Vinnare presentkort från danskdesign.nu

Tack alla för era fantastiska bidrag! Det var många kreativa förslag och vi är djupt tacksamma för er respons. Nu har vi enats och vinnaren av presentkortet på 600 kr från DanskDesign.nu är Christina Frisberg!

Motivering:

Om jag skulle vinna så skulle jag köpa den nya röda termoskannan Eva solo, den är jätte snygg, och dessutom passar den in i mitt kök med antacitgrå luckor och vissa röda inrednings detaljer, men ni har ju en hel uppsjö av saker som jag skulle vilja köpa.

Jag skulle vilja ha reportage om hur man gör sin uteplats mysig till sommaren, lite olika möjligheter, samt vår/sommarinspirerade textilier, även gärna hemma hos reportage.

nu håller jag både tummar och tår för en vinst!!!! Eva solo!!

Stort grattis till Christina!

/Linda & Jenny
Trendspanarna.nu

1 svar på ”Vinnare presentkort från danskdesign.nu

  1. Grattis Christina! Gläder mig med dig… kan riktigt se framför mig den röda termoskannan i ditt kök. Jag älskar rött 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *