Rebel Walls en rebell inom tapetmodet!

Letar fortfarande efter coola tapeter till min tänka fondvägg hemma. Hittade dessa fina från Rebell Walls som jag funderar på. Fastnade för den stora  blomman nedan. Väldigt fin… kolla in och låt er inspireras. Priserna ligger runt 295 kr/m2.

Grundarna till Rebel Walls, Irene och Christofer har tapeter i blodet. Deras morfar Folke började som springpojke på Rudells Färg i Borås år 1924. Rebel Walls var först ut i Sverige med ett webb-koncept för att sälja fototapeter och tog det world wide innan det förvärvades av Eco-Boråstapeter. Efter 3 år började entreprenörskapet återigen kalla och de kände sig redo för nya äventyr. Resan fortsatte med en vision om att starta ett mänskligt företag som tänker långsiktigt och tar ansvar för helheten. Ett flexibelt arbetssätt, starkt team och en design som talar till människors vilja att förändra sin omgivning var grunden till idén om Rebel Walls.
Att vara rebell är inget självändamål utan snarare ett måste. När du önskar dig det som inte ännu existerar får du skapa det själv.  Irene och Christofer vill ge dig verktygen att förändra din omgivning på dina villkor. För varje unik tapet som du som köpare skapar donerar Rebel Walls pengar till Habitat for Humanity som hjälper människor bygga upp ett eget hem.

Foto: Rebel Walls
/Jenny
Trendspanarna.nu

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *