Vårspaning på Willab Garden

Ni som har följt bloggen ett tag vet att under förra året så byggde vi vårt älskade orangeri/ växthus. Det blev klart i höstas då kaminen kom på plats. Så ni förstår min längtan som jag har just nu efter att få börja odla. Jag vill bara få sätta händerna i jorden och plantera och så. Känna jord under naglarna 🙂

I lördags så tog vi en sväng förbi Willab Garden i Munkedal för att få lite extra vårkänslor. Just denna helgen så var det föreläsningar och extra erbjudanden bland annat på växter. Jag tog några bilder i förbi farten som jag hoppas inspirerar.

Kram Jenny

willab garden IMG_6825 IMG_6826 IMG_6827 IMG_6829 IMG_6830 IMG_6831 IMG_6834 IMG_6836 IMG_6837 IMG_6839 IMG_6840 IMG_6843 IMG_6845 IMG_6846 IMG_6847 IMG_6849 IMG_6851 IMG_6852 IMG_6853 IMG_6854 IMG_6855 IMG_6858 IMG_6860 IMG_6861 IMG_6862 IMG_6866

2 svar på ”Vårspaning på Willab Garden

  1. Åh, vilket underbart inlägg, tack så jättemycket! Njuter av alla fina bilder, kan inte se mig mätt på dem! Här uppe i norra Västerbotten ligger snödrivorna meterhöga, termometern visade på -20 grader imorse. Så våren känns väldigt långt borta! Men nu skiner solen så härligt, man blir riktigt bländad av den. Bilden med de två suckulenterna och den konjaksfärgade glasvasen(?) gillar jag verkligen. Och bilden med kaffekopparna och två så vackra rosa/vita engelska pelargonior, tror jag att är, så ljuvlig också. Jag är en stor pelargonälskare så bilderna med pelargonsticklingarna gillar jag förstås också. Längtar så tills den tiden kommer när jag får plantera pelargonsticklingar, brukar köpa på Blomsterlandet. Klipper förstås ner mina egna som överlevt, men den här vintern är det många gamla pelargonior som dött, så det blir att köpa nya! Önskar att det hade funnits ett sådant underbart ställe här uppe som där ni fotat, Willab Garden, då skulle jag kunna tillbringa många dagar där! Jag älskar allt som har med växter, perenner och plantering att göra. Hade jag inte skadat ryggen skulle jag ha omskolat mig till trädgårdsmästare. Tack än en gång för alla ljuvliga bilder, ska titta på dem många gånger och njuta av dem medan jag väntar på att våren så sakteliga ska komma hit upp!

    • Åh vad kul att höra! Idag faller snön här på västkusten och våren känns långt borta. Men i fönstret finns det små sticklingar av pelargoner och basilika. Trädgårdsmästare är också ett yrke som jag lätt hade kunnat tänka mig. Ha en riktigt go söndag!

      /Jenny

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *