12 December – Dagens tävling i julklappskalendern

God morgon! Ny tävling i Trendspanarnas och Royaldesigns julklappskalender 2014 :) Idag har vi en riktigt kul vinst för alla musiclovers. I vinst har vi coola hörlurarna UrBeats 2.0 från Beats by Dr. Dre, värde 890 kr. Växla enkelt mellan låtarna och inkommande samtal. Du behöver inte ta av dig dina hörlurar eller prata direkt i telefonen.

Svara på frågan så är du med i tävlingen:
– Vilken musik lyssnar du helst på?

Skriv i kommentarsfältet nedan!
(Du behöver även ange en giltig epostadress (är ej synlig))

Tävlingen pågår tom 14 december 2014

Vi sammanställer och presenterar vinnarna en vecka i taget och lägger upp det på bloggen! 

Lycka till och ha en underbar fredag!

Kram Jenny & Linda
Trendspanarna.nu

(Hörlurarna UrBeats har bättre hållbarhet och ger ett bättre ljud som gör din musik rättvisa. Ett solitt och gediget metallhölje förhindrar vibrationer och oönskat ljud från omgivningen som stör musikupplevelsen. En tuff, tålig konstruktion som inte går sönder, oavsett om du är försiktig eller hivar dem upp och ner ur din väska.)

lucka_12dec

150 svar på ”12 December – Dagens tävling i julklappskalendern

  1. Väldigt väldigt blandat är det.. Men en artist som jag ofta lyssnar på är Håkan Hellström!

    Men jag har ett problem när jag vill lyssna på musik! Min kille spelar gitarr och sjunger ofta hemma och det blir svårt för mig att kunna lyssna på något annat än honom…

  2. Just nu spelar jag nästan uteslutande julmusik med Peter Jöback eller Carola. Min man skulle älska om jag vann hörlurar.

  3. Jag är lite av en allätare när det gäller musik, när jag pluggar är klassisk musik bra att lyssna på. Annars är det mycket “dansmusik” med mycket bas, därför skulle dessa hörlurar sitta bra!

  4. På min lista hittar man det mesta av Kent, Winnerbäck och Hellström men också en del nostalgi ifrån mina unga år som U2 , simpel minds mm
    Hörlurarna skulle passa mig perfekt eftersom mina har en tendens att försvinna ….när det finns tonåringar i familjen som inte hittar sina egna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *