String furniture vidgar sin färgkarta med nya kulörer

Med ambitionen att göra Stringhyllan tillgänglig för alla typer av miljöer, utökar String Furniture antalet färgställningar – och därmed valmöjligheterna – ytterligare. Under 2020 lanseras gavlar i färgen Brown och det klassiska hyllsystemet görs nu även fullt tillgängligt i fjolårets nyhet Beige.

Stringhyllans ikoniska gavlar designades för 71 år sedan av Nisse och Kajsa Strinning, och är än idag företagets givna signum. Den nya färgen Brown, är framtagen för att matcha det befintliga sortimentet. Undertonerna i den mustiga nyansen är specifikt utvalda för att matcha nyanserna i de redan existerande färgerna, för att på så sätt skapa ett naturligt samspel när de kombineras.

Under 2020 lanseras även hela Stringsystemet i färgen Beige. Färgen, som är framtagen av inredningstylisten Lotta Agaton, lanserades 2019 och finns nu tillgänglig för alla produkter i Stringsystemet, som exempelvis gavlar med olika djup, skåp med spegeldörrar, fällbord och flertalet andra tillbehör. Genom att kombinera korta väggavlar med lådhurtsar går det till exempel enkelt att skapa eleganta sängbord i den nya färgställningen.

Foto: String
/Jenny & Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *