Tävling – Vinn poster TIGER II från danska Arrogant

Hej 🙂
Nu drar vi igång en sommartävling tillsammans med danska Arrogant (@creativesoul), som vi har i shoppen. Nu har du chansen att vinna den fina postern TIGER II (värde 499 kr). En supertuff tavla med attityd!

Det enda du behöver göra är att svara på frågan:

1. Var skulle du hänga din tavla om du vann?

Skriv i kommentarsfältet nedan!
(Du behöver även ange en giltig e-postadress (är ej synlig))

Tävlingen pågår tom 26 juli 2015

Lycka till!
Jenny & Linda, Trendspanarna.nu
& Rasmus på Arrogant

 

tiger

123 svar på ”Tävling – Vinn poster TIGER II från danska Arrogant

 1. Då grabben älskar tigrar blir det i hans rum som den sätts upp. Där kommer den att bli beundrar och tittad på varje dag.

 2. Jag skulle naturligtvis hänga upp postern i vardagsrummet så att alla fick se detta magnifika djur pryda min vägg.

 3. Skulle hänga tavlan i köket. Där den vackra tigern övervakar min “fångst” som jag tillreder och lagar.

 4. Varje gång jag vaknar,
  ett tavla ovanför vår säng jag saknar…

  Vi har beställt fotografier som blev fel,
  och det är inte roligt-de kostade en del.. :/

  Men jag säkert vet att
  att denna stora kisse-katt

  skulle över vår säng göra sig otroligt bra,
  hoppas därför vinnarna blir maken och ja´!
  🙂

 5. Jag skulle hänga upp den i badrummet. Det är inrett i vitt och svart med randiga detaljer. Så den skulle vara skitsnygg på väggen där. Vem säger att man inte kan ha kost i badrummet?

 6. 1. Jag skulle hänga tavlan i vår myshörna i vardagsrummet , har en tom o tråkig vägg där som behöver lite fint klös i sig=)

 7. Mitt egna lilla mode(tiger)lejon skulle få äran att hänga den på sitt rum. Han är 7år och väldigt bestämd redan nu om vad som är snyggt och vad som passar honom. Den här tavlan ville han verkligen ha! Håller tummarna nu! ?

 8. Denna skulle passa perfekt i min studentlya! Jagar en tavla med attityd på min tomma vägg. Denna är som gjord för mig och min lägenhet.

 9. Denna snygga tiger skulle få hänga över mitt arbetsbord där jag tillbringar många timmar. Skulle passa in superbra, älskar svart/vita konstverk!

 10. Den åker direkt upp på väggen i 13årige sonens rum. Han blir jättenöjd över detta “lejon utan skägg” 😉
  Kram Ulrika

 11. Jag skulle sätta upp den hos min goda vän Elin. Efter att ha fått sin första cancerdiagnos för tre är sedan går hon igenom prövningar som de flesta inte ens kan föreställa sig. Hon är den tuffare och modigaste fightern jag känner, en riktig tiger. I och med att hon behövt vara mycket hemma sjukskriven har hon utvecklat ett nytt intresse – att pyssla med inredningsprojekt har hjälpt henne. Gissar att postern skulle få en hedersplats ovanför sängen.

 12. Jag har, efter att äldste sonen flyttat hemifrån, fått ett alldeles, alldeles EGET rum. Det var 28 år sedan jag hade det sist och det känns helt fantastiskt. Tavlan hade passat kanonbra på min nymålade grafitgrå vägg intill tavlan från Fotografiska med ett motiv av en elefant.

 13. Den skulle få hänga på en plats där jag ser den från alla håll i vårt hus….i matrummet. Den fina svartvita postern mot en ruff trävägg…fina kontraster! Håller tummarna!
  /tinaminastina

 14. Tavlan hade fått pryda min nya “betongpelare” jag precis fixat till i kök/vardagsrum, den hade varit perfekt där för att bryta av men samtidigt ta fram råheten!

 15. Om jag vann tigerpostern skulle jag rama in den och sätta upp den i vardagsrummet så alla kan se den.Den är supercool ??

 16. För att alla ska uppmärksamma detta fantastiskt vackra djur ska tavlan hängas upp i min hall.

 17. Men wow, denna poster är ju helt magnifik! Finns inget vackrare djur än tigrar. Jag hade placerat denna fina poster i vardagsrummet, bredvid min lilla stringhylla som sitter på en av väggarna. Hade blivit så fint att matcha detaljerna i hyllan som går i vitt, grönt och mässing med denna coola poster med attityd!

 18. Denna fantastiska bild skulle platsa på min vägg i gästrummet. Där hänger redan svartvita bilder, bl a på en zebra och en elefant.

 19. Min son Ture 7 år har precis fått omgjort i sitt rum och älskar “tiglar”, som sa när var liten. Tigertavlan har en given plats.

 20. På väggen i min första egna lägenhet skulle denna tiger få hänga. Flyttar in om en månad och detta skulle sitta som en smäck!

 21. Denna skulle sitta snyggt över mina sideboard i marmor, i vardagsrummet i vårt nya egna lilla hus som vi flyttar till om två veckor!

 22. Denna underbara tiger hade jag plaserat i mitt nyrenoverade hus, på min nyuppsatta panel i trapphuset, som ett första intryck i hallen!! Flyttar in på Tisdag så det hade ju vart en Fantastisk inflyttnings present ?

 23. Sambon och dotterns absoluta favoritdjur.
  Denna skulle få sin plats vid vårt matbord. En central plats i hela huset och på en vägg som just nu bara är vit, så skulle denna tavla skapa magisk känsla!

  Ha en härlig helg!!

 24. Denna poster som är på mitt favorit djur
  skulle få pryda väggen i vår avlånga tambur.
  Jag har aldrig vunnit och har otur i spel
  Så måtte denna vita tiger visa att jag har fel!

 25. Denna snygga coola tiger skulle ramas in och hängas upp i vår nyrenoverade hall! Där väggarna numera är grafitgrå ??

 26. Den skulle jag ge bort till en ung kille som precis fått sin första lägenhet! Där finns ingenting på väggarna och det hade varit kul att få ge en inredningsintresserad kille en snygg och tuff tavla att börja sitt nya liv med!

 27. Denna skulle jag vilja ge bort till mig lillasyster, hennes 1a med 4 tomma väggar skriker efter en genialisk Tiger…

 28. I min mellansons rum på den svarta fondväggen, synlig från hallen. Vinner jag åker jag direkt och köper ram och sätter upp den hos honom och hoppas att han ska känna styrkan i tigern. Från dag ett har han kämpat med sin skolgång & räknat dagarna till nästa lov. Förklaringen fick vi för några veckor sedan. Han har dyslexi. I tre år har han bitit ihop & alltid presterat sitt bästa för att sedan komma hem helt slut efter skolan. Av den postern kan man inte få annat än “jävlaranamma” & kämparglöd. Håller tummarna!

 29. Åh en sån mäktig katt 😉 Den skulle få sin givna plats i vårt nymålade sovrum, den skulle bli så vacker tillsammans med mina gammelnya sängbord jag fixat till av marmor och lite mässing, visst tror vi att mannen skulle sluta snarka i ett sånt härligt sovrum 🙂

 30. Jag skulle åka hem till min lillasyster och ge henne tavlan i 20-årspresent. Inom kort ska hon flytta hemifrån och hon älskar tigrar

 31. Tillsammans med ett par andra fina tavlor i vardagsrummet hade den här blivit pricken över i:et! Något gjort, något fått och något köpt! ??

 32. Tigern skulle hamna på en tavellist i vardagsrummet tillsammans med andra svart vita bilder och illustrationer.

 33. Tigern skulle få pryda vår nu tomma vita vägg i vardagsrummet. Har letat efter. något som skulle passa där. Tiger!

 34. Oh…den skulle få en given plats i äldsta dotterns rum…vilda djur har alltid varit hennes grej….och med ett nytt rum att inreda kan det inte komma mer lägligt?

 35. I sovrummet får den här vackra postern ännu mer liv
  i form av gubbens effektfulla snarkningar! 😉

 36. Tänk att få ha denna Tiger som frukost, lunch och middagskompis! Kommer definitivt att stå på min tavelhylla vid matplatsen så jag ser den ofta, ofta, ofta…..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *