanserar nu tyg- och tapetkollektionen Artisan II. Det är en lekfull fortsättning på kollektionen Artisan som lanserades våren 2015. Artisan II består av fyra nya limtrycksmönster samt två nya färgställningar av Mimou’s klassiska textilmönster Nagano som nu lanserats som tapet. Kollektionen uppmanar till att skapa oväntade och personliga väggar genom att kombinera olika mönster med varandra. Alla mimoutapeter tillverkas i Sverige 🙂 Pris 895 kr.

flownatural3(1)
Tapet Flow – Handritad diagonalrand som finns både som vänster samt höger ställd – Flow left och Flow right. Beroende på hur man tapetserar så skapas olika mönster.ginzablack1(1) ginzarose5(1) naganorose(1)
Tapet Nagano – Akvarellmålat båg – mönster som får olika uttryck beroende på hur ljuset faller på väggen.
Kontrasterna mellan de utstrukna matta och blanka färgerna ger en känsla av att mönstret är målat direkt på vägg med pensel. smudgeandstringsblack1(1) smudgeandstringsdenim3(1) smudgeandstringsnaturalblack2(1) smudgenatural1(1) stringsnaturalblack1(1)
Tapet Strings – Tunn penselrand som löper som tunna trådar över väggen, fin att kombinera med tapeten Dribble..Tanken är att detta
mönster ska ersätta en målad vägg.

Tygkollektion New Basics
New Basics består av 14 nya tyger – som kombinerar tre meter breda voiler och mönstervävda grafiska Jacquarder.

mimou
curtaingrace3(1)
fabricgooseeye2321(1)
fabricleaf2317(1)
Foto: Trendgruppen
/Jenny & Linda, Trendspanarna.nu

2 svar på ”Mimou lanserar stor tyg- och tapetkollektion

  1. Vet ni på ett hum om när dom kommer ut? Än så länge ser jag bara några av tapeterna på Mimous hemsida.. Himla tur ändå, hittade flera stycken som gjorde inredningsplanerna till flytten i höst mycket enklare! Tur att jag aldrig beställde dom där jag spanat på men ändå inte var helt 100 på..;)

    • Hej Emma,
      Tyvärr så vet inte när de kommer ut. Skicka ett e-mail till Mimous och fråga 🙂

      Vänligen // Jenny

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *