Stilsäkra mönster i sobra nyanser när Superfront släpper årets första nyheter

Med Fields och Geometric har Superfront skapat två eklektiska mönster som, i kombination med nya färgerna Desert Sand och Willow Green, ger din möbel ett internationellt, elegant uttryck.

– Fields är ett mönster som vi kände för omedelbart när vi skissade ut det. Det har en lekfullhet med sina olika vinklar, samtidigt som det blir förvånansvärt harmoniskt i exempelvis ett kök. Fields lyckas med att vara elegant och urbant på en och samma gång och skapar den där känslan av ett ordnat, kreativt kaos, säger grundaren Monica Born.

Superfront lanserades 2013 och etablerade sig under hösten 2019 ordentligt på den franska marknaden med en pop-up i Paris, en favoritstad för designparet Mick och Monica Born.

– Det är omöjligt att inte influeras av all snygg arkitektur och design du omges av i Paris. Med vårt nya mönster Geometric har vi betonat Art Decons geometriska element, snarare än de överdrivet dekorativa. Resultatet är ett livfullt mönster som är allt annat än stelt. Geometric är ett mönster som med fördel kan blandas med en vackert patinerad köksö i trä och tidlösa köksattiraljer i koppar eller tenn, för att på så vis skapa det där avspända, personliga köket som många vill ha, men inte riktigt vet hur de ska få till, säger Superfronts andra grundare Mick Born.

Superfronts nya mönster och färger finns att köpa online från och med den 23 januari i samtliga av Superfronts format för följande Ikea-stommar: Metod, Bestå och Pax.

Foto: Superfront
Jenny & Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *