SONOS och HAYs samarbetskollektion blir tillgänglig i begränsad upplaga

Förra veckan annonserade Sonos (SONO på Nasdaq) att alla de fem exklusiva färgställningarna på Sonos One, som tagits fram i samarbete med det danska designvarumärket HAY, kommer att säljas hos utvalda återförsäljare från och med den 5 november. 

Hela kollektionen, som inkluderar Forest Green, Pale Yellow, Soft Pink, Light Grey och Vibrant Red, visades först på Salone del Mobile i Milano tidigare i våras. Kollektionen kommer att finnas tillgänglig på sonos.com, i Sonos-butiker i New York och Berlin, HAY House i Köpenhamn och på NK i Stockholm.

Denna exklusiva kollektion har tagits fram för att uppfylla en gemensam önskan om att skapa tillgängliga, samtida produkter utifrån en modern livsstil och sofistikerad industriell tillverkning. Kollektionen är utformad för att erbjuda moderna designföremål och ljud som smälter in i alla hemmamiljöer.

– “Hos HAY är alla produkter unika. Jag tror på att varje objekt har sin egen uppsättning färger: en stol, en tandborste, ett porslinsföremål kan inte alla ha samma färg, men de kan ändå komplettera varandra. När det gäller Sonos-kollektionen hämtade vi inspirationen från vårt eget vardagsliv. Vi ville skapa färger som alla kan uppskatta”, säger Mette Hay, en av HAY:s grundare.

– ”Den gula knyter an till kök och badrum, som ofta är ljusa och kompletteras med rostfritt stål och porslin. Den gröna tonen är tänkt att föra tanken till krukväxter på en fönsterbräda. Den ljusgrå passar alla. Det var viktigt att hitta precis rätt nyans, en som skulle fungera både på arbetsplatser, i hem och med olika stilar med sin neutrala ton. Rosa är den färg som vi känner ligger närmast modets värld. För oss är allt som är rosa extra åtråvärt just nu. Den ikoniska röda färgen var den sista jag valde för kollektionen, för den skapar en så viktig brytning mot möbler”, fortsätter Mette.

/Jenny

 

HAY Sonos One Limited Edition_Lifestyle Shot_3
HAY Sonos One Limited Edition_Lifestyle Shot_7
HAY Sonos One Limited Edition_Lifestyle Shot_9
HAY Sonos One Limited Edition_Lifestyle Shot_15
HAY Sonos One Limited Edition_Lifestyle Shot_20
HAY Sonos One Limited Edition_Lifestyle Shot_22
Sonos x HAY 1

Sonos x HAY 2

Sonos x HAY 3
Foto: Sonos

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *