Sommartävling! Vinn trendig inredning från House Doctor

ÄNTLIGEN! Sommaren är här och för att fira denna underbara årstid drar vi igång en sommartävling tillsammans med RoyalDesign. Nu har du chansen att vinna ett riktigt fint kit från House Doctor. I potten ligger snygga kopparlampan Asymmetric, Kudden Letter &- och ljusstaken Square. Totalt värde 1 300 kr!

Svara på dessa frågor för att vara med i tävlingen!
(Du behöver även ange en giltig epostadress (är ej synlig))

1. Följ @Royaldesign på Instagram.
2. Skriv #sommartavling och en kort motivering varför just du ska vinna i kommentarsfältet nedan.

Tävlingen pågår t.o.m 13 Juli

Lycka till och stor sommarkram från oss!

Det går också bra att tävla på Instagram eller Facebook.

 


Jenny & Linda, Trendspanarna.nu & RoyalDesign

30 svar på ”Sommartävling! Vinn trendig inredning från House Doctor

 1. Följer på IG – SOFIE_ALTUNTAS
  #sommartävling

  I taket hänger en naken tràd,
  sà kan det gà när man inte har ràd,
  suktar nu efter kopparlampan Asymmetric,
  skulle förändra stämningen i vardagsrummet på ett kick,
  tillsammans med kudden Letter och en snygg ljusstake,
  blir det nu extramys i soffan med min älskade make,
  till ett par glada men fattig högskolestudenter,
  skulle detta bli mycket uppskattade sommarpresenter
  ,
  Håller tummarna

 2. Jag har precis tagit examen och letar jobb för fullt. Därför får man hålla lite på slantarna och det skulle vara väldigt kul att få piffa till lägenheten med dessa fina House Doctor prylar. Så blir det ännu roligare att bjuda hem familj och vänner! #sommartavling

 3. Just nu är mycket av mitt bohag nedpackat i flyttkartonger. Ja, det som blev kvar vill säga 🙂 Jag gjorde nämligen en rejäl rensning, en rensning som blev större än jag först väntat mig. Men jag märkte att jag samlat på mig och höll fast vid saker av fel anledning. Mycket av sakerna påminde om tider där jag inte trott på mig själv och inte varit riktigt glad.

  Så därför har det varit frigörande att känna att det faktiskt går att släppa taget. Vissa saker mår man helt enkelt bättre av att lämna bakom sig. Och nej, jag tänker inte bara på prylar, men de får symbolisera syftet just nu. Nu väntar en ny lägenhet, ny stad, en nystart, och det känns både skrämmande och spännande.

  Jag vill inreda sparsamt med saker som jag verkligen tycker om, och som ger plats för goda tankar och idéer som kan få luft under vingarna. House doctor vore ett fint sätt att börja om på 🙂

  (Följer RoyalDesign på Instagram)
  #sommartävling

 4. #sommartävling

  Önskar förgylla vårt nya hem med värme. Här är goda inslag i hemmet och vore riktigt roligt att få ta del av.

 5. ♛♛♛♛♛♛♛♛♛♛♛♛♛♛♛♛♛♛♛♛♛♛♛♛♛♛♛♛♛♛♛♛♛♛♛♛♛♛♛♛♛♛♛♛♛

  #sommartavling

  Jag ska vinna för att jag känner mig värd den snygga kopparlampan Asymmetric, kudden Letter och ljusstaken Square. Jag tycker att House Doctor speglar min personliga stil väldigt bra (sådär lite retro rustisk och romantisk) och är ett varumärke som passar in i mitt hem då jag gillar att mixa och matcha.

  ♛♛♛♛♛♛♛♛♛♛♛♛♛♛♛♛♛♛♛♛♛♛♛♛♛♛♛♛♛♛♛♛♛♛♛♛♛♛♛♛♛♛♛♛♛

 6. #sommartävling

  Snart är det dags att flytta hemifrån och inköpslistan är så lång att inredningsdetaljer får vänta till senare. Om jag vann skulle mitt hem bli lite ombonat redan från början. Mycket önskvärt!

 7. #sommartavling
  I vårt nya hus som ekar tomt finns plats för fler nya ting,
  Vi skulle älska att få hit litet bling!

 8. #sommartavling
  I vårt nya hus ekar det fortfarande litet tomt, och här finns plats för vackra ting.
  Vi skulle älska att styla till det med litet bling!

 9. Meddelande* #sommartävling
  Jag har ändrat i mitt hem och monterat sovrumslampan i hallen, då min hallampa gått sönder
  Har försökt hitta en kul lampa att ha i sovrummet, men det är svårt att hitta något som faller mig
  i smaken… Lampan som ni lottar ut skulle vara perfekt, plus kudden på sängen och ljusstaken på
  byrån. Jag hoppas att ni kan ge just mig glädjen att få ett spännande och snyggare sovrum att
  mysa i till hösten

 10. #sommartavling

  I helgen min 22 åriga son hemifrån flyttar och nu börjar hans nya liv men blir tomt och trisst…
  Jag delar gärna med mig om jag vinner och lampan kan han få som ett ljus i mörkret och visst..
  Kommer jag honom sakna…då jag behöver kudden när jag i soffan på natten skulle vakna…

 11. #sommartävling

  Jag skulle verkligen behöva förnya mig med dessa fantastiska inrednings-prylar!
  Efter en lång tids sjukdom och mycket tid spenderad på sjukhus hade det verkligen känts underbart!

 12. #sommartävling

  Kitet skulle passa jättefint i vårt sovrum med grå säng och turkosa gardiner. Vi delar sovrum med vår son på 2,5 och snart även en bebis så & tecknet vore klockrent 😉 Skulle behöva sätta lite vuxenstämpel i vårt sovrum med lite skön koppardesign.

 13. #sommartavling
  Dessa vackra ting hade gjort mitt vardagsrum till en ännu mer underbar plats =)
  Följer på instagram med namnet Vildvatten

 14. Jag vill göra om i vår lght. det kostar en slant och risken är att jag blir pank. Så det hade varit perfekt och vinna dessa underbara saker från House Doctor som är en stor favorit här hemma.

 15. #sommartävling

  Skulle vara glädjande att få in lite snygg inredning i huset;) Pengarna går för tillfället endast till renovering. Är stor fantast av House Doctor design!!

 16. 1-gillar
  2- #sommartavling
  Med nyköpt hus & som nybliven trebarnsmamma har jag mycket att fira. Men inte så mycket tid över att köpa nytt & fint, därför skulle det verkligen sätta guldkant på tillvaron m lite nytt från HD. Och sakerna har redan en given plats i mitt hem!

 17. #sommartavling

  Som nybliven sambo och inflyttad hos killen så behöver jag verkligen styla lägenheten lite så det syns att det även bor en tjej här! Älskar verkligen ljusstaken som hade passat perfekt som centerpiece på vårt nyinköpta middagsbord.

 18. #sommartavling

  En vinst i denna tävling skulle ge mig sån glädje!
  Produkterna är helt underbara och skulle passa så bra nu när vi ska börja inreda i vårt renoveringsobjekt/hus! *@magic_thirteen på instagram*
  Stilrena grejor som kommer passa för evigt!

 19. #sommartavling
  För tillfället håller vi på med utomhusrenovering och insidan får då vänta. Vi har totalrenoverat en gammal 70-tals tegelvilla.
  Vi började resan invändigt med att riva rubbet och ändra planlösningen så vi skulle få vårt hus precis som vi vill. När vi flyttade in i huset var det en underbar känsla tills vi efter någon månad började känna dofter. ( anledningen till renoveringen från början var att få bort allt gammalt material i det gamla huset som hade fört med sig ovälkomna dofter) det visade sig att snickarna hade missat att ta bort vissa material som fortfarande sitter kvar i väggarna. Detta resulterade i att vi fick riva ner allt tegel och håller nu på att byta fasad för att få bort den sista doften. Detta har varit en oerhört påfrestande resa då vi har fått lägga så mycket tid o pengar på något vi inte hade tänkt. Så inredningen har prioriterats bort för andra kostnader
  Håller tummarna för ny inredning

 20. #sommartavling

  Med House Doctor inredning blir det äntligen något nytt och snyggt att vila ögonen på.
  Sista tiden har ideer för inredning strandat och gått i stå!
  Hoppas såklart på lite nytt och läckert!

 21. Mitt hem går inte i vitt och koppar. Det osar inte heller sparsmakad design, även om delar av inredningen faktiskt är det. I frånvaro av andra saker då. Man skulle kunna beskriva det som ett legoinferno med kladdigt köksgolv och fantastiska intentioner om att en dag kunna sätta sig ned i soffan utan att sätta sig på barnens leksaker eller makens jäkla verktyg. Vita väggar, fina trädetaljer, vackra tyger. Det är drömmen. Tills den dagen kommer skulle mitt estetiska sinne jubla över att få fästa blicken på dessa fantastiska skapelser!

  #sommartavling

 22. Mitt hem går inte i vitt och koppar. Det osar inte heller sparsmakad design, även om delar av inredningen faktiskt är det. I frånvaro av andra saker då. Man skulle kunna beskriva det som ett legoinferno med kladdigt köksgolv och fantastiska intentioner om att en dag kunna sätta sig ned i soffan utan att sätta sig på barnens leksaker eller makens jäkla verktyg. Vita väggar, fina trädetaljer, vackra tyger. Det är drömmen. Tills den dagen kommer skulle mitt estetiska sinne jubla över att få fästa blicken på dessa fantastiska skapelser!

 23. Jag och min sambo har precis flyttat in i en hyresrätt, och tyvärr kan man inte inreda precis som man vill.. Men med detta kit kan jag få lägenheten att glänsa precis som den borde göra! Speciellt lampan har jag önskat mig i evigheter!

 24. #sommartavling
  Gör om hemma för fullt så nya inredningsprylar hade suttit som ett smäck när budgeten är taight och pengarna går till spik och brädor.

 25. 1. Följ @Royaldesign på Instagram – klart! @mrshaake
  2. #sommartavling – Vi har renoverat vår fiskarstuga på Västkusten från 1907 och detta fina set skulle verkligen pryda sin plats! Nu är det ganska tomt o vitt 🙂

 26. #sommartavling

  Under semestern blir det renovering av köket i lägenheten och har planer på att slå till på lampan. Hela kitet skulle alltså vara pricken över i. Ja tack till möjligheten att vinna det!

 27. #sommartävling

  Hos trendspanarna och House Doctor finns mycket vackert att skåda,
  jag jag älskar helt enkelt att spana in hos dem båda.

  Med sommarfeeling och en nyinköpt stuga att inreda,
  skulle det vara perfekt att vinna detta särskilt som min semester börjar på freda.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *