Vinnarna i tävlingen “Towel to go” från The Organic Company

Hej, nu har vi valt våra två vinnare i tävlingen ”Towel to go” från The organic company. Vi fick in hela 107 kreativa förslag och vi bugar och bockar. Vi hade helst gett en handduk till var och en utav er men det är ju tyvärr inte möjligt. Ni som inte vann håll gärna utkik på bloggen för det kommer snart en tävling igen.

Våra vinnare!

Anna Jag skulle ta med mig Sky ut på de solvarma och mjuka granitklipporna i Bohuslän. Njuta av värmen efter ett dopp i det blå :) (färgen sky)

Emma: Såhär i början av sommaren skulle vinsten av en towel to go fungera som motivation. Motivation för att klara av sista veckan med heltidsstudier, motivation att gå till gymmet, motivation för att direkt efter studier börja jobba heltid. Motivationen behövs i en månad tills towel to go flitigt skulle användas när jag och min kille ska öluffa i Grekland. Efter den resan har sommaren bara börjat. Towel to go kommer få följa med mig till diverse spontana kvällsbad här i Stockholm, Höllviken i Skåne och klipphällar på västkusten. Dark Grey är den färg som passar mina badkläder bäst! (färgen dark grey)

Stort grattis från oss! Skicka era adresser och mobnr till oss så kommer vinsterna på posten!

Stor kram Jenny & Linda

towel to go

 

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *