Royal Copenhagens julbordsdukningar 2015

För det 52:a året i rad har Royal Copenhagen ombett 6 kändisar att duka var sitt julbord i flaggskeppsbutiken som ligger i hjärtat av Köpenhamn. Vi älskar dessa julbord och vi har skrivit om dem tidigare här på Trendspanarna. Julborden är numera en lika stor självklarhet som glögg på advent. I år har de 6 utvalda pyntat och dekorerat med hjärta, humor, intelligens och kärlek. Har ni vägarna förbi så ta gärna en kik. Utställningen är nu öppen för allmänheten och kostnadsfritt förstås.

Låt oss ta en kik på borden nedan! 🙂

Bordet “Rytteriet” en lyxig känsla i pastell från danska komikerparet Martin Buch och Rasmus Botoft. Rytteriet är ett humoristiskt radioprogram som sänds på P2 i Danmark.

 1
2
Danska skådespelaren Mia Lyhne har dukat detta underbara bord för julaftons orgon. Sängen ser verkligen inbjudande ut och vi skulle definitivt kunna tänka oss att vakna här. 
3
4
Danska skådespelaren Bodil Jørgensen har dukat sitt bord i en traditionell stil från södra Jylland. 5
6
Skådespelaren, komiker och sångaren Peter Frödin har skapat en traditionell dansk jul lunch med en känsla av en rökfylld gammaldags pub. Komplett med smørrebrød och allt 🙂 

7
8
Skådespelerskan Kirsten Lehfeldt drömmer om en afrikansk jul… långt ut i den afrikanska savannen.
9
10
Sist men inte minst! Jarl Friis Mikkelsen sångaren och skådespelaren som vill påminna oss om att julen handlar om hjärtat. Julstämningen handlar om kärlek och att ge och så mycket som många av oss älskar att göra den här tiden på året. 
1112

Foto: Royal Copenhagen
/Jenny & Linda, trendspanarna.nu

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *