Vinnarna till den klassiska jul ljusstaken från Karen Blixen!

Nu äntligen har vi valt ut två lyckliga vinnare i Karen Blixen tävlingen. Vi fick in fantastiskt många bidrag denna gången  och vi slog rekord. Tack alla ni är så duktiga!

Petra Christensen:
Bara ordet julstämning får hjärtat att bulta och slå,  en knastrande brasa – kan det bli bättre än så!  Stämningsfull musik, dofter och utsmyckning med ljus,  barnröster, julgran och pepparkakshus!  Från Trendspanarna kommer det alltid härliga tips och inspiration,  nu om Rosendahl & Karen Blixens ljustake i silverton,  Jag blundar och hoppas att jag i år ljusen tänder,  i dessa ståtliga silverhänder!

Camilla Sandmark:
Julstämning för mig är när jag tidigt på julaftonsmorgonen ser hur ett stilla snöfall bäddar in allt i ett fluffigt täcke. Doften av hyacint och gran sveper in huset i en varm och välkomnande doft tillsammans med stråken av den griljerade skinkan som gjordes klar kvällen innan. I fönstret strålar adventsstjärnan i ett glödande skimmer och amaryllisen står utslagen,vackert röd…  Jag tar mig en knäckemacka med skinka och ett glas av den goda julmusten och njuter av stillheten då resten av familjen fortfarande sover. Det är så tyst att man kan höra ett barr falla från granen och rassla ner över paketen som ligger där nedanför och väntar..  Så blir det helt tyst förutom bruset från glaset och då vet man,då känner man i hela kroppen att nu är det jul..

Grattis och vi önskar er en fantastisk jul!
Ljusstakarna kommer med posten!
Kram Jenny & Linda

Trendspanarna.nu

2 svar på ”Vinnarna till den klassiska jul ljusstaken från Karen Blixen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *