Vinnarna i tävlingen “Vinn fina kuddar från Lidby Living´s höstkollektion”

Hej alla fantastiska läsare som har varit med och tävlat i vår tävling Vinn fina kuddar från Lidby Living´s höstkollektion. Vi fick in så otroligt många bra svar (170 st) så det har varit riktigt svårt att välja ut våra tre vinnare och vi ber om ursäkt för att det har tagit lite tid. Men nu så har vi enats och vi har följande tre vinnare!

1:pris (3 kuddar) är Paola
Kuddarna påminner om tapeter som min mormor & morfar hade i sitt sovrum när jag var liten. Jag minns fortfarande hur mysigt och spännande jag tyckte det var att sova över hos dem, hur min mormor läste sagor tills jag somnade, och hur jag under tiden försökte fästa blicken i tapetens mönster för att inte bli för trött på en gång – så jag kunde njuta längre av läsningen! Vilken nostalgi 🙂 Jag skulle gärna piffa upp min vinröda soffa med dessa kuddar, för att ljusa upp den lite. De skulle passa jättebra!

2:pris (2 kuddar) är Amanda
Kan det ens kallas OTUR? Jag och min sambo är i slutfasen av en extremt långdragen renovering (snart ett år när det var beräknat att ta 3 månader) av vår vindsvåning som har gått fel från början till slut. Man kan nog inte ha mer otur än vad vi har haft och vid de här laget känner vi oss ganska luttrade. Inte en enda sak har fallit på plats utan att det på något sätt har gått åt skogen först och de flesta moment i renoveringen har vi varit tvungna att göra om två gånger eller komplettera vilket blivit extremt dyrt i slutändan. Detta trots att vi enbart använt oss av erkända etablerade byggfirmor som dessutom erkänt sin skuld. Hur som är alla byggnationer klara, det mesta är redan gjort och resultatet blev medelmåttigt i många fall men alternativet är att tex riva hela badrummet eller få lite kompensation vilket vi väljer eftersom vi inte kan vara ”hemlösa” längre. Hur som, nu när vi har börjat beställa möbler har inte en enda grej fallit på plats där heller, soffan vart turkos-blå när den skulle vara grå, matbordet var helt repigt och jordigt(!), kranen till köket stoppades i kvalitets kontrollen och var tvungen att göras om = 2 månader extra, dessutom glömde de skicka med en del = 1 månad till mm. Vi har så att säga gett upp för tillfället, så att vinna ens en enda av dessa kuddar som jag kan överraska min sambo med skulle göra mig så oerhört glad, dels för att vi kan behöva en aning tur och för att det är precis sådana jag sett framför mig (när väl den rätta soffan kommer).

3:e pris är Niklas
Kvalitativa ända ner till minsta fiber,
vore dessa kuddar av så vacker kaliber,
väldigt välkomna i vårt hem,
där befintliga kuddar ofta hamnar i kläm.
Ty här det strid om sköna huvudstöd,
och för att vissa i familjen inte ska lida nöd,
skulle det passa utmärkt med så fina nytillskott,
så att alla i soffan kan få mysa gott.
Det är tyvärr annars uppenbart,
att vi står inför ett rejält kuddkrig snart,
men med Lidby Livings assistans,
skulle ett sådant kaos inte ges en chans!

Skicka oss vilka kuddar ni vill ha + mail + mobnr till trendspanarna @ hotmail.com så kommer kuddarna på posten!

Stort grattis från oss och ha en riktigt fin fredag!

Jenny & Linda, Trendspanarna.nu
Malin Gårdinger Lidby, Lidby Living

Tävlingen är avslutad!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *