Tävling! Vinn mysigt höstset från Rosendahl

Hej alla! Nu drar vi igång en ny tävling från Rosendahl.
3 x 4-pack med de nya Grand Cru latteglasen + Nyheten Instant Coffee Dispenser, Grand Cru, från Rosendahl – en ny möjlighet att dricka snabbkaffe med stil. Klicka så många gånger du vill, ett klick är ca en halv tesked, och du hittar lätt din egen personliga, perfekta styrka – som du lätt upprepar vid varje kaffestund..
Ta chansen att bil en vinnare! Tävlingen pågår tom 4 Sep 2012!

Svara på dessa frågor för att vara med i tävlingen!
(skriv i kommentarsfältet nedan)
1. Hur många nyheter presenterar Rosendahl hösten 2012?
(Svaret hittar du på www.rosendahl.dk)
2. Varför tycker du om snabbt kaffe och ska vinna nya Grand Cru Coffee Dispenser?

3. Gilla oss på facebook: http://www.facebook.com/Trendspanarna?ref=hl

Vinnaren utses av Linda & Jenny från trendspanarna.nu och Jenny Kesselfors på House of communication. Beslut kan ej överklagas.

Lycka till 🙂 Jenny och Linda -Trendspanarna

Dansk inredning & design

43 svar på ”Tävling! Vinn mysigt höstset från Rosendahl

 1. Pingback: Sista chansen! Vinn latteglas + instant Coffee dispenser från Rosendahl « Trendspanarna

 2. Pingback: Höst & julnytt från danska Rosendahl « Trendspanarna

 3. Pingback: Höst & julnytt från danska Rosendahl | Trendspanarna

 4. 9 st nyheter.
  Jag gillar snabbt kaffe för det är det enda kaffet jag hinner med på morgonen. Nu har vår dotter börjat förskola och livet känns uppbokat varje minut. Det man har fått försaka är sig själv. Men lite gott kaffe på morgonen är jag värd tycker jag så därför vill jag vinna detta.

 5. 1. I höst kommer Rosendahl med 9 st nyheter.
  2. Jag är barista och tillbringar timmar att göra gott, snyggt kaffe till mina kunder, hinner sällan ta mig en liten kaffedos själv. Hemma har jag inte ens en enkel bryggare och kan inte dricka kaffe. Jag som lägger ner min själ i att göra den perfekta latten, capuccinon, presskaffet eller espresson till andra önskar mig lite egen lyx när jag kommer hem från jobbet och får slappna av! Den här hade varit perfekt för ändamålet! 🙂

 6. Pingback: Sista chansen! Vinn latteglas + instant Coffee dispenser från Rosendahl | Trendspanarna

 7. 1. 9 nyheter kommer i höst!

  2. Hade ett himla huvudbry hur det skulle ordna sig med mitt morgonkaffe när pappa S började jobba efter minstingens ankomst. Visade sig dock att snabbt faktiskt kan vara riktigt gott och nu hinner jag oftast få i mig en kopp kaffe innan cirkusen startar här om mornarna! Älskar verkligen Grand Cru lattemuggarna och Coffee Dispensern! Supersnygga!

 8. Hej Trendspanarna!

  1. Nio nyheter.
  2. En av flera fördelar med snabbkaffe är ju möjligheten att enkelt själv avgöra kaffestyrkan. Vi gillar olika, som det heter. 🙂 Det går snabbt och är energibesparande med vattenkokaren, kaffet blir riktigt hett och den självklart vore det lyxigt att servera kaffet i vackra Rosendahl-glas!

  Jag är nr 294 som gillar er på Fb.

  Hoppas ni får en höstig tisdag!
  //Anna

 9. MIn morgonstund…mitt snabbkaffe!
  Upp o hoppa, sluta softa, Sätt på dig nåt fint och inte något gammalt skit.Gör i ordning sen en riktig frulle och inte nån jäkla fet bulle. Sen ett par teskedar av det enkla o det goda….blunda…. och låt aromen o smaken få råda.

 10. 1. Nio nyheter kommer nu till hösten!
  2. Jag har tävlat några gånger förr när ni lottat ut från Rosendahl; de gör jättefina saker.
  Just för tillfället har jag “snöat in” på snabbkaffe 🙂
  Perfekt att göra latte på och i fina glas smakar det ännu bättre! Dispensern var ju extra kul….

 11. 1. 9 nyheter
  2. Snabbkaffe spar dyrbar tid och smaken är perfekt
  men det är väldigt viktigt att mäta upp korrekt
  jag vill gärna vinna läckra glas och dispenser
  då blir kaffet en njutning över alla gränser!

 12. 1. 9 nyheter

  2. Har alltid älskat snabbkaffe! När jag i juni blev lämnad efter en 18 år lång relation valde jag att inte köpa ny bryggare utan en bra vattenkokare och det är så smidigt och gott!

  vh
  Monika

 13. Svar: 9 nyheter
  Jag är alltid så trött på morgonen men kan inte åka till arbetet utan att ha druckit kaffe. Det här skulle vara perfekt – snabbt och gott! En dag utan kaffe är som en dag utan luft.

 14. 1. Rosendahl presenterar 9 nyheter hösten 2012.
  2. Jag tycker du om snabbt kaffe eftersom jag saknar tålamod att vänta på kaffe som tar evigheter. Det är dessutom gott & med Grand Cru Coffee Dispenser får man dessutom lite gulkant & lyx i vardagen.

 15. Blev gillare 292 🙂

  1. 9 nyheter.
  2. Jag älskar kaffe, och tycker att det är så skönt med instantkaffe eftersom att det går så fort! Men när jag gör eget instantkaffe tycker jag sällan att det blir riktigt bra – antingen blir det jättesvagt eller så blir det skitstarkt! Jag hittar aldrig balansen – men med Coffee Dispensern skulle jag lätt kunna hitta den och kunna göra kaffemagi varje dag!!

 16. Pingback: Vinn latteglas + instant Coffee dispenser från Rosendahl! | Trendspanarna

 17. 9 nyheter.
  Kaffe är min livsdryck. Börjar kl 05 med två stora muggar o sen rullar det på hela dagen för att hålla skärpan på hög nivå på jobbet. Dispensern skulle underlätta o va så snygg i mitt lilla hem.

 18. 1. 9 nyheter under hösten 2012
  2. Tid finns inte i överflöd på morgnarna när man är nyvaken, trött och har en tid att passa.
  Men oavsett vardag- eller helgmorgon är kaffesuget på topp.
  Snabbkaffe hjälper mig att slippa en massa disk och onödigt väntande. Med samma eller dessutom i vissa fall, bättre resultat.

 19. 1. Rosendahl kommer med 9 nyheter under hösten 2012.
  2. Jag är en mycket stressad person, det är som en på och av knapp på mig, och för att jag ska komma igång krävs kaffe, kan inte leva utan det. Viktigast är det på morgonen då det krävs kaffe för att vakna till för att snabbt sedan vidare ta mig till arbetet.
  3. Gillat!

 20. 1. De kommer ut med nio stycken nyheter 2012.
  2. jag hinner inte brygga kaffe på morgonen,maskinen är otroligt långsam, så det skulle spara mig mycket tid om jag fick kaffet fort . Grand Cru Coffee Dispenser, ger mig och mina vänner en extra lyxig kaffestund

 21. 1. 9 nyheter i höst
  2. Gillar snabbkaffe för att då får jag perfekt styrka och smak.Grand Cru coffe Dispenser är inte bara vacker utan även praktisk att ha med sig på utflykt-
  3. har förståss gillat på Fb

 22. 9 Nyheter .Snabbkaffe älskar jag för det är mer smak o så går det fort .specielt när man har valpar så måste det gå fort.man har inte mycke tid att sitta.utan kaffe på stående fot blir det.

 23. 1. De kommer ut med nio stycken nyheter 2012.
  2. Eftersom jag dricker snabbkaffe hemma sen flera år pga platsbrist, får inte plats med en kaffekokare, så kan jag väl få göra det med viss stil i framtiden? Mao den platsbesparande aspekten av snabbkaffe är det jag gillar bäst.

 24. 1. Det kommer 9 nyheter, men det totala antalet om man räknar med alla de olika tallrikarna etc blir det totalt 22 nyheter 😉

  2. En kick med ett snabbr klick i designer skick – vad mer kan man begära!

 25. 1. Nio nyheter
  2. enkelt och snabbt – lätt att fixa var man än är och få ett gott kaffe! Grand Cru Coffee Dispenser vill jag vinna för att ha en smidig, snygg och praktisk grej med mig när jag är ute på jakt. att slippa gammalt termoskaffe vore lyx!

 26. Hej
  1. De kommer ut med nio stycken nyheter 2012.
  2. Snabbkaffe är fantastiskt bra när man ska hinna med allt under vardagen. Ordna med en snabb kopp på morgonen och en på eftermiddagen innan man ska träna. Ännu bättre när man inte vill brygga en hel kanna för att man själv ska dricka.
  3. Gillar med namnet Tina Carlström

 27. 1. Nio stycken nyheter
  2. I en vardag med mycket att göra är snabbkaffe ett optimalt val för att få ut så mycket som möjligt av de få rasterna och med Grand Cru Coffe får man inte bara njutningen av en underbar paus utan du kan också ta den med stil o elegans.

 28. Hej
  1: Vad jag kan se, så kommer Rosendahl ut med 9 nyheter under hösten.

  2: Har under de senaste åren, uteslutande druckit “snabbkaffe.” Upptäckte av
  en ren slump att snabbkaffet, faktiskt är “snällare” mot min onda mage, men
  även smakmässigt så är detta kaffe godare.
  Och med Grand Cru Coffee Dispenser, så blir min kaffestund både njutbar
  och “stylish”..

 29. Jag är gärna med i er fina tävling 🙂

  1. De kommer med hela 9 nyheter
  2. Jag älskar ju kaffe och snabbkaffe då just för att det går snabbt. Men snabbkaffe är sällan förknippat med stil, har jag turen med mig så gör denna vinst mig till en trendig snabbkaffedrickare 🙂
  3. Gillar på FB!

  Mvh
  Katja

 30. 1. 9 nyheter
  2. Mitt motto är “Snabbt och lyckat”, därför gillar jag Grand Cru Coffee Dispenser så mycket.

 31. 9 st

  Med en två-åring och ett spädbarn i huset är det mycket som ibland måste göras samtidigt. Vad underbart det vore att kunna fixa en god kopp kaffe ändå, och dessutom göra det med både stil och finess. Snabba lösningar som sätter guldkant på dagen är precis vad jag behöver!

 32. 1. Nio stycken nyheter
  2. Enkelt smidigt och helt underbar, här hemma är den helt klart självklar, älskar kaffe men orkar inte med att brygga, då är Grand Cru Coffee Dispenser den man måste ha och grymt snygga!!

 33. Nio nyheter kommer under hösten. Jag blev gillare 275 på FB.

  Jag gillar kaffets oemotståndliga essenser
  Och sker det ej snabbt så får jag abstinenser
  Snabbkaffe skärper mitt sinnes frekvenser
  Därför vill jag vinna båd glas och dispenser

 34. 1. Nio stycken
  2. Min pappa vill alltid ha snabbkaffe eftersom han tycker det är godast. Det hade varit kul att kunna göra kaffe till honom med stil. Dessutom skulle jag oxå dricka en del, det är faktiskt smidigt som bara den.

 35. 1. Nio nyheter
  2. Eftersom jag oftast är ensam hemma är det mycket enklare och praktiskt att värma vatten i vattenkokaren och hälla på snabbkaffe än att använda bryggaren. Grand Cru Coffee Dispenser verkar vara en praktisk nyhet som både är elegant, får kaffet att hålla sig fräscht och hjälper till att alltid få lagom mängd kaffe. Helt enkelt en “vill ha” grej.

 36. 1. Rosendahl kommer med nio nyheter i höst.
  2. Det är gott och dt går snabbt att fixa till. Sedan är det en smakupplevelse också, inte bara för utseendets skull man vill ha den.

 37. 1. Nio nyheter kommer Rosendahl med under hösten.
  2.Då det bara är jag som dricker kaffe här hemma så är det himla praktiskt med snabbkaffe. Enda gångerna bryggaren är framme är vid större middagar och kalas, typ 4 ggr /år.
  Med en Dispenser är det enkelt även för barnen och sambon att fixa en kopp till mej, typ tryck 2ggr så är det klart!

 38. 1. 9 nyheter
  2. Snabbkaffe ger mig snabbt en härlig latte (varm mjölk o skummare)
  Grand Cru Coffee Dispenser, ger mig extra lyxig kaffestund

 39. 1. Nio nyheter kommer Rosendahl med under hösten.
  2. Jag blir ofta akut sugen på kaffe och tycker då det är trist att vänta, droppstoppet på min bryggare har gått sönder så då tar det ju extra lång tid 🙁
  Dispensern är ju otroligt smidig och snygg, inget spill!

  Hoppas på tur!
  Kram Camilla

 40. 1. Rosendahl kommer med 9(!) nyheter under hösten.

  2. Jag gillar snabbkaffe för att jag saknar tålmodighet. 🙂 Grand Cru Coffee Dispenser vill man ju bara för att den är så kopiöst snygg helt enkelt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *