2 December – Dagens tävling i julklappskalendern

Då var det dags för lucka nummer tre i Trendspanarnas och Royaldesigns julklappskalender 2014. Dagens vinst är från danska Stelton där du kan vinna en läcker termos i mässing (värde 1 099 kr). Vi har själva den i silver hemma sedan några år tillbaka och den är grymt bra. Finns ingen annan termos som håller värmen så länge.

Svara på frågan:
– När kommer du att använda termosen?

Skriv i kommentarsfältet nedan!
(Du behöver även ange en giltig epostadress (är ej synlig))

Tävlingen pågår tom 4 december 2014

Lycka till!

Jenny & Linda, Trendspanarna.nu

Julklappskalender Trendspanarna

345 svar på ”2 December – Dagens tävling i julklappskalendern

 1. Jag kommer att använda Stelton fina termos varje gång vi bjuder på kaffe. Det är viktigt att det är fint och stilfullt dukat.

 2. Jag skulle inte använda den själv utan jag skulle ge den i julklapp till min underbara bonus mamma som har fullt upp med att ta hand om sin 4a åriga son, hålla ihop ekonomin och springa som en galning med dammsugaren i högsta hugg. Hon jobbar alltid tidig morgon och klagar ofta på att hon inte hinner ta sin kopp kaffe och det tänkte jag att jag skulle kunna ändra på, om jag vann denna termos! (ni vet kanske hur humöret blir om man inte får sin kopp kaffe på morgonen haha) Sen skulle jag också vilja ge henne något fint eftersom jag studerar och lever på studiebidraget.. och då är det lite tufft med att ha råd med fina presenter! 🙂

 3. Åh, Stelton och mässing -två favoriter i kombination,
  Det svarta guldet serverat ur grym design och smart funktion
  Jag skulle servera ur den till morgonens frukostbestyr,
  till mellanmålet, lunchen, middagen och till picknickäventyr
  Åh, villhapust, villhastånk, vilhasuck och stön
  snälla trendspanartomten, hör min bön!
  Stelton står nämligen högst upp på min önskelapp,
  i mässing blir det dessutom min absoluta drömklapp!

 4. Med ärvt kaffeporslin skulle denna kanna sätta guldstämpel på kafferepet med min lilla svärmor. Efter den invigningen skulle den få glänsa i köket och därefter användas ofta och förhöja vardagen med lyxkänsla.

 5. Min termos är utsliten för jag är en snabbkaffeälskare, som under dagen tar jag mig en och annan påtår. Det får jag smussla med då frugan “hatar” min gamla fula kanna. Hon skulle älska denna. Så ändamålet är givet – utan kaffe stannar livet!

 6. Jag skulle använda den varje dag och jag tycker att det ska man göra med vackra saker. Vardagen blir så mycket lättare. Jag jobbar ofta natt och det blir lite si och så med maten, men mitt te brygger jag alltid. Jag gör en liter åt gången och sen mikrar jag när det har blivit kallt. Med denna ursnygga (det är den) och praktiska termos har jag alltid varmt te och nåt snyggt att vila ögonen på.

 7. När jag träffar mina vänner brukar vi sticka,
  termosen skulle passa att servera fylld med te på en bricka.

 8. Danska Stelton termos kommer jag att använda “hver gang” som kaffet ska sparas en stund.
  När jag själv behöver hålla mig vaken inte får sova en blund,
  För att bjuda på kaffe till en kund,
  Eller för påtåren efter morgonpromenaden med min hund.

 9. Wow den här passar både till vardag och fest, gillar allt med vacker design…den här termosen skulle jag njuta av varje dag.

 10. Till vardag som fest – spelar ingen roll,
  begravning eller bröllop livet går ju i dur eller moll,
  skall stå framme och glänsa är design när den är som bäst,
  men allra helst vill jag bjuda till klassisk fikafest!

 11. Alltid redo på bordet – jag är en kaffemoster cirka 10-12 koppar per dag så har alltid en termos klar att bjuda eventuella gäster ur och kommer det ingen dricker jag själv.

 12. När hela tjocka släkten kommer på fika går det åt mycket kaffe. Har en röd steltontermos som blir tom alltför fort och den här vore snygg att kombinera den med!

 13. Nu kan jag ta min kaffestund när jag vill,
  den isolerar perfekt och hjälper till,
  att temperaturen hålls på rätt nivå
  och bevarar smaken och aromen likaså.

 14. Precis varenda möjliga sekund som jag kan! Kommer servera allt från kaffe, glögg och värmande te ur denna snygga termos. Till mig själv när jag kryper upp i soffan och vill göra mig hjärta lite extra glatt, eller när det är dags att servera nyårskaffet, och även när det är dags att plocka fram skridskorna och dricka glögg vid en frusen sjö. Det finaste skall ej ställas i ett vitrinskåp, det skall slitas med hjärta. Och det är härligt att förgylla tillvaron med lite gulkant i vardagen!

 15. Jag hade tänkt att ge den till en av mina bästa vänner, hade varit en perfekt julklapp för henne eftersom hon älskar kaffe men sällan unnar sig själv något!

 16. Den kommer att användas varje gång vi vill sätta lite guldkant på tillvaron. Vilket är något vi gör ofta! Det kan vara allt från en lyxig frukost på sängen till en eftermiddagsfika i soffan med hela lilla familjen framför en mysig tecknad film. Eller när föräldrarna ska imponeras på med finfika!

 17. Den kommer jag att använda på jobbet då jag arbetar på ett kyl och fryslager. +2/-29 grader dag som natt, sommar som vinter. Brrr..

 18. Jag och min familj kommer att tillbringa en hel del av min föräldraledighet i Sälenfjällen, då min man arbetar där under vintern. På Sälfjällstorget där vi bor finns en belyst spolad isbana, där det spelas musik om kvällarna. DÄR ska jag sitta på en renfäll med bebisen och se på när mina två äldre döttrar åker skridskor och spark. Och så ska vi dricka varm choklad ur termosen. LYX på allvar!

 19. Den skulle användas flitigt för tevatten för mysiga jul- och vinterkvällar framför TV-n! 🙂
  Den skulle glimma fint också på olika bjudningar!

 20. Vi har saknat en termos när vi ser på nyhetsmorgon i tv-rummet. Så den skulle passa perfekt till min och min mans mysmorgonar!

 21. Hej! Jag kommer att använda den när jag bjuder på kaffe i vårt nya hus, dit vi flyttar vid årsskiftet! /Louise

 22. Den skulle passa perfekt i vår stuga när man sitter ute på bryggan på morgonen och blickar ut över hamnen. Den skulle helt enkelt sätta guldkant på tillvaron.

 23. Det första jag tänker är att vi kommer använda den i augusti när vi åker till svärföräldrarna, stiger upp så tidigt det bara går och fiskar upp kräftburarna. När de är uppe är det alltid tid för kaffe och smörgås på bryggan.

 24. Mysiga morgnar och stunder när som helst.. Utomhus som inomhus, balkong, utflykt eller soffhörna m m. Passar när jag är ensam, med familj eller med vänner. Finns bara möjligheter med termosen, inga begränsningar =)

 25. Morgonkaffet i trädgården kräver termos så man slipper gå in och fylla på sin kopp.
  Eftermiddagen under parasollet är ju också en självklar plats för kaffe med dopp! 😉

 26. En bra termos saknar vi!!!!! Den skulle såklart få hänga med på fisketurer,
  eller när vi bara åker ner till stranden med hunden.
  Då finns det inget godare än varm choklad! 😀

 27. Jag kommer använda termonsen i kaffepausen när vi renoverar vårt hus. I vårt totala renoveringskaos hade den fina termosen lyst upp och förskönat tillvaron!

 28. Vi brukar fika med grannarna till helgen, och kaffet får stå i bryggaren och hålla sig varmt, med risk att det blir bränt… Skulle bli perfekt med den här fina termosen att ha till fikabordet! Den skulle dessutom passa så bra in i vårt hem, eftersom vi inreder med mässingsdetaljer!

 29. I december kommer termosen definitivt få hålla min hemmagjorda glögg varm.
  Under den övriga tiden på året kommer den åka fram i tid och otid, främst på knytisar hos familj och vänner samt på utflykter i parkgräset! ^^

 30. Jag skulle använda den till glögg! Njuta av en varm glögg på Ramberget en kall vinterdag och njuta av utsikten. Därefter hade jag använt den till te, kaffe, choklad…ja, alla möjliga varma drycker.

 31. Stolt på en hylla i köket ska den stå
  uppmärksamheten den förtjänar ska den alltid få

  för vänner och familj ska den med kaffe fyllas hel
  eller för en främling för all del

  vid dukat bord med koppar och kakor
  kommer alla tappa sina hakor
  över en kanna av mässing förgylld
  och med bredden av svart guld fylld.

 32. Jobbar ofta på helgen och under mina lediga dagar mitt i veckan spenderar jag gärna förmiddagen sittandes i soffan, kollandes på nyhetsmorgon drickandes kaffe. Den dina termosen skulle göra att jag inte ens behöver lämna soffan för att fylla på kaffekoppen.

 33. Har som student insett behovet utav konstant tillgång till kaffe när man pluggar. med stelton termos skulle jag ha varmt kaffe från morgon till lunch, skulle bli en anledning mindre till att “behöva ta paus” i plugget

 34. Oh!!
  Inget går upp ett riktigt stark kopp kaffe en Söndagmorgon.
  Och efter det ännu en kopp och rostade mackor med whiskymarmelad och en starkbrännvinsost.
  Sedan gå och lägga sig i sängen med en tretår men då behövs det ju en termos och dansk design.

 35. En perfekt termos att ta ut på balkongen, där jag sitter under varma sommardagar. Den kommer att skina ikapp med solen !

 36. Perfekt när vi får många på besök istället för att låta espressomaskinen brygga en kopp i taget… Farmor använde alltid en melittahållare med kaffepulver i ovanför termosen och hällde på varmt vatten rakt ner i termosen för att brygga kaffe – tänk så kul att få föra traditionen vidare med denna snygga termos!

 37. Verkligen jämt. På släktmiddagar, på fikat med maken, på fikat med bästa vänninorna, på festen ja den passar ju verkligen i alla sammanhang.

 38. Har faktiskt ofta problemet att kaffet hinner bli kallt , Har ingen termos hemma då detta är min första lägenhet så man tänker på allt annat man behöver till lägenheten för att den ska bli klar. Jag skulle ha termosen stå framme i köket då den är för fin för att stoppa in i något skåp.

  // Ludde

 39. Den fina glimmande termosen kommer att användas de dagar som är lite extra grå och blir något fint och glatt som lyser upp fikastunden.

 40. Stelton kannan kommer jag att använda först och främst under alla helger i jul och nyår när släkt och vänner kommer på besök. Den kommer att pryda sin plats tillsammans med våra övriga danska design klassiker.
  Med vänlig hälsning,
  Pernilla

 41. För en inredningstokig är det gör det första självklart att kaffet ska serveras med stil, för det andra skulle den framförallt användas vid långa helgfrukostar tillsammans med min man. Tillsammans med nybakt ska kaffet vara hett, då måste vi ha en termos som håller måttet! Att vinna denna skulle sätta guldkant på tillvaron! (Tack för en bra blogg/insta!) God Jul!!!

 42. När jag har pluggar till mina tentor har jag en speciell rutin. Jag är morgonmänniska och går därför upp tidigt och kokar en full kanna kaffe. Denna kanna får sedan servera mig kopp efter kopp fram till lunch, jag behöver de för att kunna plugga. Men kaffe som står kvar länge på värmen blir bränt och beskt, jag behöver en termos! Och tänk va roligt de skulle bli med Eulers formel om denna stod och blänkte bredvid mina böcker! Jag har två år kvar att plugga och behöver pepp i form av kaffe ur en lyxig mässingstermos under alla dessa tentaperioder!

 43. Jag skulle använda den som ögongodis mest hela tiden och sen skulle den åka fram så fort man får oväntat och väntat besök.

 44. Jag skulle ge den till en kär vän som finns alltid finns där… Termos blir perfekt för sena snackkvällar..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *