H&M Home julen 2024

H&M HOME presenterar en vintervit kollektion där tidlös elegans möter moderna influenser och värme. Dekorera stämningsfullt och fira in julen med mjuka tyger och glänsande detaljer. Kollektionen lanseras den 24 oktober i butik och online.

Denna jul fokuserar H&M HOME på neutrala toner och stilrena vita accenter som smälter samman med vinterns snö. Från skimrande sken till blanka ytor och rika texturer, är varje detalj noggrant utvald för att skapa en avslappnad och elegant stil.

Kollektionen erbjuder ett brett urval av ljus och ljusstakar som förskönar alla rum – från stora runda och tallformade ljus till stiliga ljusstakar i silver. Mjuka texturer, såsom plädar och kuddfodral, skapar en inbjudande och mysig atmosfär. Matbordet dekoreras med ljusstakar i olika höjder, frostat glas och keramik, samt julgransformade serveringsfat som ger en extra touch till dukningen.

Årets gran pryds av en härlig kombination av rosetter, randiga frostade kulor, små keramiska vinterobjekt och eleganta pappersgirlanger som ger granen en harmonisk och livfull stil.

Låt H&M HOME skapa julens magi med genomtänkta detaljer för minnesvärda firanden.Kollektionen lanseras den 24 oktober i butik och online.

Foto: H&M Home
Jenny & Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *