Vinnare presentkort på belysningsdesign.se!

Nu äntligen har vi valt ut en vinnare, grattis Kristina!
Ni har varit väldigt duktiga och tack för alla härliga bidrag.

Motivering: Okej, jag fattar. Det är inte rikigt klokt med önskan om julbelysning i juli månad. Men den här skulle jag köpa: KARLABO Adventsljusstake Stål

2. Sedan jag blev mamma för ett år sedan har jag börjat inse att traditionerna som speglat min egen barndom numera känns otroligt viktiga. Det har jag inte tyckt tidigare i mitt vuxna liv och inte brytt mig så mycket om julpynt, men nu vill jag ge min son en “fröjdefull jul” och skapa en mysig julstämning i hela huset. Den här vackra skapelsen skulle givetvis få stå i hemmets hjärta – köket! Min första adventljusstake ever, 32 år gammal 🙂

Kristina du kommer bli kontaktad av Mikael på belysningsdesign.se

Stort grattis och vi önskar dig en fortsatt trevlig sommar! 🙂

Vänligen Jenny och Linda, Trendspanarna.
Mikael Uusitalo på belysningsdesign.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *