Tävling – VAD DÖLJER DU HELST HEMMA?

Vi har nöjet att tillsammans med Cablecup ha en tävling på temat “VAD DÖLJER DU HELST HEMMA?”. CableCup Hide är en s.k. blindkopp som döljer uttag och sladd i taket. Den passar perfekt för att dölja de eluttag som du har i taket där du inte har en lampa. Den passar också fint för att dölja kontakten när du drar vidare lampan till en plats i rummet där du inte har ett uttag. 

Så här gör du för att vinna:
1. Skriv med max 25 ord var du helst döljer i ditt hem?
(skriv i kommentarsfältet nedan, du behöver även ange en giltig epostadress (är ej synlig))

Vi tävlar ut 10 st CableCup Hide till er som har den roligaste hemligheten hemma.
Tävlingen pågår tom 28 November 2013

Med den här fiffiga sladduppsamlaren som mäter 16 cm i diameter får hela sladden plats och ligger still mot taket utan problem. Takkoppen är gjord av mjukplast och du vränger den ut-och-in för att enklast samla upp sladdar och upphängningsanordning innan du fäller tillbaka den dikt mot väggen. Äntligen får schyssta designerlampan den exponering den förtjänar!

Lycka till i tävlingen
önskar
Jenny & Linda, Trendspanarna.nu
Therese Olsson, Cablecup

42 svar på ”Tävling – VAD DÖLJER DU HELST HEMMA?

 1. Jag döljer alla ovikta nytvättade kläder. I ett speciellt rum där det bara byggs på mer eftersom vi tvättar. Till det rummet är dörren alltid stängd.

 2. Jag döljer att jag gillar socker. I skafferiet syns förpackningar med gryner, bönor, fiberflingor etc. Men därbakom döljer sig O’boy, chokladsås och sockerflingor.

 3. Det är det svarta uttaget i sovrumstaket. Har tittat på cabelcup på Designtorget. Skulle bli glad för att vinna denna praktiska uppfinningen.

 4. Smutstvätten tenderar att ta över vårt hem,
  trots att jag plockar, från sju till fem!
  Jag önskar så att jag kunde använda magi,
  så att jag denna tvätt en gång för alla blir fri!

 5. Gömmer pengar till en regnig dag, som jag sedan glömmer 🙂 Kommer i regel fram vid storstädning. Känns som att få betalt när man storstädar. 😀

 6. Det allra roligaste gömstället är nog i min son,s rum!
  Där i genom går en hel del sladdar ut till andra rum och alla möjliga sladdar och kablar är gömda bakom kanin buren!

 7. Jag stänger alltid den gemensamma dörren till tvättstugan, garaget och genomgångsrummet däremellan. Epa-mekande son och möbelsnickeriprojekt sprider dynga och prylar på ett magiskt sätt. Ohanterbart!

 8. Jag döljer post och tidningar! Det ger ett stökigt intryck om det ligger framme. Dessutom vill jag inte ha inkassobrev liggandes för allmän beskådan.

 9. Sexleksaker! När vi skulle ha övernattningsgäster fick jag hastigt plocka allt i ett örngott och gömma längst in i garderoben! Tror inte att någon hittar det nu!

 10. Jag, en stackars tonårsmamma, får aldrig ha mitt snask ifred
  trots att jag mutar med smink och moped.
  Därför döljer jag godiset med vår björkved.

 11. Jag gömmer helst min sambos prydnadssaker från han var barn. Han hittar dom; “men här är ju dom,” och ställer fram. Jag gömmer igen o.s.v.

 12. Jag gömmer mig själv så fort det börjar bli julstökshets…
  Då vore det perfekt med en stor kopp man bara kryper in i… 😛

 13. Jag vet inte vad jag helst döljer i mitt hem – kan inte komma på nått på rak arm – fast det är klart jag skulle gärna dölja oredan i källaren som kommer sig av att jag rensar kartonger och förbereder inför loppis

 14. Jag skulle helst av allt vilja dölja alla SLADDAR!!! För övrigt får folk ta det precis som det är här hemma, ibland är det lagom ordning, ibland är det kaos, fast det är ganska behagligt att inte allt är på topp. Men alltså, sladdar!! det finns inget som helst hemtrevligt med dom! Häpp 🙂

 15. Katterna har rivit sönder tapeten bredvid fönstret i vardagsrummet.
  Döljs med en snygg gardin så ingen anar att det fattas tapet…bakom

 16. Jag gömmer gärna sambons kläder som han kastar på sovrumsgolvet. Brukar sparka in dem under sängen och sen glömmer jag bort det och dammsuger upp strumporna som ligger därunder :p

 17. Pappershögar … de där jag vill bläddra igenom, men som är supertrista att titta på. De åker ner i en kökslåda som (oops!) redan är full.

 18. vi har ett hem fullt av prylar är fem pers plus hund och katt så när vi ska ha gäster gömmer vi undan så mycket som möjligt av allt som ligger framme och skräpar – då är det bra med ett skäprum!!!

 19. När jag bjuder hem vänner döljer jag alla fina missmatchande prylar min sambo köpt hem bara för att det är t.ex. en tandborste som samtidigt fungerar som lampa. Coolt men tyvärr inte speciellt vackert att ha framme. Man säger att kärlek gör en blind, men inte när det gäller inredning.

 20. Hejsan!

  Jag gömmer undan köksprylar. Nog finns det plats i köket att ha framme brödrost, perkulator och andra prylar men jag vill ha öppna ytor, luftigt och städvänligt! Så dessa prylar åker fram och tillbaka titt som tätt, haha! Merarbete… Men det gör inget! 😀

 21. För att slippa stök i hallen göms skor och jackor till min sambos stora förtret då han sällan hittar sina saker när han stressar iväg…

 22. Jag döljer såklart allt i hemliga skåpet i sovrummet. Ja alltså det som hör till mitt och maken privata sexliv…de där roliga färgglada leksakerna 😉

 23. Det är mitt rum! Jag får täcka dörren med något och hoppas på att gästerna inte kommer in. Ingen sa att vi skulle samlas där?

 24. Klart jag är med.

  Ja vad döljer man helst?
  Självklart blir det alla sexleksaker man har, de läggs i en vacker låda. Man vill ju inte att alla ska se vad man leker med. 😉

 25. Jag döljer alla trista sladdar till diverse teknik som finns i mitt hem…urtrist att se världens “ormbo” av sladdar….

 26. Urtvättade gamla handdukar i gräsliga färger med delfiner, solnedgångar och andra 80-talsmotiv. När vi har gäster åker fin-handdukarna fram!

 27. Dammråttorna – Vi har haft ett krig hemma länge nu, och kanske är det på tiden att de får en plats där de kan koppla av…? 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *