moltazDesign SHOP i Henån

För ett tag sedan tog jag en tur till Orust (Henån) för att spana in butiken Moltaz Design! Webshopen har funnits sedan 2009 men nu har Henrik som driver butiken även öppnat en fysisk butik. Perfekt för dig som vill klämma och känna på det du vill köpa. Hjärtat i bolaget är Henrik Eriksson, som med stilsäker hand och finess har gjort ett fint arbete med att få allt att flyta i skön harmoni i butiken. Har länge saknat en bra inredningsbutik ovanför Göteborg så det är superkul att denna pärla till butik har dykt upp. Till alla er som inte har varit där ännu rekommenderar vi er varmt att ta en besök. Ps… Henrik driver även framgångsrika bloggen Kråks Stuga.

Utdrag pressmeddelande:
Butiken kommer att hålla samma sortiment som webbutiken, men med vissa tillägg såsom utvalda möbler och inredningsdetaljer för hem och kontor. Att ta steget från att komplettera webbutiken med en fysisk butik känns som ett naturligt steg, då efterfrågan har varit stor från kunder, samt att webshopen växer konstant. Att kunna erbjuda kunden att besöka en fysisk butik där inspirerande miljöer och unik inredning samsas känns som ett naturligt val.

Lagerutrymmet i webshopen kräver mer plats, samt orderhanteringen behöver mer ytor, vilket då kommer finnas i butiken. Även bokningar av inredare, homestyling och andra uppdrag kommer att kunna göras i butiken. Butikens sortiment kan beskrivas som industriell, inspirerande och utmanande.

En nyhet är också att det även kommer finnas selfservicestation, där besökaren kommer att kunna shoppa direkt i webbutiken, välja sina betalalternativ för att sedan få hemleverans. Det är bland annat för kunden som kommer in med båt i hamnen, och för kunden som är på genomresa. Samtliga skyltfönster kommer att ha QR-koder för att lätt kunna handla via sin smartphone. Är butiken stängd eller liknande så ska kunden kunna se vad produkten kostar och kunna lägga en order direkt på plats. Det är då kopplat till webbutiken.

Bilder moltazDesign SHOP
/Linda, Trendspanarna.nu

1 svar på ”moltazDesign SHOP i Henån

  1. Pingback: Tävling – Vinn unika inredningsdetaljer från moltazDesign ‹ Dansk inredning och design

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *