Naturinfluenser i the JYSK Apartment

JYSK har låtit inreda en lägenhet med råa material, naturliga färgskalor och influenser från den skandinaviska naturen. De ljusa träslagen kombineras med diskreta färger som skapar ett harmoniskt hem där naturen har fått flytta in. Linjerna är raka och formspråket är skandinaviskt. Mönstren är grafiska och går i svart, vit och grå färgskala.

Riktigt fint och kul tycker vi 🙂

 

Bricka TEITUR 3 st_set 149 SEK Fotoram ARE 59,95 SEK

JYSK apartment 1 JYSK apartment 2 JYSK apartment 3 JYSK apartment 4 JYSK apartment 5 JYSK apartment 6 Klocka EJGIL 149 SEK Korg HANSE 199 SEK Kuddfodral LUPIN 40x40 silklook - 29,95 SEK Ljuslykta_vas ESGE 119 SEK Ljusstake JOSEF H13_18cm 2st_pk - 109 SEK Matbordsstol SEM 899 SEK Papperskorg INGVAR 149 SEK Papperskorg KONTOR 169 SEK Prydnadskudde FJELLFIOL 99 SEK Vas INGVI 129 SEK

Foto: JYSK
/Jenny & Linda, Trendspanarna.nu

2 svar på ”Naturinfluenser i the JYSK Apartment

  1. Kan hålla med Robert lite. Ferm Living rip off på de mesta av grejerna.

    Å andra sidan sökte jag på Jysks sida för att kolla priser. De översta tre brickorna kommer i ett set om 3 och kostar bara 149:- spänn. Det kan jag lätt tänka mig att betala för dem. Älskar hur de är gjorda i färg och form.

    Förresten, ni som gillar fina grejer och märkesprylar precis som jag.
    Jag har gått med i en undersökningssite där varje undersökning ger poäng att handla märkesvaror för. Allt från Kay Boyesen till Le Creuset kan man plocka ut för poängen. Det är helt gratis och man kan få ihop till så jäkla mycket fint. Hittade länken här där det finns mer att läsa om det. Rekommenderar starkt! http://tinyurl.com/o622tyu

  2. Fint på bild, men är 100 % säker på att det mesta av dessa kopior känns som leksaker jämfört med mer påkostade varumärken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *