Mode möter inredning! IKEA i samarbete med Katie Eary

Tillfälliga kollektionen GILTIG är först ut i en rad samarbeten mellan IKEA och modeskapare i framkant. Avsändare för GILTIG är den brittiska modeskaparen Katie Eary som med sina orädda färgkombinationer och uppstudsiga mönster gärna vill få dina ögon att svida.

Ett föremål kan, om det är fantastiskt nog, förändra ett helt rum. Och det ska vara lätt att få tag på sådana föremål. Det är två anledningar till att IKEA och Katie Eary ville pröva Katies mönster på textilier och inredningsobjekt.

– Ett bra hem handlar inte om att ha många flashiga prylar. Det handlar om att ha saker som kompletterar din personlighet. På så sätt är det som att kliva in i en människas hjärna när du besöker ett hem, säger Katie Eary.

– Vi kan lära oss mycket av modeskapare och hur de arbetar med färg, grafik, mönster och form. De måste ständigt förnya både sig själva och sitt arbete. De är vana vid att ligga i framkant när det gäller utveckling av printoch färgteknik, säger Henrik Most, kreativ ledare på IKEA of Sweden.

Spännande och kul tycker vi 🙂

GILTIG tillfällig kollektion säljs på alla svenska IKEA varuhus från 15/4, 2016

IKEA_GILTIG_bedlinen_assorted
IKEA_GILTIG_bedlinen_fish
IKEA_GILTIG_bedlinen_orange
IKEA_GILTIG_carafe_blue
IKEA_GILTIG_collection
IKEA_GILTIG_pendantshade_eye
IKEA_GILTIG_plate_teacup
IKEA_GILTIG_plates_assorted
IKEA_GILTIG_servingplates_assorted2
IKEA_GILTIG_tablecloth
IKEA_GILTIG_tabletop_fish
IKEA_GILTIG_tshirt_mouth
IKEA_GILTIG_walldeco_cat
Foto: IKEA
/Jenny & Linda, Trendspanarna.nu

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *