Sista minuten! Vinn tavlan ”Ögon Cacao” i silver från Olle Eksell

Vi vill påminna er om vår fina tävling som vi har tillsammans med Olle Eksell. Nu har du chansen att vinna ljuvliga tavlan “Ögon cacao” i silver. Tidlös och klassisk design som passar in i de flesta hem. Bli en av två lyckliga vinnare. Vinstvärde totalt ca 1 998 kr.

Du tävlar här!!

Tävlingen pågår tom 28 juni 2015

Lycka till

Jenny & Linda, Trendspanarna.nu

 

olle eksell bloggtävling ögon cacao

20 svar på ”Sista minuten! Vinn tavlan ”Ögon Cacao” i silver från Olle Eksell

 1. 1: 1918
  2: Efter att ha trånat länge efter den där fina så skulle jag välja länge och väl så den får en plats den förtjänar. Utan att veta så tror jag den kommer ge mest effekt i vår trappa där väggen är i färgen Royal stone så där kommer den lysa upp bäst i det annars ganska ljusa hemmet.

 2. 1.1918

  2.Den hade blivit så klockren tillsammmans med vår poster Solstickan i svart och vitt. Vi hade klart fått en suveränt cool vägg i hallen”My God” om vi nu har världens bästa tur och få vinna Ögon
  ???

 3. 1. 1918
  2. Denna tavla skulle lyfta hela vårt vardagsrum då vi ännu inte fixat nåt fint att hänga på väggen sedan vi flyttade in i somras!

 4. Svaret är 1918.
  Jag skulle pryda mitt design-kontor med denna vackra ikon-konst. Själv är jag designer och trivs och kreerar som bäst i en omgivning som är inspirerande. Ett bevis på en lyckad design är just tidlöshet. Olle Eksell var och är en förebild!
  hej
  /Nina

 5. 1. 1918
  2. Åh, efter 1,5år av konstant slit med renovering av tak, fasad, fönsterbyte, nytt kök på ny plats i huset osv…så är det äntligen dags att få börja inreda. Ögonen skulle få sitta i hallen så att man ser dem direkt när man kommer hem och gör en glad!

  /Hanna

 6. Skulle bli en perfekt födelsedagspresent till min man som fullkomligt älskar allt som har med choklad att göra. Dessutom kommer den att förgylla vårt hem riktigt snyggt. Hoppas på vinst!

 7. Hej igen!! Hehehe

  1. Glömde skriva året innan! År 1918 är eksell född 😀
  2. Jag hade hängt den hos min mamma som en överraskning, för att hon alltid ställer upp och finns där för mig!

  Tack för en fin blogg!

 8. Hoppas ni har fel datum på sista dagen för att delta i tävlingen, det står 28 juni 2015 ?
  Jag chansar ändå för jag skulle verkligen vilja äga den här tavlan
  Svar på frågan
  1 . 1918
  2. Jag skulle placera tavlan i mitt vardagsrum för att titta på nu när jag ska få en knäprotes och det blir mycket tid i soffan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *