Vinnare i Julklappskalendern 2014 (30/11-5/12)

Hej alla! Tack snälla för era fantastiska svar och motiveringar. Vi ber om ursäkt för att det har tagit tid. Men nu har vi läst och funderat. Här nedan kommer en lista på vinnarna i Julklappskalendern 2014 (30/11-5/12.) som vi har haft tillsammans med Royaldesign. Vi säger stort grattis! Tack ännu en gång till för att ni har varit med. Men ge inte upp vi har många tävlingar kvar framför oss. Vi kör hela på hela vägen fram till jul 🙂

Ni som har vunnit skicka oss eran adress+ mobnr till Trendspanarna@hotmail.com

VINNARE 30/11
Emma
Fina lampa!
Du är välkommen hem till mig,
jag kommer garanterat att trivas med dig.
På mitt sängbord du kan få stå och lysa,
Gud i himmelen vad jag då skulle mysa.
Min lilla etta behöver allt ljus den kan finna,
så nu tar jag min chans och hoppas att vinna.

VINNARE 1/12
1:a pris
Anna Ansell
Att springa till musik är det enda sättet att springa! Jag har försökt springa med löpteknik, då man enligt experter bör lyssna på sin inre röst! Men det enda Jag hör, är mina andetag! Och då inte i någon fantastisk rytm eller så!
Utan som någon som håller på att dö…Musik är nyckeln! Härlig rytm, tempo och glädje gör att jag idag kan längta ut till min springrunda. Tänk sen att få komma hem och ta ur lurarna för att få varva ner till musik med både bas&diskant från Kreafunk

2:a pris
Ludwig

Jag har nästan alltid ”pluttarna” i öronen när jag är hemma och går runt och plockar/städar o pysslar, Så jag skulle nog säga att jag gillar mest att lyssna på musik när jag är hemma ensam och bara kan gå runt o sjunga med och slappna av.

VINNARE 2/12
Alexandra
Vid morgondagens kalas,
hade en kanna vart bättre än en vas.
Vid kommande celebrerande och partaj,
önskar jag en termos som inte är paj.
Denna guldklimp i mitt kök,
mellan kryddor, frukt och lök
Med skimrande glans,
kommer framtiden gå som en dans

VINNARE 3/12
Mattias Olofsson
Matlagning är vår familjs stora passion
vi letar ständigt recept och ny inspiration!
Köket är samlingsplatsen i huset där vi bor,
här hjälper alla till -liten som stor!
Peppar är i vår matlagning alltid given,
för parmesan räknas inte, trots att den är riven?

VINNARE 4/12
Malin
Här hemma älskar vi pannacotta
Det bjuder vi på allt för ofta
Men dessertglas att servera i
Det saknar vi
En ny stass pannacottan måste få
Annars kvar i kylen den får stå

VINNARE 5/12
1:a pris
Adam Andersson
Jag skulle ge dem till min älskade Sambo, Vi håller på och flyttar och har därför bestämt oss för att inte lägga pengar på varandra i jul utan istället spara för flytten. Skulle kännas jätte bra att få ge henne halsbandet och örhängena så hon kan vara extra fin till jul och nyår, hon förtjänar det verkligen då hon är UNDERBAR!

2:a pris
Tess
Julen är snart här och vardagen skyndar på
Här ska julstädas i varenda vrå

Klappar ska handlas och maten ska lagas
i sann julefrid där inget ska klagas

Men sanningen är att jag som är supertrött och väldigt gravid,
hade just nu gärna varit hemma och pysslat på i frid

För att hinna få lite lugn och ro
tillsammans med bäbisen som i magen ligger och håller på gro

Istället stressar jag för att hinna
och försöker vara en slags superkvinna

Med jobb, städ mat, bak och allt därtill
Ingen tid får gå till spill

Så för att jag är så j*kla bra fast det inte är så lätt
så vill jag ge mig själv detta fina smyckes-set!

3:e pris
Laura
Jag skulle ge smyckena till min bästa vän, för hon finns alltid där för mig! Vi har varit bästa vänner i 22 år (sen vi var 8 år) och kommer vara det livet ut. Hon är den snällaste människan jag nånsin mött och en fantastisk vän.

vinnare_30_11_5_12

2 svar på ”Vinnare i Julklappskalendern 2014 (30/11-5/12)

  1. Haha, håller med! Vilka fantastiska inlägg. Känner att jag nog inte ens kommer vara med i tävlingarna efter detta för orken finns inte riktigt där för att hitta sådana absolut underbara motiveringar … Men tummen upp för de som har både tid och ork! 🙂

  2. Vilka fantastiska motiveringar och rim! 🙂 Jag hade gärna själv vunnit såklart men det är ju inte lätt att göra det när så många fler människor har fina inlägg. Stort grattis till alla vinnare!

    /A

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *