Tävla och vinn en vacker pläd från Design By

Vi har den stora äran att tillsammans med Små Ideer ha en tävling där du kan vinna fantastiskt fina pläden “Medaljong” från Design By. Värde 1 298 kr. Den är superfin att ha hängandes på soffkanten eller att plocka fram under kyliga sommarkvällar. Allt du behöver göra för att delta i tävlingen är att svara på följande två frågor i kommentarsfältet nedan. Du har tio dagar på dig!!

Svara på dessa frågor för att vara med i tävlingen!
(Du behöver även ange en giltig epostadress (är ej synlig))

1. Vilket material är pläden tillverkad i?
2. Beskriv kort varför just du vill vinna pläden!

Tävlingen pågår tom 16 Juni 2014

Lycka till!

Jenny & Linda, Trendspanarna.nu
Anna, Små Idéer

116 svar på ”Tävla och vinn en vacker pläd från Design By

 1. 100% bomull
  Skulle ge den till min dotter som precis fått sin drömlägenhet som hon längtat efter.

 2. 1. 100% Bomull
  2. Jag vill svepa in min lilla mamma i den här sköna pläden. Då slipper hon frysa när hon njuter av solnedgången eller bara vill ta en nypa luft ut.

 3. 1. 100% bomull
  2. Är en frusen tjej, som gärna värmer mig, i den vackra pläden medaljong, natten lång!

 4. Svar numero 1. 100% bomull! <3

  Jag har lovat mig själv att den dagen jag blir mamma så ska jag hitta den perfekta balansen mellan de typiskt svåra orden; konsekvent, lagom curling-mamma, lagom med regler, osv.

  Men.. jag har en hund sedan sex år tillbaka som motsäger denna enkla optimism! =P
  Jag vill vara den som hittar ordet "lagom" men jisses.. om det inte är jag som plockar äpplen från träd eftersom hon älskar att tugga i ett surt äpple? Och är det inte jag som släpar på hennes pinne mestadels av promenaden eftersom hon annars vill springa tillbaka för att hämta den?
  Är det inte jag som kryper ner i sägen ifall jag är uppe sent och lägger mig i en ställning som INTE vore att föredra eftersom min älskade jycke ligger bekvämt och sussar så fint? Jag vill ju inte störa min älskling.

  Har hon inte dels halva min säng men också ca 3 andra platser särskilt skapade för henne i min lägenhet för att jag önskar att hon alltid ska ha valmöjligheter?

  Well.. saken är numera enkel. Jag vill vinna denna pläd eftersom den ENDAST blir min! =)
  Och jag älskar plädar. Sommar som vinter.
  Denna skulle jag akta med största kärlek och äga helt ensam. 😉
  Den är otroligt vacker och den skulle passa otroligt fint hemma hos mig. <3
  Jag hoppas av hela mitt hjärta.

  MVH/ Decibel S (Och ja.. det är omöjligt att inte ge efter då och då inför de man älskar mest!) ;P

 5. 1. 100% bomull
  2. Tror den skulle passa perfekt på vår gråa soffa och ge värme till mina alltid lika kalla fötter!

 6. 1) 100% bomull
  2) Den är så vacker! Skulle passa så bra här hemma hos oss. Jag är en sådan frusen typ, som även nu mitt i sommaren sitter uppkrupen med en pläd i soffan, och en kopp rykande hett te! Som ni förstår så “sliter” jag därför upp alla plädar, eftersom de blir så välanvända. Min nuvarande pläd är från El Salvador och skulle behövas begravas med alla dess noppor illa kvickt! Hoppas på en ny “medaljong”!

 7. 1) 100% bomull

  2) Det är bara 15 grader inne i min lägenhet på vintern, och det blåser isande vindar från ventilationen vid skrivbordet… Då skulle det behövas något riktigt varmt att vira om sig för att tina upp.

 8. Hej! Lyxig tävling.

  1. 100% bomull

  2. Jag skulle njuta av denna underbara pläd varje dag i vår för tillfället, filt-lösa soffa.
  Den skulle passa perfekt in i vår (alldeles för) lilla boning som vetter ut mot en högljudd motorväg som jag aldrig längtar hem till… Då skulle jag i alla fall få längta hem till nått så fint som en medaljong pläd!

  Håller tummar och tår.
  Tack för en fin och inspirerande blogg att få drömma sig bort i.
  / Nina

 9. 1.
  Bomull, men om jag önskegissar är den gjord av silke. Och dunet inuti kommer från Eider-fåglar som har levt ett långt och lyckligt liv längs Östersjön.

  2.
  Den passar inte direkt in i mitt studentrum som jag väldigt oansvarigt inrett
  Den kommer antagligen heller inte bli använd så mycket eftersom det är en ganska onödig sak
  Och jag hade i och för sig lika gärna kunnat köpa pläden för mina egna pengar, om jag hade varit desperat
  men då hade den inte haft en intressant historia, och det är alltid kul att tävla.

 10. 1: 100 % Bomull

  2: Eftersom min fru är från Thailand, är hon inte van vid Nordiskt kallt klimat, då vill jag så gärna ge henne något värmande !
  Hon är tuff och annpassar sig bra då hon cyklar till och från skola och jobb, även under vintern :-O
  Men när hon kommer hem till en termos varmt te passsar denna pläd förträffligt bra !

 11. 100% bomull.
  Min första egna lya lyser ganska tom föutom en begagnad säng. Hjälp mig med det nödvändigaste dit en skön pläd hör!
  Mycket tacksam blir nog även min frusna, besökande flickvän om jag vinner.

 12. Hej!
  Den är tillverkad i 100% bomull.
  Jag skulle jättegärna vilja vinna denna pläd, den var bland det finaste jag sett! Skulle passa så bra in här hemma. Har försökt tänka mer och mer på att undvika syntet och polyester i hemmet då jag väntar min förstfödda som är beräknad om 2 veckor.. denna pläd skulle passa så bra i soffan att gosa in oss i då den dessutom är tillverkad i snäll bomull 🙂 Håller tummarna!

 13. 1. 100 % bomull
  2. Drapera den snyggt över soffkanten såklart, och en gråmulen dag är det underbart, att svepa in sig i denna medaljong, som passar både i sovrum och salong!

 14. 1) 100% Bomull

  2)
  Den ser inte bara praktiskt för att värma onda fogar under vansinnig sjukt smärtsam foglossning, eller för att senare kärleksfullt värma en liten nyfödd bebis, eller den fyrtioåriga maken för den delen som känner sig frusen om kvällarna. Eller den lilla treåringen som så gärna vill mysa framför barnprogram på kvällen. Som sagt, praktiskt för hela familjen.

  Men den är även en fröjd för ögat. Ett smycke i vårat vardagsrum. En läcker attiralj som magiskt döljer den rätt slitna soffan som jag rätt pinsamt ful (faktiskt…).
  Ha en fin sommar!!

 15. 1, 100% Bomull
  2, Denna svartvita sak skulle få värma min bak
  Så underbart snygg den skulle bli runt min rygg
  Kanske sova en stund ihop med John Blund
  Hoppas på tur så man kan få ta sig en lur

  🙂 Håller tummarna, Maria

 16. 1, 100% Bomull
  2, Denna svartvita sak skulle få värma min bak
  Så underbart snygg den skulle bli runt min rygg
  Kanske sova en stund ihop med John Bund
  Hoppas på tur så jag kan ta mig en lur

  🙂 håller tummarna, Maria

 17. 1. Den är gjord i 100% bomull
  2. Alla är ju värda denna men jag fyller år den 16:e Juni, då tävlingen avgörs. En fin födelsedagspresent 🙂

 18. Svar: 100 % bomull
  Om jag ser en läskig film och det går kalla kårar längs ryggraden vill jag svepa in mg i den sköna och vackra pläden och känna mig trygg. Och när jag kurar skymning i kylig kvällsluft ute på altanen blir det gott att värma sig i den som i ett litet tält.

 19. Hej!

  1.100% bomull

  2. Jag och min sambo har köpt ett sekelskifteshus på västkusten och denna pläd hade passat så bra hos oss! Perfekt inflyttningspresent! Hoppas på tur!

  Tack för all inspiration ni ger!

  Mvh Matilda

 20. 1. 100 % bomull.
  2. Att se, och göra min sambo glad, gör mig så lycklig! Jag skulle korka upp en flaska rosé, och tillika bjuda henne på något gott ute på balkongen en härlig sommarkväll. När kylan lite senare skulle krypa sig på, skulle jag överraska henne med denna vackra, gosiga pläd, och svepa den omkring henne. Den skulle dessutom passa oss bra på alla vis.

 21. Svar = 100 % bomull

  Till sommaren ska det vara blått,
  och jag hoppas på en vinstlott !
  Matchar så bra det övriga hemma,
  och den löser mitt kalla dilemma !

 22. 1. Pläden är tillverkad i 100% bomull

  2. Hoppas innerligt att vinna denna pläd till min syster som jag nyligen fått tillbaka i mitt liv efter år av ovänskap. Vill visa min uppskattning till henne, vet att hon skulle älska pläden då hon nyligen flyttat och håller på att inreda och dekorera sitt nya hem.

 23. 1. 100% bomull, hur fantastiskt?

  2. Jag har precis flyttat till ny större lägenhet och har inte haft råd att köpa någon filt till soffan än, så när det är fredagsmys får jag ligga under det alldeles för varma duntäcket från sovrummet, hur trist?
  Dessutom har just denna filt legat på önskelistan länge..

  Kram!

 24. Pläden är gjord i 100% bomull.

  Jag vill vinna för att ha med på vår roadtrip, vi bor i bilen i över en vecka och då behövs en varm och go pläd eftersom det inte finns någon värme i bilen. Gillar speciellt också att pläden är ljus eftersom har man en mörka textilier i den trånga bilen blir det svårt att upptäcka om det kommit in något kryp, och de vill man ju gärna se så man kan fånga in lätt. Inte mysigt att sova om man vet om att det finns en liten skalbagge någonstans i “sängen”.. 🙂

 25. Hej, tack för jättetrevlig blogg med denna toppentävling!

  1) Filten är gjord i 100% bomull.

  2) När 2 hem ska bli 1, ser vi framemot att ska en nytt gemensamt hem. Det blir naturligvis bidrag från de föregående, men denna filten skulle passa jättebra in för att sätta stilen på vårt nya sovrum där den skulle göra sig jättefint dels som vikt överkast nere vid fotänden och som supermys vid eftermiddagsluren som då kanske äntligen kan bli av. Fingers crossed.

 26. 1. 100 % bomull! Underbart bara det!!

  2. Vi har äääääntligen efter 2 års renovering av vårt kråkslott börjat se ljuset i tunneln och äntligen får vi nu i sommar inreda vår övre veranda/ terass där golvet nu är inoljat, staketet renskrubbat, en utesoffgrupp står på plats och första matbibeln på terassen invigdes igår. Soffan gapar dock tom efter vackra detaljer och mysiga filtar, kuddar och denna fina filt skulle verkligen vara som gjord för vår soffa och blivande vackra uteplats där jag längtar till soffmys under ljumma sommarnatten eller insvept i en filt friskdoftande regniga sommardagar.

 27. Pläden är tillverkad i 100% bomull.

  Sedan mina tvillingkillar gjorde entré för 10 månader sedan har mina fikadejter med väninnorna bytts ut mot doftande i soffan med babymonitorn och tvn som sällskap. Så jag skulle vilja för att få chansen att lyxa till det lite på vardagkvällarna genom att vira in mig i den i soffan, dricka the och lyssna på mina sovande små prinsar.

 28. Jag är självklart med och tävlar om denna snygga pläd.

  Pläden är gjord i 100% ren bomull!
  Jag skulle ge pläden som en invigningspresent till min allra bästa vän som kommer bygga klart sin veranda nu till sommaren. Den skulle verkligen göra sig fin där.

 29. 1. 100 % bomull
  2. Perfekt med en rejäl pläd att mysa under i uterummet. Trots att svenska sommarkvällar är rejält kyliga envisas man med att sitta där 😀

 30. 1. 100 % bomull
  2. Jag har säkert 10 gånger lagt just precis den där pläden i varukorgen hos Små Ideer, men sen inte fortsatt köpet för att jag inte tycker mig ha råd såhär inför semester-tider med småbarn. Men oj vad jag skulle vilja ha den här i min soffa!!

 31. 1:100% Bomull

  2:mysig att sitta och gosa i svala sommarkvällar,för yllepläd kan jag inte ha eftersom jag är allergisk mot ylle och får klåda och nässelutslag

 32. 1. Bomull
  2. I denna kalla värld
  kan det värma med en pläd
  gärna en som heter Medaljong
  och som är vacker som en Håkan Hellström sång!!!

 33. 1: 100% bomull
  2: Jag har alltid en pläd över mina kalla fötter när jag sitter och virkar, men min nuvarande är långt ifrån vacker; luddig och tigermönstrad! Det är hög tid att uppgradera till något mer stilfullt!

 34. 1. Den är gjord av 100 % bomull.

  2.Jag skulle vilja ge pläden till min mamma, hon huttrar och fryser jämt och jag är mån om
  att hon ska ha det bra.
  Jag köper alltid varma koftor, tröjor och tofflor till henne, men ibland räcker inte ens det.
  Denna pläd ser ut att vara rejält varm, så det borde hålla henne uppvärmd när hon fryser.

 35. 1. 100 % bomull är pläden tillverkad i.

  2. Önskar något mysigt uti soffans hörn när jag gosar med min nallebjörn

 36. 1. Den är tillverkad i 100 % bomull.

  2. Underbart vacker pläd, helt i min stil enkel i svart och vitt. Plädar tycker jag är svårt, hittar inte riktigt rätt men denna gillar jag. Så den skulle komma väl till användning här hemma när jag krupit upp i soffan framför en riktigt läskig film.

 37. 1. Den är gjord av 100% bomull.

  2. Anledningen till att vill vinna är för att jag är en väldigt frusen tjej som gärna pendlar med mitt täcke ifrån säng till soffan. Det skulle därför vara lättare att ha en varm och skön pläd på soffan som man kan mysa in sig i tillsammans med sambon på kvällarna. Både jag och mitt vardagsrum skulle mått så bra med denna snygga och varma detalj i hemmet.

 38. 1. 100 % Bomull

  2. Denna pläd skulle vara den ultimata drömvinsten. Jag menar kolla på den?! Alla gamla filtar här hemma kan slänga sig i väggen nu när jag hittat denna snygging att svepa mig in i sena sommarkvällar framför tvn. Dessutom så är den så pass stor och mysig att även katterna skulle få ta del av myset 🙂

  Håller tummar och tår 🙂

 39. 1. Den är gjord i 100% ren bomull.

  2. Jag vill vinna denna underbara pläd så jag kan svepa in mig i den när jag sitter och tittar på tv på kvällarna eller när jag tar mig en liten tupplur.
  Den skulle passa utmärkt i min soffa.
  Då jag fick en massa odjur i min föregående pläd i ull och som jag då fick kasta så har jag inte hunnit skaffa mig någon ny. Så nu hoppas jag på sommartur.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *