Tävling – Vinn klassiska lyktan “Etch” från Tom Dixon

Sommaren är här och det innebär semestertider 🙂 Nu har du chansen att vinna det klassiska lyktan “Etch candle holder” från Tom Dixon (värde 560 kr) att mysa med under sommarkvällen.

Du gör följande för att vara med i tävlingen!

1. Dela tävlingen på Facebook http://www.facebook.com/Trendspanarna  
2. På vilken plats skulle du ställa din lykta om du vann?
(Svara i kommentarsfältet nedan eller på Facebook)

Vill du ha den i koppar, mässing eller stål om du vann?
Tävlingen pågår t.o.m den 28 juli

Lyktan är för värmeljus. Etch är inspirerad av logiken i ren matematik. Etch ljushållare består av 0,4 mm digitalt etsad mässingplåt och det detaljerade mönstret skapar en fantastiska skuggor när den är tänd. Flera lyktor kan monteras ihop till önskat mönster. Mått: diameter 12,5 cm.
Stort lycka till från oss!

Trevlig sommar önskar vi 🙂
Jenny & Linda
Trendpanarna.nu

41 svar på ”Tävling – Vinn klassiska lyktan “Etch” från Tom Dixon

 1. Jag önskar mig en lykta i mässing som jag skulle ställa på byrån i vår mörka hall. Gillat och delat.

 2. Snyggt!

  Gillat och Delat!

  Jag skulle välja Mässing, behöver lite värme i mitt annars stela och kalla hem.

 3. Hej!

  Jag skulle gärna vilja vinna en i koppar som jag i så fall skulle ställa på vårt nya vitrinskåp från HansK – har letat länge efter ett skåp som detta och ljusstaken skulle verkligen bli pricken över i!

  Gillar och delat (i juni men glömde skriva här)

  Bästa sommarhälsningar Katrin

 4. Alla lyktorna är underbart vackra men om jag får välja tar jag den i mässing. Jag tänker i så fall ställa den på vårt altanbord. Vi brukar ofta sitta och kura skymning på altanen under sköna sommarkvällar, ibland insvepta i filtar om det börjar bli kyligt. Mysigt till tusen med den läckra lampan!
  Delat tävlingen på FB.

 5. Ljuslyktan i koppar väcker drömmar i mig och därför skulle den vila på mitt lilla sängbord som för tillfället är alldeles för tomt. Att få somna i skenet till lyktan vore harmoni och lugn. Stjärnhimmel i drömsk koppar!

 6. Oh. härlig tävling med en underbar vinst, om jag blir den lyckliga vinnaren så önskar jag den i stål.

  Skulle pryda min hall så att alla SER och kan njuta av skenet i stället för att mötas av spotlight lampor….

  gillar och delar via FB.
  Under min FB sida https://www.facebook.com/annika.hjartstrom.1

 7. Jag har en gammal piedestal i vitt som jag tänkt kasta eftersom jag inte gillar att ha blommor på den … men denna lykta i stål skulle passa perfekt där! Den skulle få stå i hörnet vid den öppna spisen och sprida mysljus som reflekterar sig i den vita putsen 🙂

 8. Hej! Jag gillar och delar på fb.
  Jag skulle bli otroligt glad för en Etch i mässing som skulle få lysa upp ljumma augustiskymningar i vår trädgårdspaviljong. Den skulle verkligen glimma ikapp med sensommarens fullmånar och bli den givna medelpunkten när det blir dags för kräftskivor!

  Mvh Emma Emser Eriksson

 9. Åh, så vackra de är. Jag hade valt en i koppar för att få ett riktigt varmt ljus och den hade fått en plats på soffbordet men även fått vandra runt lite i lägenheten dit jag vill skapa mysstämning.
  Tipsade på Facebook men en länk till den här sidan – Britta Högström
  Kram!

 10. Lyktan i mässing skulle göra sig så bra i mitt för övrigt fruktansvärt tråkiga badrum, så skulle det i varje fall finnas något fint att vila ögonen där inne 🙂

  Delat på FB!

 11. Den vackra lyktan i mässing skulle pryda mitt balkongbord nu under sommaren och sedan få flytta in till soffbordet i vardagsrummet.

 12. Jag skulle bli glad om jag vann den fina lyktan i mässing. Den skulle få lysa upp och ge värme och glädje på vårt fina storrum. Den skulle passa med inredningen i rummet och till våra soffor. Det skulle bli en kär ägodel att ha.

 13. Så fina!! Kanske mässing…..Skulle ha den på bordet som mysbelysning när jag sitter och stickar! 🙂 Så skulle jag ha den på bordet när jag dukar …och i hallen som välkomstljus, ja var jag än är … 🙂

  🙂
  Ingrid

 14. Jag skulle välja en koppar och ställa på mitt satsbord i teak som jag ärvde av farmor och farfar och som helt otippad visade sig vara ett Wegner-bord! Det står i hallen och lyktan skulle bli det första jag ser då jag kommer hem 🙂

 15. Jag skulle ställa den fina lyktan i vardagsrummet (som även fungerar som sovrum, matrum, allrum m.m. eftersom jag och maken tränger ihop oss i en pytteliten, tillfällig lägenhet). Där skulle vi se den, hela tiden 🙂

  Jag skulle gärna vilja ha en lykta i mässing.

 16. Jag skulle ställa den i vårt vardagsrum, och under sommarmånaderna skulle jag flytta ut den till vår uteplats! =D Jag skulle gärna vilja vinna en i mässing!

 17. Vilket ögongodis! En lykta i mässing jag skulle vilja ha. Den skulle få lysa upp i mitt sovrumsfönster natt som da.

  Hoppas på lite tur, av lycka jag skulle ropa i dur

 18. Jag skulle vilja ha en i mässing i sovrumsfönstret! Framåt hösten tänder jag alltid ljus i sovrummet innan jag lägger mig och läser! Det är min bästa egentid.

 19. Lyktan ska få lysa upp mina textila collage och min mans silversmycken när vi har “myskvällar” i vår nya ateljé och utställningshus av glas!

 20. I djupa fönstersmygen skulle den passa strålande bra,
  Etch här hemma skulle göra mej trendig och gla’!!!

  Väljer färgen stål om jag vinner;-)

 21. Hej,
  Vilken fantastisk tävling ! Allt Tom Dixon rör vid blir till guld…Om jag vinner önskar mig den i koppar.

  Jag skulle placera lyktan på bordet under plommonträdet. Jag skulle sedan ligga i hängmattan i skymningen och under de allt mörkare och mörkare sommarkvällarna skulle jag titta på de dansande skuggorna och drömma mig bort…

 22. Mässing!

  Skulle ha den ute på min inglasade altan! Skulle passa perfekt när det redan börjar bli mörkare på kvällarna!

 23. Jag är så gärna med men har inte Facebook. Jag skulle ställa lyktan på soffbordet om jag vann då den skulle lysa upp väggarna och skapa vackra kontraster när den tänds. Och jag älskar lyktor och ljus. Om jag vinner vill jag vinna mässing. 🙂

 24. Jisses, jag tror jag dog lite! Helt underbara! Om jag hade fått äran att vinna önskar jag en i mässing och den skulle få hedersplatsen i vårt vardagsrum när vi flyttat in i vårt nyköpta hus i september! När vi inte är så fattiga längre ska den få kompisar i alla färger! UNDERBARA!

  • Blev så till mig att jag glömde skriva ut att jag delar på min sida på Facebook (Emma Daisy Brandtman

 25. hej
  så snygga lyktor allihopa
  så valet om jag får turen spelar ingen roll vilken
  skulle ha den på vår altan på bordet eller på nåt fint bord på altan där skulle den få stå och glänsa
  rackarns snygg dom är
  har gillat och delat på fejjan
  Titti skarp

 26. En lykta i koppar skulle bli så himla vacker ute på verandan när dom mörka kvällarna är på väg….Gillar & delar vidare till min fb. sida (Carina Gerdin).

 27. Jag önskar jag hade en i stål. Den skulle jag flytta runt i hela hemmet. Först skulle den få stå ett tag på det svarta matsalsbordet och visa upp sig för middagsgäster. Sedan på retrobyrån brevid tvn. Då skulle jag se den rätt ofta ;). Och så skulle den säkert också landa i stringhyllan och sprida sitt ljus i vardagsrummet!

 28. Hej!

  Jag är med och tävlar om den fina lyktan. Jag har gillat på Facebook (Gabriel Tunsäter) och önskar en mässingsfärgad om jag har turen på min sida. Jag skulle ställa den (och köpa till tre) i kakelugnen som dessvärre är igencementerad och obrukbar… Med lyktan (lyktorna) skulle vi få mysljus även om värmen från en sprakande brasa uteblir. Ser fram emot de mörka höstkvällarna!

 29. Hej!
  Ååh vilka fina lyktor och roligt att man kan sätta ihop dem!
  Jag skulle vilja ha den i mässing i hallen. Vi har en stor spegel lutad mot väggen med ett lågt bord bredvid där den skulle passa in. Eller varför inte på vardagsrumsbordet en regnig sommarkväll med en kopp te i handen =)

 30. Hos mig får den stå på köksön där jag kan njuta av den som mest! En blivande klassiker med en självklar och tidlös skönhet! Mässing är min önskan.

  Delat på FB!

  Trevlig Sommar!

 31. ♥ Åååå underbara lyktor! Svårt att bestämma färg, alla lika fina, men jag tror jag hade valt en i guld för så ombonat och mjukt ljus som möjligt. Platsen är självklar – vårt undebart fina, splitternya, mysiga uterum! Tänker mig en kulen augustikväll… ♥

  Hoppas på vinst!

 32. Jag har delat tävlingen på FB (med namnet ana nordlander lund) och jag skulle vilja vinna den fina lyktan i koppar. 🙂

  Jag skulle ha den ute på min balkong (som faktiskt är inglasad när jag så önskar, så lyktan, eller nåt annat på balkongen, blir aldrig “vindpinat”) under mysiga kvällar. Jag har en känsla av att lyktan sprider ett ljus som liknar stjärnglimmer så det vore ju optimalt att kunna få ligga “under stjärnorna” oavsett årstid. 🙂

 33. Jag skulle vilja ha den i mässing och den skulle då stå mitt bord i gillestugan. Vore toppenfint där..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *