Tävling! Vinn nya vaser från Design Letters

Dags att dra igång en tävling! Denna gången tillsammans med ljuvliga danska Design Letters. Nu har du chansen att vinna en julklapp till dig själv eller en vän. I vinst är två vaser värde 599 kr + 449 kr. Vaserna är gjorda i keramik och är höstnyheter!

Det enda du behöver göra är att svara på frågan nedan.

1. Var skulle du ställa vaserna om du vann?

Skriv i kommentarsfältet nedan!
(Du behöver även ange en giltig epostadress (är ej synlig))

Tävlingen pågår tom 29 november 2015

Lycka till!
Jenny & Linda, Trendspanarna.nu
Design Letters

Closeup Vases
Livingroom
Vases
Foto: Design Letters

102 svar på ”Tävling! Vinn nya vaser från Design Letters

 1. 1. I tvättstugan där jag har en liten kontorshörna med några Design Lettersartiklar, pennor, sudd,
  anteckningsbok och linjal.

 2. Jag kan knappt förstå det än -går fortfarande runt i ett enormt rus,
  det är nämligen så, att vår familj, äntligen har köpt oss ett eget hus!
  På måndag får vi hämta nycklarna och då väntar en mängd renoveringsbestyr,
  men jisses…så otroligt roligt…vilket nytt äventyr!
  Jag ser design letters vaser i vardagsrummet på vår sideboard -som pricken över i:et
  där de dagligen kommer att förgylla det nya huselivet!

 3. Vaserna skulle ha en given plats i mitt klassrum, perfekta att använda i undervisningen med eleverna + att vi alltid kan använda dem till kvistar och blommor som vi hittar i naturen runt hörnet.

 4. Jag skulle placera dem i smyg hemma hos min bästa vän. När hon inte ser så skulle jag byta ut hennes trista vaser från loppis mot dessa vackra designvaser. Blommorna i de andra billigare vaserna flyttas helt enkelt bara över i de nya. Sedan skulle jag slå vad med mig själv hur lång tid det tar för henne att upptäcka förändringen 🙂

 5. Jag skulle överraskat min dotter som är nybliven lägenhetsinnehavare och sambo med dem. Jag gissar att de skulle ställa dem på den vita byrån i den vita hallen. Precis som i hennes föräldrahem är det mesta svart och vitt, så de hade passat superbra.

 6. Åh, jag vet precis var vaserna skulle passa in! Vi har en hög, gammal skänk som mina morföräldrar hade i köket i början av 1900-talet. Den har i 50 år(!) stått i ett gammalt uthus här på gården, ensamt övergivet och bortglömt. Har länge tänkt att jag skulle vilja ha det i vårt kök och gått och kikat på det, någon gång om sänder och tyckt synd om den gamla fina möbeln, ståendes bland en massa skräp. Så nu i somras bestämde jag att nu skulle det få komma in i värmen igen och få det mer ombonat och bekvämt! Sagt och gjort, med mycket möda och stort besvär så står skänken nu här i köket och jag är så glad över den! Än så länge finns det bara en lampa på den, jag vill ha fina, noga utvalda saker som ska pryda den. Skulle jag vinna vaserna så skulle de absolut ha sin givna plats på skänken, tror att de skulle trivas jättebra att stå där och skänken skulle vara så nöjd över de fina vaserna!

 7. Den skulle placeras på vårt nya soffbord (som inte är köpt ännu), skulle passa perfekt till vår nya soffa som vi hämtade i fredags

 8. Jag skulle leta reda på några fina krokiga kvistar och köpa en eller två mörkt vinröda amaryllis och sätta i varje vas. Vaserna skulle få mitt sovrum att kännas lte varmare och mysigare!

 9. Hej! Håller på att renovera min sons rum, han går från barn till tweenie.. Leksakerna är borta, kvar är dator, tv-spel, skateboard och säng… Enligt önskemål från sonen så går allt i svart och vitt och vaserna hade varit pricken över i’ et….

 10. Pingback: Sista chansen! Vinn nya vaser från Design Letters ‹ Dansk inredning och design

 11. Livet som mammaledig är fantastiskt, även om dagarna kanske innehåller mer blöjbyten och vakna nätter än lyx och flärd. Men även om både tid och pengar är en bristvara för tillfället så har jag fortsatt med att unna mig en sak, nämligen en bukett blommor från torget varje vecka. Hemmet är fortfarande min borg och därför skulle dessa vaserna passat perfekt att få ha mina helgbuketter i. De skulle fått smycka vardagsrumsbordet, platsen där jag och min lille tremånaders bebis spenderar mest tid just nu.

 12. Jag hade ställt vasen på mitt svarta köksbord med ett gäng röda amaryllis i. Jag tror dock
  att min 4-årige son hade funnit andra användningsområden som att ha penslar i den. Härligt när
  någonting är så fint att man vill ha den överallt.

 13. Mamma skulle få dem i julklapp men jag skulle tipsa henne om att placera dem i det öppna valvet mellan hallen och köket så de kan visas upp ordentligt från alla håll!

 14. hade jag vunnit vaserna hade jag låtit min flickvän få bestämma vart dem skulle stå. Men känner jag henne rätt skulle dem få stå på flera olika plaster i hemmet varannan månad, inredningstokig som hon är 🙂

 15. Vilka vackra vaser! Jag skulle ställa en sådan vas mitt i blickfånget, på min sideboard i vardagsrummet, med en ljuvlig bukett blommor i rosa toner som pricken över i.

 16. Jag ska snart flytta hemifrån och dessa vaser hade suttit som en smäck då verkligen! 😀 jag hade ställt dem i fönsterkarmen med några fina blommor i.

 17. Senast i fredags fick vi blommor hit hem och återigen fick jag banna mig för att just vackra vasinköp ramlat bort från prislistan. Till min glädje såg jag denna tävling med kombinationen vacker vas och dansk design. Kan inte bli bättre, så önskar gärna vinna en vas som fungerar i varje vrå oavsett hall, kök, sovrum eller vardagsrum ifylld vackra blommor. I väntan på blommor får den gärna husera och skänka glädje i köket så man varje dag kan njuta av dess vackra design. =)

 18. Jag hade behållt en vas själv och placerat den högst upp i min stringhylla, med någon vacker grön kvist i. Den andra vasen hade jag gett till min älskade mamma. Mamma hade förhoppningsvis ställt vasen i fönstret bredvid den öppna spisen.

 19. Om en vecka blir jag och min kille sambos och ingen av oss har några gemensamma inredningsdetaljer. Dessa underbara vaser hade blivit den första inredningen vi pryder vårt gemensamma hem med, och då skulle dem bli perfekta i fönstret i vårt vardagsrum:)

 20. Hade jag fått dessa underbara vaser hade en fått stå i min hall så jag kan mötas av den varje gång jag kommer hem. Den andra skulle få stå hemma hos min underbara mor som alltid har färska blommor hemma. 🙂

 21. Vilken underbar drömvinst detta vore! Vasen hade fått stå på mitt nattduksbord, med fina färska blommor i. Hade varit en fröjd att få vakna varje morgon och få se denna härliga vasen. Lyxigt! 🙂

 22. Jag skulle ha satt vaserna på min marmorplatta som står på min byrå eftersom det hade blivit väldigt stilrent och snyggt. Sen till våren hade jag satt lite fina blommor i!

 23. Om jag vinner skulle jag ställt dom i vardagsrummet. Detta hade jag förmodligen fått göra flera gånger då min fru har ett mycket bättre sinne för inredning och detaljer och därför flyttat vaserna till någon annan del av hushållet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *