Tävling – Vinn söt poster + kökshandduk från Anna Larsson Design

Hej alla 🙂 julen är över och nu blickar vi framåt mot våren. Vad passar bättre än att dra igång en tävling med Anna Larsson Design. Nu har du chansen att vinna fina postern “The spice rack” eller “The larder” värde 400 kr + kökshandduk i samma, värde 200 kr. Ta chansen att piffa till köket och var med och tävla!

Svara på dessa frågor för att vara med i tävlingen!
(skriv i kommentarsfältet nedan, du behöver även ange en giltig epostadress (är ej synlig)

1. Vad föreställer postern 30 figures? (Tips! Klicka på bilderna)
2. Vad ser du fram emot mest när de gäller våren?  

Tävlingen pågår tom 26 Januari 2014

Lycka till och en stor varm kram från oss!

Jenny & Linda, Trendspanarna.nu
Anna, Anna Larsson Design

67 svar på ”Tävling – Vinn söt poster + kökshandduk från Anna Larsson Design

 1. Musculosketala systemet.

  Jag längtar efter vitsippor! Att få ligga i backen och bara njuta av de gräddvita klickarna runt omkring mig!

 2. 1. Muscoskeletala systemet (rörelseapparaten )
  2. Efter en lååång mörk vinter med mycket snö här i norr så ser jag fram emot solen, värmen och att se omgivningen, i det närmaste, explodera i färger, dofter och fågelkvitter.

 3. 1. Det musculosketala Systemet
  2. Det jag längtar efter absolut mest av allt när det kommer till våren – det är att sitta på altanen utan vinterjacka och dricka kaffe utan att frysa och samtidigt höra fåglarna kvittar och hur det droppar från taken 🙂

 4. 1. Det musculoskeletala systemet
  2. Mer sol – drömmer om långpromenader med solen gassande i mitt ansikte, både kropp och själ blir glad av ljuset och värmen!

 5. 1) Det musculoskeletala systemet
  2) De första snödropparna! De symboliserar så mycket liv och hopp! Hopp om att det finns en vår som är på väg! Love it!

 6. 1. Musculoskeletal system, vad kan det bli på svenska..? Anatomiska bilder av muskler och skelettdelar?

  2. Jag längtar efter min första krispiga tulpanbukett på köksbordet och varm sol i ansiktet på min väg hem från arbetet.

 7. Det föreställer det muskuloskeletala systemet.

  Åh, jag ser fram emot så mycket! Men mest ser jag fram emot att se gröna skott växa fram överallt, den friska luften, värmen som smyger sig fram och de härliga vårkänslorna som gör att hela kroppen känner sig lycklig!

  Hoppas ni får en fin helg! 🙂

 8. Hej Trendspanarna!

  1. Det föreställer precis ett sånt där idealbild av hur mitt kök bör se ut. Fantastiskt snyggt med det uttrycket och ordningen!

  Jag ser att alla andra svarar “Musculosketala systemet” och jag kan bara glädjas åt deras kunskapshöjd.

  2. Våren, säger ni… Hmmm vad härligt! Jag längtar till mest allt som är våren. Mest till ljuset och buset!

  Ha det bra
  Gitte

 9. Det musculoskeletala systemet.

  Jag ser fram emot att se hur vår nya våning ter sig i vårljus. Jag tror att den kommer att visa sig ännu trivsammare och luftigare med vårsolen silandes in genom de handblåsta fönsterglasen ner mot plankgolvens nylutade yta.

 10. 1) Det musculoskeletala systemet
  2) Jag längtar efter våren så att loppissäsongen kan dra igång! Längtar efter att få strosa runt på loppis och fynda saker till vårt nya hus. Längtar även att få spendera första våren i vår stora trädgård 🙂

 11. Musculosketala systemet

  Att som föräldraledig pappa till två små barn längtar jag tills jag slipper tvinga på barnen alla lager på lager på overall kläder och enbart kunna springa ut på baksidan av gården och jaga fjärilar eller vad man nu hittar i vårluften 🙂

 12. 1. Det musculoskeletala systemet.
  2. Jag ser mest framemot att kunna ta ut min dotter till bäckarna och titta på fiskar och bäckblommor. Våren är den absolut vackraste årstiden!

 13. 1) Det musculoskeletala systemet
  2) Att få anlägga en örtträdgård, något jag längtat efter så länge. I höstas gjorde vi äntligen plats för detta i vår lilla trädgård, och det ska bli sååå kul. Och gott 🙂

 14. 1. Postern med 30 figures föreställer -The Musculoskeletal System-

  2. Jag ser fram emot värmen, solen, växterna som börjar titta fram och att vakna till fågelkvitter på morgonen! 🙂

 15. 1. Det musculoskeletala systemet

  2. Längtar till min kolonistuga, som jag inte alls kunde vara på förra året, p.g.a. sjukdom.
  Nytt år nya krafter

 16. 1. Det musculoskeletala systemet.
  2. Vi som bor norr om polcirkeln har inte mer än ca 2 timmar dagsljus under den mörkaste tiden. Men nu vänder det och solen är påväg tillbaka till oss här i norr. Ljuset bidrar till att allt runt omkring oss blir så mycket vackrare och det måste vara det bästa med våren framförallt för oss här uppe!

 17. 1. Det musculoskeletala systemet.

  2. Att få vara ute och leka ut tillsammans med mina 2 barn. Sol är lycka. Vår största son känner av mörkret och blir väldigt trött och som han säger – Mamma jag vill inte gå ut för himlen är så ful.
  Ja det är verkligen sanningen, himlen är ful och vi längtar starkt efter solen och att himlen ska bli fin igen ;- )

 18. 1. Det muskuloskeletala systemet
  2. I vanliga fall brukar jag se fram emot att ljuset vänder. Men denna vår ser jag mest fram emot att få åka på bröllopsresa till Gambia. Längtar så oerhört mycket!!!

 19. 1. musculoskeletala systemet

  2. Att få se min lille plutt ta sina första steg. Men annars att frossa i tulpaner och semlor!

 20. Det musculoskeletala systemet.

  Jag brukar byta ut alla textilier när våren gör sig påmind, då känns det nästan som om man köpt nya möbler, för textilierna gör så mycket med inredningen. Så det ser jag framemot att få göra. Vilken färg det blir beror lite på vart trenden ligger i år, men jag är alltid förtjust i turkost, man blir glad och sprallig av den färgen.

  Så ha en härlig vår allihopa. Hälsningar från ett snöigt Söderhamn. Kram Malin

 21. 1) Det musculoskeletala systemet
  2) Längtar efter att få börja påta i trädgården och få in plantor i växthuset. I pausen en tur ner till naturiststranden för ett svalkande nakendopp!

 22. 1. Det musculosketala systemet, har nog själv ett sådant, för jag rör på mig då och då!

  2. Som nybliven pensionär ser jag fram emot att verkligen följa våren och solens återkomst dag för dag.
  Från kala stammar och endast små frön, fram till blommor och blader och varje gren grön!

 23. 1. Nu ska vi se! Man lär sig något varje dag 🙂 Muskuloskeletala systemet, det är förenklat Rörelseapparaten är, i människans kropp, det system av stödjevävnader, ben och ligament, som utgör kroppens stomme, lederna som gör rörelserna möjliga, och muskler som utför rörelserna. Till rörelseapparaten räknas även dess försörjande system, blodets cirkulationssystem, och dess styrande system, nervsystemet. Aha! Så postern 30 figures är en jättebra påminnelse om hur bra vår kropp är 🙂
  2. Jag längtar efter att ta ut mitt Muskuloskeletala system och få springa bland vårens ljus, dofter och blommor!

 24. Musculoskeletala systemet.

  Det uppenbara svaret är väl ljuset och att få tillbaka värmen… Men jag ser även fram emot att få gå på långra promenader igen. Nu kan man inte ens gå ut utan att det yr snö i ansiktet och det är för mörkt för att se något. Det är en så liten sak, men den gör väldigt mycket för att förgylla dagen!

 25. Hej!

  1. Det musculoskeletala systemet.

  2. Jag bor i den delen av landet då det är så mörkt och osoligt under vinterhalvåråret, trots att vi har mycket snö som inte är till mycket hjälp då solen inte visar sig 😀 Nu har det vänt! Nu går Kiruna mot ljuset, dygnet runt! Så jag ser framemot massor av ny D-vitamininjektioner under våren. Ut till nån snöhög, med sittdyna, termos, gotta och trevligt sällskap! Det är vad jag kommer att göra helgerna framöver, då kylan släppt förstårs!

  Med vänliga hälsningar
  //Susann 😀

 26. 1. Det musculoskeletala systemet
  2. Jag ser mest fram emot ljuset och i o m det kunna ta bättre foton i mitt hem. Grönskan och värmen som kommer efter hand är också något att se fram emot med otålighet!

 27. 1. Musculoskeletala systemet

  2. Jag längtar efter grönskan och ljuset som våren för med sig och att inreda balkongen med växter. Den här våren är alldeles speciell eftersom vår nya familjemedlem väntas födas i maj. Vi ser framemot och längtar att få träffa vår bebis.

 28. 1.The Musculoskeleta system
  2. Ljuset, alltid ljuset. Jag ser att många andra skriver det oxå och det är väl nåt som hör till efter en mörk vinter. Våren för mig innebär ljus och förväntan, det ligger ett löfte i vad som komma skall. Det är en skön känsla som ger ett pirr i magen. Som jag längtar nu!

 29. Rätt svar är: Det musculoskeletala systemet

  Jag ser fram emot att börja mitt nya jobb vilket innebär att jag slipper långpendling varje dag. Detta kommer också innebära att jag är hemma flera timmar tidigare och kan njuta av min nyinköpta louisa burfitt poster när solen strålar in på mitt lyckligaste inköp på länge. Därför vore det superkul att vinna och låta solens strålar ge samma underbara känsla även i köket med vackra Anna Larsson.

 30. 1. Det musculoskeletala systemet

  2. Ljuset! Och solen som värmer, och väcker djur och natur till liv igen. Alla fina färger och vacker fågelsång. Det får en att känna sig levande igen 🙂

 31. 1: Det musculoskeletala systemet 🙂
  2. Att få slippa alla lager av kläder och komma ut till ett nytt år i form och fräschör . Ja ! Nu kör vi

 32. 1. Det musculoskeletala systemet.
  2.
  Umgänge, utelek och mat.
  Tända grillar och fyllda fat.
  En varm promenad på solig gata,
  då jag med älskade maken kan hålla i hand och prata.
  Att sjösätta båten och till stugan fara,
  att träna för att orka springa en halv mara.

 33. Det föreställer det musculoskeletala systemet.
  Jag ser feam emot att slippa få fingrar och tår som “dör” i kylan och att få lite mindre värk i kroppen 🙂
  Sen ser jag framemot att få sova på altanen igen på nätterna det är underbart!
  Mvh
  Malin

 34. 1. Det muskuloskeletala systemet.

  2. Vad ser jag inte fram emot? Värmare grader, mer sol, knoppar på träden och vårblommor på marken, längre dagar. Allt som våren tillför längtar jag till!

 35. 1. Det musculoskeltala systemet
  2. Jag längtar efter att för första gången sitta och sola mig.
  Det är lycka.

 36. 1. Det muskuloskeletala systemet

  2. se dom första knopparna och få börja med förberedelserna i landen med fröer osv

 37. 30 figurer ur det muskuloskeletala systemet som består av ben, muskler, ledband och senor

  Kylan smällde till igår så när jag skulle cykla in till sta’n idag fick jag bylta på mig dunjacka, täckbyxor ovanpå långkalsonger och långbyxor, två mössor under cykelhjälmen och fårskinnsfodrade skinnvantar. Så jag längtar efter att få klä av mig!

 38. Det musculoskeletala systemet!

  Jag ser fram emot att anamma nya vårtrender, ljusa upp hemmet med pasteller och återigen se solljuset sippra in mellan persiennerna!

 39. Hejsan, det föreställer det muskuloskeletala systemet/rörelseapparaten i folkmun. Ser mest fram emot de ljusa mornarna, att kunna pynta och plantera på min lilla balkong, solen på näsan och att kunna se mina katter leka ute på gården 🙂

 40. 1. Det musculoskeletala systemet
  2. Vi flyttade till hus i somras och jag hann få ner några höst lökar så jag längtar efter att se tulpanerna blomma i vitt, lila och nästan svart. Men det dröjer här i Norrbotten. Fram tillsdess vill jag njuta av vårvintern, sitta på trädäcket utanför sovrummet i skoteroverolen, dricka en kaffe, känna hur solen värmer kinderna och bläddra igenom inredningsmagazin med lovikavantarna. Leta efter idéer hur vi går vidare efter att golv nu är lagda och väggar är tapetserade. Ni vet det där roligaste men ändå allra svåraste 🙂

 41. 1. Det muskuloskeletala systemet.

  2. Att ljuset kommer tillbaka och att jag får fortsätta att inreda vårt nya hus och njuta av föräldraledigheten med mitt andra barn. Lyx!

 42. Hej,

  1. Det muskuloskeletala systemet.

  2. Att följa sonens utveckling! Han är idag 3 månader och vi ser fram emot en spännande och mysig vår.

  Lisa

 43. 1. Det muskuloskeletala systemet

  2. Det blir ljusare och varmare samt så blommar jag själv upp igen och slipper kanhända lita av min konstanta värk i hela kroppen pga kylan.

 44. hej
  det föreställer det muskuloskeletala systemet
  att byta ut glas taket i växthuset mot nåt som känns bättre just nu har snön tagit nån ruta så
  har nu bestämt mig för att plocka bort allt glas och ersätta det med nåt annat kraftigt plast tak eller liknande ,sedan blir det att så massor av fröer som sedan ska planteras ut i trädgården
  många växter jag driver upp delar jag med mig till vänner och grannar så det ser jag fram emot till våren
  hoppas på turen
  Titti

 45. 1. Den visar det Musculoskeletala systemet .
  2 . Längtar efter ljuset ,solen och värmen .
  Då man kan plocka fram lite nya ljusa inredningsdetaljer och
  bli pigg på nytt igen .

 46. 1. Muskuloskeletala systemet
  2. Det jag mest ser fram emot med våren är värmen, ljuset och energin som jag får av det men även det skira, gröna när växterna börjar leta sig fram.

 47. 1. Det muskuloskeletala systemet

  2. Våren är för mig den härligaste tiden på året. Allt vaknar till liv, inte bara naturen utan även vi människor. Och det är just samspelet där emellan, som för mig gör våren så speciell och underbar. Jag ser därför mest fram emot picknickar och grillningar i det gröna, tillsammans med nära och kära, och med mat gjord på årets första primörer. För mig finns ingenting som kan slå den upplevelsen och njutningen 🙂

 48. 1. Det musculoskeletala systemet
  2. Framförallt längtar jag efter ljuset och värmen och att jag då kan börja att plantera kryddväxter igen i mitt köksfönster igen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *