Vipps första utställningslokal utanför Europa

I en 4-våningsbyggnad i stadsdelen Tribeca i New York, välkomnas nu alla designentusiaster till Vipps första utställningslokal utanför Europa. I den 185 m2 stora vindsvåningen utformad som en privat lägenhet, ställer Vipp ut sitt nya köks- och badrumskoncept.

Trots att utställningslokalen ligger nästan 6000 km från platsen där Vipp har sina danska rötter, är den verkligen ett andra hem, utformad som en privat lägenhet där man kan uppleva den senaste produktutvecklingen av Vipps köks- och badrumsmodul.

Vipps tillbehörssortiment är nytt på den amerikanska marknaden och i den nyöppnade utställningslokalen i Tribeca kommer det att presenteras tillsammans med Vipps nya serie av köks- och badrumsmoduler. Där välkomnas man av Sofie Christensen Egelund, dotterdotter till Vipps grundare Holger Nielsen, och hennes man, Frank Christensen Egelund.

“Den är uppbyggd som en riktig lägenhet och förhoppningsvis är det till hjälp när man föreställer sig hur det är att bo omgiven av Vipps produkter”. I lägenheten får man uppleva kökssortimentet och mindre tillbehör för både kök och badrum tillsammans med parets privata samling av designmöbler och målningar. “När man ser produkterna i sin naturliga miljö blir de mer levande”, säger Frank Christensen Egelund, vice vd för Vipp Inc.

Tribeca-Kitchen01-High Tribeca-Kitchen02-High Tribeca-Kitchen03-High Tribeca-Kitchen04-High Tribeca-Kitchen05-High
Foto: VIPP
/Jenny & Linda, Trendspanarna.nu

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *