Tävling – Vinn ett påslakan med coolt print i nordisk stil från ByNord

Vi har det stora nöjet att tillsammans med danska ByNord ha en riktigt fin julklappstävling. Nu har du chansen att vinna ett påslakan och örngott (värde 995 kr)  i finaste certifierad ekologisk bomull tillverkat i europa. . Vi vill dock utföra en varning. Har man en gång börjat använde dem vill man inte vara utan….;)

 Svara på dessa frågor för att vara med i tävlingen!
(skriv i kommentarsfältet nedan, du behöver även ange en giltig epostadress (är ej synlig))

1. Följ @bynordinsweden på Instagram
2. Vem i din omgivning förtjänar lite extra uppskattning och värme i jul?

Tävlingen pågår tom 30 December 2013

 
Lycka till och en stor varm kram från oss!
Jenny & Linda, Trendspanarna.nu
Erika & Marie, ByNord

44 svar på ”Tävling – Vinn ett påslakan med coolt print i nordisk stil från ByNord

 1. Pingback: Påminnelse – Vinn söt poster + kökshandduk från Anna Larsson Design ‹ Dansk inredning och design

 2. Jag skulle ge det till min storasyster som är en riktig hästtjej som nu närmar sig 40. Hela julhelgen har jag spenderat i stallet med henne. Hon har alltid ställt upp för mig och hos syster känner man sig alltid välkommen. Att kunna ge henne dessa ekologiska lakan som symboliskt tack vore toppen!

  Hälsningar
  Åsa (som nu följer på instagram)

 3. Följer..
  Jag skulle ge det vackra påslakanet till min syster som kämpar själv med sina 5 barn för att få en fungerande vardag.

 4. Följer 🙂

  Jag skulle ge denna till en vän (Anna-http://totti.wordpress.com/)som väntar barn vilken dag som helst och som letar inredningsdetaljer med hästtema. Så vad vore bättre att glädja med dagar/timmar före förlossning.

 5. 1) Följer som shetrollan

  2) Jag tänker vara så fräck att jag föreslår mig själv. Jag tänker jämt och ständigt på alla andra, jobbar heltid inom vården, försöker pussla ihop logistiken där hemma med läxor, blöjbyten, skjutsar till träning osv. Hjälper sjuk närstående med städ, matlagning och handlande. Jag klagar inte. Det är inte fel – det är alldeles rätt. Barn och familj går i första hand och jag vill inte ha det på något annat sätt, men ibland önskar jag verkligen att jag kunde sätta ned foten lite oftare, säga NEJ och promenera till sängen med en ask praliner, en spännande roman och varma tofflor på fötterna. Egolyx – det förtjänar jag och det är årets löfte – jag är en positiv, stark kvinna- och mamma som vågar säga NEJ, utan att få dåligt samvete.
  Omtanke och värme – klart som korvspad att just jag förtjänar det!

 6. Följer som muzepig

  Jag känner en liten tjej som är en duktig liten ryttarinna.
  Bättre gåva än denna kan jag knappast finna!
  Stallet är som ett andra hem, hon kämpar som katten.
  Tänk om hon kunde få vara bland sina bästa vänner även om natten!

 7. Vilken härlig design, vilken stil
  setet passar Sabinas mjuka profil
  Hon älskar hästar och är alltid i sitt stall
  omtanke för djuren är hennes kall
  Hon är av WWF en stor vän
  och skänker varje månad flera hundra spänn
  Trots att hon går i skolan och ekonomin är skral
  gör hon ändå fantastiskt kloka val

  Följer på Insta (manettan)

 8. Min 8-åriga dotter är så intresserad av hästar men hon kommer aldrig att kunna börja rida eftersom hennes storasyster är väldigt allergisk. Istället så läser hon jättemycket om hästar, har plancher mm. Ett påslakan har hon däremot inte!

  Jag skulle även vilja ge henne det eftersom hon precis fått veta att hon behöver glasögon och det är hon jätteledsen över…. Vilket plåster på såren det skulle vara!

 9. Jag är gärna med <3

  Följer pà instagram (SOFIE_ALTUNTAS)

  Jag vill presentera mitt solljus Margareta,
  hon är världens bästa mor det ska ni veta,
  en kärlek sá djup, fantastisk och villkorslös,
  har hon státt ut med mig hennes lilla “vikingatös”
  vi har bott làngt ifràn varandra i mánga ár,
  och saknaden är stor som ni kanske förstár,
  inte ofta jag kan henne fina presenter skämma bort,
  speciellt med fina sängkläder av bästa sort,
  hàller nu tummarna pà att detta fina bäddset vinna,
  som ska ges till min mor, en superkvinna

 10. Är med 🙂

  Följer på instagram (matatilda).

  Sonen behöver lite extra uppskattning, värme och uppmärksamhet nu när han blir storebror vid årsskiftet. Djur är superkul tycker han så såklart vill han ha en hel häst i sängen 😉

  Kram Matilda

 11. Jag ge min pappa detta bäddset! Han har varit med om en olycka och blivit stångade av tjuren hemma på vår gård tjuren vägde 800 kilo och stångade många gånger på. Min pappa så hans revben gick sönder och hans ena lunga blev punkterad.Så han behöver bli nedbäddad ordentligt i något mjukt och gosigt

 12. Jag följer på Instagram (aneritrea)

  Jag har en väninna som bor långt bort från mig – ca 100 mil bort. Jag vet att jag är hennes ända vän och att hon verkligen sörjer över att hon inte har fler vänner. Det funkar inte riktigt socialt för henne, trots att hon verkligen vill alla väl. Hon har ingen familj i Sverige och är väldigt ensam. Jag ville att hon skulle komma hem till oss över jul, men hon kände att resan var både för lång och för dyr. Därför har hon suttit ensam i jul -precis som alltid. Hon säger att det spelar inte så stor roll om hon sitter ensam i jul – det gör hon ju alltid annars också. Men mitt hjärta blöder när jag tänker på det. Jag känner att jag inte riktigt räcker till och att jag bor för långt bort. Skulle så gärna vilja hjälpa henne att hitta en vän och har försökt att göra det. Men en vän ska ju vara något frivilligt som kommer automatiskt – och inget som någon “tar på sig”: Min stora bön är att min väninna 100 mil bort, och alla andra som saknar vänner, ska finna varandra och andra! Livet ska delas med andra!

  GOD FORTSÄTTNING!

 13. 1. Följer!

  2. Jag skulle vilja ge min älskade make lite extra uppmuntran! Jag har varit i en olycka och skadat ryggen svårt. Under hela min sjukdomstid så har han stöttat, peppat och uppmuntrat mig. Efter en lång
  sjukhusvistelse följde en lång och jobbig rehabilitering där jag var nära att ge upp flera gånger eftersom
  jag inte tyckte att jag förbättrades något. Men min make ställde upp hela tiden och nu är jag på gång
  igen. Han skötte även sitt heltidsjobb samt vårt hus och hem under hela tiden jag var borta, allt utan
  någon klagan, hela tiden har han varit positiv och den stora glädjen i mitt liv. Så han är värd allt!

 14. Pingback: Påminnelse – Vinn ett påslakan med fint print i nordisk stil från ByNord ‹ Dansk inredning och design

  • Min svägerska behöver lite omvårdnad i jul, hon har precis begravt sin bror. Nu har hon varken föräldrar eller syskon kvar i livet och i början av december skiljde hon sig, så julen blir väldigt ensam för henne. Hon är bara 30år och tänker mycket på andra, men får inte så mycket tillbaka, så jag skulle vilja glädja henne med fina lakan.

  • Hej!
   Om jag skulle vinna så skulle jag ge min 9-åriga dotter påslakanet. Vi är påväg att flytta ihop med min pojkvän och hans barn och som alla vet är det inte alltid smärtfritt att alltid slå ihop två familjer. Men kanske detta superfina påslakanet till hennes nya rum kan pigga upp henne lite 🙂

   • Hej!
    Om jag skulle vinna så skulle jag ge min 9-åriga dotter påslakanet. Vi är påväg att flytta ihop med min pojkvän och hans barn och som alla vet är det inte alltid smärtfritt att alltid slå ihop två familjer. Men kanske detta superfina påslakanet till hennes nya rum kan pigga upp henne lite 🙂

    Följer på instagram som missmalinolausson

 15. Min äldsta son behöver sova lite extra mjukt och gott efter en motig höst. Det har varit turbulent på förskolan och han har råkat lite illa ut. Räddningen var när han började rida och glädjen och tryggheten hästarna ger honom är så värdefull. Han hade älskat påslakanet! Och jag med! Så när jag såg tävlingen kunde jag inte låta bli att delta.

  Följer på instagram (kimsalabim8)

 16. 1. Följer

  2. Min hästtokiga dotter skulle svimma av glädje!! Samt då skulle hon troligen börja sova i sin egen säng av ren glädje!! 🙂 #hållertummarna

 17. 1. Följer er på instagram 🙂 moatildelinnea

  2. Denna vinter som är nu är redan tokvarm så det räcker hitintills 😉 men min underbara lillasyster skulle jag vilja ge/visa lite extra uppskattning och kärlek till. Det finns inget bättre än att gosa in sig i ett fluffigt täcke med en häst, för det är ju såklart bättre än bäst!

 18. 1. Följer som Sirpira

  2. Jag vill ge lite extra värme och kärlek till min man som gör smörgåsar till sin fru på morgnarna, som ser till att motorvärmaren värmer upp den iskalla bilden, lagar mat tills jag kommer hem från jobbet, går ut med hundarna och som ringer bara för att höra hur jag mår när jag är på jobbet. Att han dessutom aldrig kräver något tillbaka gör honom till en person som man inte annat än kan se upp till och älska, han kommer att bli den bästa pappan i världen! Så han förtjänar helt klart att sova gott medans han kan 😉

 19. 1.Jag följer med mitt intanamn, Musteli.
  2. Den som behöver extra värme och omtanke i mitt liv nu i jul och min mormor. Hon har blivit svårt sjuk i år, och det blir antagligen hennes sista jul med oss. Så jag ska krama så mycket som möjligt på henne medans chansen finns!

 20. 1. Följer på instagram som fru_blanck

  2. Min lilla dotter på 1,5 år skulle få påslakanet. Hon älskar verkligen djur och i synnerhet våra hästar. Hon skulle bli så glad av att krypa ner i sängen med en häst på påslakanet!

  Vänligen Theresa Blanck

 21. Följer självklart på instagram.

  Skulle vilja ge min fina vän Linda extra värme denna vinter då hon har fightats hela året mot en elak bröstcancer. Nu behandlingsfri!!!!!!!!!!! 🙂

 22. ETT: Följer som misslinda_

  TVÅ: Jag skulle vilja överraska min systerdotter Vendela med detta UNDERBARA påslakan!
  Hon är en underbar 8-åring som älskar både hästar & spela ishockey.
  Att se henne glad värmer mosters hjärta <3

 23. Hej på er! ❤️
  Vilken trevlig tävling!!
  Dessa påslakanen är så fina!! Detta tycker jag min bästa vän (barndomsvän) Jennica förtjänar. Om fler människor hade varit som henne hade världen sett annorlunda ut! Hon är tjejen som har ett hjärta av guld som jag aldrig släpper taget om. God Jul & Va rädd om varandra! Kramar ❤️️

 24. Jag följer redan på instagram 🙂
  Jag har ett påslakanset med fina älgen och rådjuret på.. 🙂 Men hade blivit överlycklig för ett till!! 🙂

 25. Jag skulle så gärna vilja att min dotter fick detta vackra påslakan.
  Hon har haft en mycket tuff tid de senaste åren, men kämpar så tappert för att få må bättre. Hästar är hennes liv och glädje, och hon är verkligen värd all uppmuntran hon kan få.

  Kram

 26. 1. Följer!

  2. Önskar att våra två tjejer skulle kunna njuta lite extra i dessa ljuvliga lakan nu när jullovet nalkas, att sedan själv kunna krypa ner och läsa en bok för dem ja då är lyckan fulländad 🙂

  Håller tummar, näbbar och klor.
  Sara 🙂

 27. Ååå det är så fint❤️har tittat på det många gånger men ej haft råd. Min lilla Isabelle vill jag mysa med i jul under detta fina häst påslakan..kram

 28. 1. Följer såklart bynord på instagram! 🙂

  2.
  Senaste imorse satt jag på Fab och spanade på bynords påslakanset,
  det är alltid lika rykande hett

  Så tidlöst och snyggt,
  det har jag alltid tyckt

  Min dotter är stor men har nyligen i sitt rum själv börjat sova,
  hon är så duktig – det kan jag lova!

  Så till henne vill jag ge detta som belöning för att hon klarar det så bra!
  Och vad passar då om inte ett påslakanset med djur på som hon vill ha!

  Lyckan skulle verkligen vara gjord
  om vi fick vinna ett påslakanset från ByNord!

 29. Vilka underbara motiv de har 😀

  1. Blev nog den 141:e följaren – britta_hogstrom
  2. Min 21-åriga dotter som är så mycket mer än vad jag någonsin förtjänat 😀

 30. Min älskade dotter My är värd det bästa. Hon läser till USK, jobbar och stretar för att få det att gå ihop. Hon förtjänar verkligen all uppskattning och värme i jul.

 31. Min älskade dotter! Vi kivas för ofta men hon är trots allt min ögonsten, mitt hjärtebarn och ÄLSKAD! Hon är värd allt!

 32. Hej!

  1. Följer er redan 🙂 @undermyheaven

  2. Jag tycker jag förtjänar lite extra värme för att jag kämpar med livet lite extra. Min dotters pappa gick hastigt bort julen 2010 i en hemsk händelse, så julen är ingen rolig årstid för oss. 2 jular i rad har vi åkt bort och firat jul så vi slipper påminnas om det hemska som hände nån dag innan julafton. Men denna jul ska jag och min dotter fira alldeles själva hemma. *Bävar för det redan nu* Men iaf jag hoppas förståss på ett nytt påslakanset till mitt kommande nya sovrum.. (sover i soffan sedan det hände) och behöver riva ut allt som påminner om honom och inreda om, börja om, har märkt att man bara stannar kvar i sorgen annars utan att kunna ta sig ur den. Imorgon är min födelsedag och då är det 3 år sedan vi träffades för sista gången 🙁

  Håller tummarna för in med lite nytt och få ny energi i sovrummet så jag klarar av att sova därigen efter jag möblerat om, målat och inrett med nya textilier!

  Kram Kram & God Jul

 33. 1.Följer som 139

  2.Min älskade make renoverar just nu vårt hem,
  stiger upp varje morgon vid fem,

  för att måla, tapetsera och lägga golv,
  och stupar sedan i sängen vid tolv

  Han sliter verkligen som ett djur,
  att han orkar- fråga mig inte hur,

  Vill därför ge honom en fin tacksamhetsgåva,
  Ett vackert påslakeset skulle han uppskatta vill jag lova

  så om vi vann kan jag lova och bedyra,
  skulle här hemma utbryta ren och skär glädjeyra

 34. Anette är en mysig, rolig och omtänksam vän
  som alltsom oftast inte har en extra spänn
  och när jag hemma hos henne sover över
  inser jag att hon nya sängkläder behöver
  så jag hoppas hett att detta få lov att vinna
  till henne som är sveriges mysigaste kvinna

  Följer på IG och gillar på FB förstås 🙂
  Kram
  Kicki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *