Vinnare latteglas + instant Coffee dispenser från Rosendahl

Nu äntligen har vi valt ut tre lyckliga vinnare.Tack för alla fina bidrag ni är så duktiga!

Ingegerd:
Snabbkaffe spar dyrbar tid och smaken är perfekt
men det är väldigt viktigt att mäta upp korrekt
jag vill gärna vinna läckra glas och dispenser
då blir kaffet en njutning över alla gränser!

Malin:
Jag älskar kaffe, och tycker att det är så skönt med instantkaffe eftersom att det går så fort! Men när jag gör eget instantkaffe tycker jag sällan att det blir riktigt bra – antingen blir det jättesvagt eller så blir det skitstarkt! Jag hittar aldrig balansen – men med Coffee Dispensern skulle jag lätt kunna hitta den och kunna göra kaffemagi varje dag!!

Kerstin:
Enkelt och snabbt – lätt att fixa var man än är och få ett gott kaffe! Grand Cru Coffee Dispenser vill jag vinna för att ha en smidig, snygg och praktisk grej med mig när jag är ute på jakt. att slippa gammalt termoskaffe vore lyx!

Stort grattis och vi önskar er en fortsatt härlig söndag!
Vinsten kommer på posten 🙂

Vänligen Jenny och Linda, Trendspanarna
Jenny Kesselfors på House of communication.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *