Søstrene Grene öppnar sin första flaggskeppsbutik i Sverige

Fredagen den 16 augusti öppnar det danska heminredningsvarumärket Søstrene Grene sin första flaggskeppsbutik i Sverige, på Gamla Brogatan 26 i Stockholm city.

Den nya flaggskeppsbutiken i Stockholm firas med en storslagen öppning som börjar klockan 09.59. Nya som befintliga kunder kan se fram emot en dag fylld med festligheter och ta del av Anna och Claras underbara värld, som konceptet för Søstrene Grene kretsar kring.

I butiken kan kunderna utforska utbudet av produkter i de labyrintliknande gångarna, ta del av klassisk musik och en trevlig, dämpad belysning som också är kännetecknen som förknippas med ett besök i en Søstrene Grene-butik. I butikshyllorna kommer kunderna att upptäcka ett brett utbud av bland annat heminredning, småmöbler, köksartiklar, delikatesser, DIY-artiklar och nyheter för barnens skolstart. Utbudet av produkter uppdateras varje vecka, vilket gör att det vid varje besök går att upptäcka något nytt att fynda.

Bakom den nya butiken, som blir den andra Søstrene Grene-butiken i Stockholm, står franchisetagaren Per Holter-Schøyen som ser fram emot att välkomna kunderna. Den nya butiken blir den 18:e Søstrene Grene-butiken i ordningen som han driver och han har stora förväntningar på butiken och dess centrala läge.

Förväntansfull på mottagandet av den nya butiken är även Søstrene Grenes VD och delägare Mikkel Grene.

– Vi ser fram emot att addera den nya butiken på Gamla Brogatan i Stockholm till Søstrene Grene-familjen. På varje ny plats vi öppnar, ser vi möjligheten att ta med oss lite av Søstrene Grenes ”hygge” och erbjuda unika shoppingupplevelser till ännu fler kunder. Vi är glada över att få möjlighet till detta genom den nya flaggskeppsbutiken i Stockholm, säger Mikkel Grene, VD och delägare, Søstrene Grene.

Den familjeägda kedjan expanderar kraftigt i Europa under året och har för närvarande mer än 245 butiker i 16 länder.

– Sedan mina föräldrar grundade Søstrene Grene 1973, har vi försökt skapa butiker som är mer än bara butiker. Vi hoppas att ett besök i en av våra butiker ska kännas som en liten ljuspunkt i vardagen och vi vill att våra kunder ska kunna hitta vackra och unika produkter varje gång de kommer in. Av den anledningen ökar vi även vårt fokus på vår egen design och vi har satt ihop ett stort team av skandinaviska designers vid huvudkontoret i Danmark. Vi är glada över att öppna vår 13:e butik i Sverige och hoppas att stockholmarna kommer för att fira tillsammans med oss under öppningen av vår nya flaggskeppsbutik, säger Mikkel Grene.

Den nya butiken på Gamla Brogatan 26 i Stockholm öppnar den 16 augusti kl. 9.59.

Ta en kik om ni har vägarna förbi!
/Jenny & Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *