Nya IKEA 365+

IKEA tycker vi att vardagen är veckans viktigaste dag.  Men den är inte konstant. Den förändras ständigt, även om  vi inte alltid lägger märke till det. Viveca Olsson, kreativ  ledare för nya IKEA 365+, har utforskat människors  vardagsliv runt om i världen:

”För 15 år sedan åt människor ofta middag tillsammans  vid matbordet. I dag äter vi överallt i hemmet, när som helst. Det är den största förändringen egentligen, som inspirerade oss till att skapa en ny IKEA 365+ kollektion. Det handlar om matporslin, serveringsfat, kastruller och knivar som fungerar bättre för vårt sätt att äta idag.”

IKEA 365+ har sedan 1997 varit en av våra mest  populära serier av matporslin och matlagningsredskap.  Genomarbetad design, funktion och utmärkt kvalitet har gjort IKEA 365+ till en vardagsklassiker som gör det  lättare och roligare för människor över hela världen att  laga mat hemma.

IKEA 365+ är skapad för människor som uppskattar en avspänd och flexibel vardag, och som ofta bor på liten yta i en stor stad. IKEA 365+ är en serie för dem som vill ha en uppsättning porslin och kokkärl som klarar kökets alla behov, och som håller nästan i en evighet. Det kräver enkelhet.
Tallrikar, skålar, glas och grytor har skalats ner till det allra nödvändigaste och kan användas för all typ  av mat, i alla situationer, av dig och dina vänner.  365 dagar om året.

”Varje produkt är designad för att underlätta för alla som vill äta var som helst i hemmet. Så långt det är möjligt ska man kunna använda samma produkt. Tillaga, servera och äta i ett!

Kommer 1 april!

IKEA_365+_bringare IKEA_365+_frukostdukning IKEA_365+_glas IKEA_365+_grytor IKEA_365+_karaff IKEA_365+_knivar IKEA_365+_porslin IKEA_365+_serveringsfat IKEA_365+_skal IKEA_365+_skal_rundad IKEA_365+_tallrik IKEA_365+_tallrikar
Pressbilder och text: IKEA
/Jenny & Linda, Trendspanarna.nu

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *