Tävla och vinn söta barnkuddar från By Nord

Trendspanarna har det stora nöjet att tillsammans med by Nord i Sverige ha en tävling där du kan vinna en barnkudde. Superfina att ha i barnsängen, dockvagnen eller varför inte i soffan. Vinn den till dig själv eller ge bort i julklapp. Vi har tre vinnare i potten, varje kudde är värd ca 400 kr.

Svara på frågan:
– Vilken kudde vill du helst vinna och varför? Du hittar kuddarna här!

Skriv i kommentarsfältet nedan!

(Du behöver även ange en giltig epostadress (är ej synlig))

Tävlingen pågår tom  14 November 2014

Lycka till!

Jenny & Linda, Trendspanarna.nu
Erika, by Nord i Sverige


Foto: by Nord i Sverige

100 svar på ”Tävla och vinn söta barnkuddar från By Nord

 1. Baby Penguins vill jag vinna. Det skulle bli en födelsedagspresent och julklapp 2 i 1 till min son som praktiskt taget älskar allt med pingviner. Han sover i pingvinkläder och leker med pingvin-mjukdjur som han matar med nappflaska. Till och med hans förskola heter pingvinen 🙂 Det här skulle verkligen vara den ultimata presenten till hans födelsedag på julafton!

 2. Baby hare för jag vill bara sträcka ut armarna och ta den i famnen, helt oemotståndlig. Att krypa upp i soffan med den och mina barnbarn när de sover över hos mig.

 3. Jag skulle vilja vinna Baby Smiling med den sovande sälungen. Motivet sprider verkligen glädje till alla som tittar på den. Den får mig att le 🙂 Dessutom skulle den komplettera min inredning här hemma. Hoppas på vinst!

 4. Ååååå ugglekudden skulle göra min treåring överlycklig! Han har “ugglespanat” på landet varje dag hela sommaren, smugit runt trädstammarna, kikandes uppåt och ropat “ho ho”. Tänk att få en egen uggla i sängen?! Lycka!

 5. Baby squirrel till min lille 2-åriga pojke. I somras bröt han benet och fick ligga med bandage i flera veckor och för att förklara för honom sjöng vi om ekkorn som satt i granen och fick bandage om svansen. Därför är ekorren väldigt speciell för honom och han skulle bli superglad av en sån kudde!

 6. Jag skulle vilja vinna Baby Owls till min son som var lite sen med talet, men tidigt lärde sig hur ugglor låter. Än idag blir jag varm i hjärtat när jag ser ugglor och minns hur han alltid började säga “ho-ho” så fort han såg en uggla som liten.

 7. Åh, helt underbara! Vi vill gärna vinna Baby Hedgehog. Lillan har provat att klappa en igelkott, och det var inte så lyckat…..men den här igelkotten får hon klappa så mycket hon vill!

 8. Jag skulle vilja vinna baby penguins till mitt yngsta barnbarn. Vi sitter ofta och tittar i böcker tillsammans och favoritboken är en bilderbok om djur. När pingvinerna kommer gör han ett konstigt knarrande ljud och sen skrattar vi då gott ihop. Vill gärna överraska honom med en kudde.

 9. Pingback: Sista minuten – vinn söta barnkuddar från By Nord ‹ Dansk inredning och design

  • Tänk om jag en igelkottskudde skulle få
   det skulle liva upp denna höst som i övrigt är så grå…
   Den skulle pryda sin plats i barnens soffa,
   fast kanske jag den åt mig självm istället roffa…

 10. Jag skulle vilja vinna baby penguins till min dotters nya rum som vi renoverar till hennes födelsedag i december. Hon älskar pingviner så den skulle passa perfekt i hennes dagbädd.

 11. Jag skulle gärna vilja vinna en baby rabbit till min dotter som kompensation för den riktiga kanin hon aldrig kommer få.

 12. Kudden med Baby Fox är som klippt och skuren
  för killen som verkligen bryr sig om djuren
  och ständigt är redo för bus och alltid har nära till skratt,
  han har en räv bakom örat, min älskade skatt!

 13. När vi kom hem från BB för två veckor sedan, stod det en liten igelkott utanför huset, så vår nyfödda Oliver har fått smeknamnet Igelkottis! Och det är han verkligen, men sina taggar och mjuka sidor 🙂 Jag skulle vilja vinna Baby Hedgehog och ge vår första son i julklapp!

 14. I första hand “Hedgehog White” (men den kostar mer, så den ingick kanske inte i valet?), och i andra hand “Baby Hedgehog”.
  Vi skaffade en kolonistuga i somras, som mina kära systerbarn älskar. På tomten såg vi flera gånger en liten igelkottsunge som vinglade fram och trillade omkull så sött. Barnen var så förtjusta och den följde lukten/ljudet av dem, och vinglade efter dem. Vore jättekul att vinna en kudde som minne av denna första sommar på kolonin, och som kan sitta i kökssoffan på kolonin och vänta på nästa kull igelkottar.

 15. Av hela mitt hjärta önskar jag vinna kudden Baby Badger till min son som behöver muntras upp pga skilsmässa och ny förskola m.m. Han skulle bli överlycklig då han älskar grävlingar 🙂

 16. Åh Baby Lamm
  Att ge till mitt första barnbarn, “hen” kommer i februari mitt hjärta sväller av lycka o längtan att få pussa på baby. (dessutom går det några sådana söta i hagen bredvid deras nya hus……

 17. Jag skulle vilja ge den söta kudden med motivet Baby penguin till min underbara gudson som är fyra månader gammal. Han och hans familj har precis köpt ett renoveringsprojekt, och jag tror att denna fina kudde skulle passa perfekt i hans framtida barnrum. Jag skulle bli tokglad om jag fick ge denna till min lilla ögonsten!

 18. Åh vilka söta kuddar!

  En sån liten myskudde skulle passa min son perfekt. Han älskar att lägga armen och krama om något när han ska sova, så en sån kudde skulle han verkligen ha!

  BABY PENGUIN såg mest mysig ut och skulle passa in i min sons rum 🙂

 19. Vi skulle vilja vinna kudden Baby Hare. Detta på grund av två anledningar.
  1. Vår bäbis som ska födas i vår hoppar och sparkas i magen så mycket att vi kallar den för lilla haren.
  2. Vi bor på landet där vi ser levande harar hoppa runt här dagligen. Det blir något vår bäbis kan knyta an till.

  Vi HOPPas att vi vinner 😉

 20. Baby Duck – den vackraste kudde jag sett. Vore jättefin att lägga i min snart födda dotters spjälsäng för henne att vila ögonen på.

 21. Skulle vilja vinna Baby Happy Fox.
  Varför?! 1. Den skulle påminna mig om mina barn, de är inga små bebisar längre. 2. Den gjorde mig glad när jag såg på dem. 3. Vi har väl alla en räv bakom örat, lite då och då!

 22. Åh, tävlar!

  Önskar en “ekorre-kudde” till stora lilla sonen. Vi bor ganska nära en liten skog och har vi tur när vi är ute och går så får vi syn på en liten ekorre (en gång såg vi säkert fem stycken som sprang omkring uppe i ett träd ovanför oss!) så det skulle vara himla kul om en fick flytta in till oss också 😀 Han skulle tycka att det var helfestligt med en egen (nästan-)ekorre i sängen.

  Kram Matilda

 23. Baby smiling seal skulle vara en fin present till vårt första barn som beräknas komma 16:e januari! Sälen ser så glad och nöjd ut!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *