Svenska Carpe diem öppnar upp butik i London

Carpe Diem har sedan över två decennier tillverkat handgjorda kvalitets sängar av kunskap. De håller till i Lysekil på västkusten och säljer idag över hela världen till hotell och privata hem. Nu tar företaget steget och flyttar utanför Sveriges gränser. De slår nu ner sina pålar och bosätter sig nu i Storbritannien med en imponerande butik i hjärtat av Marylebone, som sträcker sig över 270 kvadratmeter och två våningar.

Vi är glada över att bjuda in den brittiska allmänheten att uppleva vår filosofi om en skräddarsydd och designad sovrumupplevelse, dela vår expertis inom sängar och kärlek till avkoppling med fokus på lyx, komfort, design och innovation, säger Linda Schori, kreativ chef och chef av Brand & Marketing på Carpe Diem-sängar.

Carpe Diem Beds är en pionjärer inom svensk lyx, komfort och design inom sitt segment, och ständigt innoverar unika lösningar för en lyxig sovrumsupplevelse, med sängar uppkallade efter öar i den svenska skärgården. Som inspirerar ett liv i lugn och ro. Varumärket har fem patent som alla hjälper till att skapa optimalt stöd för ryggraden och den perfekta nattsömnen.

Carpe Diem Sängar, som grundades för 20 år sedan på den svenska västkusten av Börje Thuleskär, föreställde en sömnupplevelse som skulle återspegla känslan och friheten som ligger på en ljungbädd omgiven av naturen. Börje hade en professionell bakgrund som kiropraktor med tidigare studier i psykologi och insåg vikten av att sova bra för att leva ett hälsosamt liv, både mentalt och fysiskt.

Detta banade vägen för Carpe Diem Beds-manifest: att skapa en säng så bekväm att alla som sov i den skulle veta skillnaden mellan sömn och sömn. Kunderna kommer att kunna anpassa sina sängar, headboards och dekorativa kuddar med tyger i samarbete med Designers Guild och ROMO Group samt välja mellan en mängd olika sängben för att skapa en helt anpassad säng. Wigmore Street-butiken kompletteras av sin e-handelswebbplats där kunder över hela Storbritannien kan ha en komplett varumärkes- och produktupplevelse. Varumärket skickas för närvarande till 15 länder över hela världen.

Butiken kommer också att lagra produkter inklusive miljövänliga doftljus gjorda av sojavax och Mulberry-sidenkimonos och sovmaskar – allt utformat för att skapa en avkopplande och lugn sovrumsoas.

Jenny & Linda
Foto: Carpe Diem

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *