TÄVLING – “Towel to go” från danska The Organic Company

Tävlingsdags! Denna gången tillsammans med danska “The Organic Company“. I vinst ligger 2 st “Towel to go”, värde ca 375 kr/st i färgerna dark grey och sky (ljusblå). Ena sidan är våfflad och den andra frotté. Perfekta att ha med i träningsväskan, på gymmet eller på stranden. Handdukarna är certifierade med det internationella organiska märket GOTS (Global Organic Textile Standard). Ta chansen att bli en av två lyckliga vinnare. Svara bara på frågan!

1. När skulle du använda din “Towel to go” om du vann? Vilken av färgerna vill du ha om du vinner?

Skriv i kommentarsfältet nedan!
(Du behöver även ange en giltig epostadress (är ej synlig))


Tävlingen pågår tom 5 juni 2015

Lycka till!
Jenny & Linda, Trendspanarna.nu
& Erica, The Organic Company

 

start_tavling_ny_rosa

tavling2
towel to go

108 svar på ”TÄVLING – “Towel to go” från danska The Organic Company

 1. Pingback: Vinnarna i tävlingen ”Towel to go” från The Organic Company ‹ Dansk inredning och design

 2. Hej! Om jag vann skulle jag använda min ”Towel to go” varje dag så snart som jag fick det! Tyvärr har jag gått upp i vikt under de senaste åren så nu har jag en hel del träning framför mig. Eftersom handduken är så lätt att bära och har två strukturer skulle det vara praktiskt att torka av med och även använda för sträckning.
  Jag skulle gärna vinna sky (ljusblå)! Tack för tävlingen och chansen att vinna en så fin vinst!

 3. Dark grey är färgen jag önskar vinna.
  Den skulle jag älska att ta med till sandstranden och låta tankarna försvinna.
  Ligga och njuta och låta solen torka mitt saltstänkta hud.
  Handduken kommer ge den där extra lyxen för en trebarnsmor i sommarskrud.

 4. Jag har långt och backigt till jobbet, men vill inte vara sämre än min far. Så jag cyklar ibland (med datorn i cykelkorgen). Väl framme letar jag fram duschen och efter det skulle den mörkgrå handduken passa perfekt!
  Dessutom skulle jag ha den i handväskan på internationella handduksdagen (25/5). 🙂

 5. 1. Till gymmet. Jag tränar 6 dar i veckan och handdukar går åt tokigt mkt. Den är otroligt snygg så skulle använda den på helgen 😉 (färg: sky)

 6. Färgen skyr
  På landet. Vi har inga handdukar där och behöver packa minimalt eftersom vi åker tåg.
  Det var min enkla motivering.

 7. Jag skulle använda färgen Dark Grey! Matchar bra till min lite mörkare inredning just nu! Perfekt när man vill ut o sporta lite i solen! Ta med ner till bryggan vid sommarstugan! Nu håller jag tummarna!

 8. Sky blir finast

  Jag skulle ha min liggandes i bilen, så jag kan stanna vid lämplig sjö eller vik när andan faller på och ta ett skönt kvällsdopp.

 9. Jag skulle ta med min towel to go i gymväskan såklart!
  Båda färgerna är fina men vinner helst Dark Grey.

 10. Så smidig och bra när jag ut med båten ska, bara rulla ihop och rulla ut! Tar dessutom lite plats som är bra och snygg är den dessutom!
  Dark Grey tycker jag är snyggast!
  Mvh Sara

 11. Hej!

  Jag skulle använda min Towel to go i färgen dark grey när jag i sommar tar ut en mammabehöverliteegentiddag och drar till stranden. Ligga helt själv och njuta av solen. Bada när JAG vill. Äta när JAG vill. Åka hem när JAG vill!

 12. Spontana bad hör sommarledigheten till så min “towell to go” ska ligga i handväskan, redo att användas på landet, i stan, på utflykter, vid pool, helt enkelt när andan faller på. Dark Grey – det är jag!

 13. Ärligt talat har jag gått och funderat på att införskaffa mig en sådan men allt backat. Så nu när jag åker och hot yogar har jag alltid med mig en antingen för liten så jag svettas på min matta, en för stor så jag glider åt alla håll;) eller någon av barnens med motiv som mussepigg eller nalle phu på…
  Jag ni kanske kan föreställa er hur detta ser ut 😉
  Jag skulle därför bli über lycklig om jag fick vinna denna towel to go!
  Gärna i sky 🙂

 14. Jag skulle ge bort dom till mina föräldrar som verkligen skulle behöva uppdatera sitt uråldriga handduksförråd med några snygga och hela handdukar.
  Dark grey tror jag skulle passa bäst hos dem

 15. 1. Skulle använda den till allt från kallbadhuset till tennisträning och yoga.

  2. Gillar dark grey bäst!

 16. Vilken fin tävling, gillas!

  Vet precis hur jag skulle använda handduken Towel to go om jag vann! Vår- och höstterminerna går jag på vattengymnastik för att kunna träna upp mina muskler som nästan helt försvunnit på grund av sjukdom. Det är jättebra med träning i bassäng, mycket lättare att göra olika rörelser och man känner inte att det gör ont. Dessutom har vi så trevligt, vi som är med i gruppen, skrattar mycket! Efter gympan brukar jag sitta i bastun en halvtimme och njuta av värmen, skulle vara helt perfekt att få ha den fina handduken att sitta på. Jag skulle önska den gråa handduken om jag vann, kanske för att jag är en riktigt grå människa?! Nej, det kan jag väl inte säga, men jag har alltid gillat grått i alla olika nyanser. Har grågröna ögon så jag tycker jag brukar passa bra i gråa kläder, skulle sitta jättefint med en grå handduk! Och vilken handduk sedan, våfflad på den ena sidan och den andra i frotté, måste vara handdukarnas Rolls Royce!!

 17. Om jag vann så skulle min handduk få följa med till Tanzania och upp på Kilimanjaro. Den skulle inte bara få tjänstgöra som handduk, utan även som filt, sittunderlag, huvudkudde (i hoprullat format), solskydd (upphängd på några trädgrenar för att skapa skugga i värmen)… Ja, den skulle nog bli min bästa vän helt enkelt! 🙂

  Om jag vann skulle jag önska mig en handduk i färgen dark grey.

 18. Vilka snygga och praktiska handdukar! Den jag helst önskar mig är den ljusblåa Sky. Den skulle få följa med mig till stranden i sommar, vilken lyx att få ligga på en sån fin handduk. Håller tummarna för att jag denna vinsten får!

 19. Hej,

  Skulle ta med den till vårt landställe, där det har regnat de 2 senaste somrarna under semestern. Behövs när man kommer in från promenaden!

  Färden sky, men gillar båda

  /malin

 20. Jag skulle ha den främst till stranden men också till alla utflykter i sommar/höst, alltid redo;-)
  Jag väljer färgen Sky om jag vinner!

 21. Eftersom min sambo tar alla sköna handukar skulle jag gömma min handuk för sambon och bara ta fram den när jag är hemma själv och njuter av tagit ett långt bad 🙂 Färgen jag gillar är dark grey

 22. Varje gång jag är nära att ge upp ett projekt, litet eller stort, och får lust at kasta in handduken! En ”Towel to go” från danska The Organic Company slänger man inte bort utan vidare – den skulle få mig att räkna till 10 så jag hinner tänka om . Därefter tar jag min Räddare under armen, går till kvarterets bastu, svettar ut alla tvivel, duschar iskallt, frotterar mig med min “Towel to go” och är sedan redo att ta mig över alla tänkbara hinder för att nå mina mål.

 23. Jag och min 4-åriga dotter Iris skulle ha med dem överallt i sommar. Vi ska åka nattåg, vandra, bada och tjata på varandra hela semestern. Ofta bara jag och hon. Vi ska yoga, läsa sagor och bygga kojor vart än vi kommer. När jag reser själv med henne är smart packning A och O, handdukarna skulle passa våra behov perfekt och underlätta mycket.

  Vi skulle vilja ha gråa, dels för att de är väldigt snygga men kanske främst för att slippa se nån fläck här och där och istället fokusera på äventyret.

 24. Jag som student åker ofta hem och försöker ha minimal packning då jag åker buss. Det som ofta tar störst plats är mina superstora handdukar. De tar upp halva väskan! Jag skulle behöva en smidigare och mer weekend-packningsvänlig handduk men har varit alldeles för lat för att hitta någon bra. Därför skulle jag gärna vilja tävla om dark grey 🙂

 25. Pingback: Sista minuten i tävlingen ”Towel to go” från danska The Organic Company ‹ Dansk inredning och design

  • Jag skulle använda den blåa på min bebis när hon ska bada. Först frottédelen och sen vända på handduken och mysa in lilla Bianca.

  • Det är ju liksom en must have att ha en handduk och en basic man jämt behöver. Jag skulle använda den till alla mina sportliga och relaxing aktiviteter som balett, gymnastik med flera.

 26. Jag har nästan alltid med mig en träningsväska till jobbet och skulle jag vinna så skulle jag från och med nu ta med mig min nya Towel to go handduk. Men jag vill även ha med den på yoga och på stranden och, och, och.. 🙂

  Dark grey skulle jag vilja ha om jag vann. Eller egentligen vill jag ha båda färgerna 😉

 27. Hej! Den skulle jag vilja ha med till stranden i sommar. Superfina båda två 🙂
  Kan inte riktigt bestämma vilken färg som är finast, men säger sky. Håller tummarna!

 28. Åh! Jag skulle ha med min överallt eftersom man aldrig vet när man hamnar på stranden! Färgen Sky skulle jag vilja ha! 😀

 29. Hej! Jag har funderat ett tag på att skaffa en handduk att lägga över min yogamatta. Den blir ganska svettig och hal när jag kör ett lite hårdare pass. En sån här handduk tror jag skulle vara toppen! Dessutom hoppas jag på att kunna ta en del yogapass på stranden i sommar, då vore den också helt perfekt. Färgen sky tror jag skulle matcha bäst med min yogamatta.

  Tack för en toppen tävling!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *