24 December – Dagens tävling i julklappskalendern

Julafton och sista tävlingsdagen  i Trendspanarnas och Royaldesign julklappskalender 2014! Idag har vi inte mindre än ett Block rullbord i valfri färg från Normann Copenhagen. Ett bord som har stått högt upp länge på Trendspanarnas önskelista. Perfekt att ha i köket, på altanen, lekrummet eller barummet. Värde 1 850 kr! Ta chansen och vinn detta ljuvliga bord till dig själv eller ge bort till någon som du håller kär.

Svara på frågan så är du med i tävlingen:
– Var skulle du ställa ditt bord om du vann?

Skriv i kommentarsfältet nedan!
(Du behöver även ange en giltig epostadress (är ej synlig))

Tävlingen pågår tom 26 december 2014

Vi sammanställer och presenterar vinnarna en vecka i taget och lägger upp det på bloggen! 

Lycka till och ha en underbar lilla julafton!

Kram Jenny & Linda
Trendspanarna.nu

Julklappskalender 24 dece trendspanarna royaldesign

186 svar på ”24 December – Dagens tävling i julklappskalendern

 1. Hmm, jag har en lite liten plats som väntat i 10 år,
  men det är inget litet rullbord eller hylla som för stället riktigt förslår.
  Nu serverar ni mig denna vagn som på ett vackert fat,
  det är det som hör hemma i mitt lilla kök såklart!

  Gott nytt år!

  / Anna

 2. Vi har öppen planlösning mellan köket och vardagsrummet, vore perfekt att ha snygga bordet Block att rulla fram när jag serverar the och smörgåsar i soffan!
  Då kan jag låta theservisen stå framme permanent och pryda sin plats istället för att gömmas i skåpen.
  Redo att rullas fram till kvällen! Mysigt!

 3. jag skulle ha den i vardagsrummet och ha mina pågående virkprojekt på, garn nålar sax mönster mm. bara att rulla fram när man blir virksugen.

 4. I köket i min första egna lägenhet, en hyresrätt! 😀 Där kommer bordet utgå ifrån men sedan efter säsong och behov kommer den rulla vidare… jag tänker mig, vid en dejt vid en romantisk middag rullar jag in bordet till matrummet! Där bjuder jag på den godaste middag man kan tänka sig. Eller när jag tar ett varmt bad, efter en hård arbetsdag rullar jag in bordet i badrummet med lite färsk frukt och något svalkande och en bok plus lite ljus att tända i badrummet där jag relaxar. Eller varför inte på balkongen med lite glass en varm sommardag! Möjligheterna är många, just nu kan jag bara drömma om dem, men snart hoppas jag bordet rullar hem -just till mig!

 5. I badrummet skulle den göra mest nytta.
  Men den kommer förmodligen att i bland att behöva flytta.

  Den kommer hjälpa till i många rum.
  Detta rullbord är långtifrån dum.

  En praktisk och flexibel möbel skulle verkligen uppskattas.
  Den passar perfekt som serveringsbord på morgonen när mina älskade ska grattas.

  När vi i vardagsrummet kommer att ha en uppskattad fest.
  Då kommer förmodligen vår vän Block att uppskattas som allra mest.

  I köket kommer den också att få hjälpa till.
  Den passar perfekt när vi på altanen bjuder våra vänner på en buffé med mycket sill.

 6. I bet you didnt know, that Santa has a nemesis – a foe. Yes he really really hates clutter, it makes him swear and mutter. The cottage where he lives is very small, so he needs a table that works for all. With a shelf for his “nice-and-naughty”-books, Santa really loves the way this table looks. And when his daughter goes off to school, she can use it in her dorm since it is so very cool!!!

 7. Överallt! Det här superfina bordet skulle få flytta runt i lägenheten och stå där det behövs som mest för tillfället. Som lekbord för lillens saker, som soffbord med tidningar och en kopp te på när jag ska mysa i soffan, eller som drinkbord när vi har gäster. Jag gillar verkligen det här bordet, och har gjort det sen det först kom ut. Praktiskt och jättesnyggt.

 8. Jag skulle överraska min sambo genom att rulla in bordet i vardagsrummet en kväll då han minst anar något. Och det härliga är att jag vet att han skulle bli så oerhört glad! Vi har nämligen velat ha just det här bordet ett bra tag, då det uppfyller alla våra önskningar: Det är på hjul, är lagom stort och utseendemässigt passar det mycket bra i vårt vardagsrum! Så kära tomten, jag vet att julafton redan har varit, men skulle du vilja svänga förbi här en gång till?!

 9. Jag skulle ställa detta fina bord nere i stan på Stadsmissionen. På kvällarna/nätterna där , springer alla volontärer runt med vattenglas till gubbarna som sedan direkt samlas in, då de inte får ha plast/glas/metall på rummen. Det skulle spara många rundor och springande med glas i famnarna! Att sedan volontärpersonalen får ngt snyggt att titta på gör ju inte saken sämre 😉

 10. Jag skulle använda det som ett avlastningsbord i köket och även rulla ut och använda det i vardagsrummet vid behov. Sommartid skulle jag använda det på balkongen och sedan rulla in det i köket igen. Perfekt med en praktisk och snygg möbel när man bor på en liten yta!

 11. Bor i en liten etta och en snyggt rullbord passar perfekt i lägenheten. Skulle ställa den i vardagsrummet, bredvid sängen!

 12. Jag har en liten kokvrå med inte så mycket förvaringsutrymme, så jag förvarar bröd i ugnen och plastbyttor i kylen 😉 Men jag får precis plats med ett rullbord och jag skulle gärna flytta ut det finaste porslinet jag har i köksskåpen och ställa det där. Jag har bland annat lite kaffegods ”Salix” från Gustavsberg/Stig Lindberg som jag glömmer bort att använda för att det är så inträngt i skåpen. Det vore härligt att använda det oftare. Vardagslycka! 🙂

 13. Jad skulle ställa detta fina bord där/då jag sitter och njuter av gott fika inne i Vår mysiga soffa eller ute på altanen eller i trädgården där magiska växtarna finns.

 14. Spänningen är olidlig, kärleksfull och underbar,
  inom kort blir jag nämligen tvåbarnsfar.
  Jag försöker förbereda så gott det bara går,
  ett nyrenoverat, efterlängtat barnrum i huset står.
  Det ska fyllas med inredning som speglar vår skatt,
  som inbjuder till leenden, bus och skratt.
  Block rullbord med mjuka kanter, tilltänkt design i smidigt format,
  vore sannerligen både läckert och smart.
  För varför ska det dyrbaraste på jorden,
  nöja sig med lågbudget-borden?
  Nej, snart välkomnas vår efterlängtade skatt ut från magen,
  då hoppas jag få inreda med lyxiga Normann Copenhagen!

 15. jag skulle ha det i vardagsrummet, vi har inget soffbrod för jag älskar den öppna platsen framför soffan. men lite yta behöver man ju ibland; för tekoppen, det brinnande ljuset, boken, godiset, telefonen … så som ett sideboard skulle detta bli perfekt. tjusigt och praktiskt!

 16. Denna skulle passa perfekt i mitt badrum! Jag bor i en studentlya på 20 kvm men mitt badrum är på 10 kvm. Har massa onödig plats därinne som jag kan fylla med smart förvaring.

 17. Bordet skulle få sin plats både i köket och vardagsrummet och få frakta både mat och leksaker från rum till rum. För mig som går och fantiserar om ett vit/trä Tablo soffbord från Normann copenhagen så hade ju detta passat perfekt till om jag skulle slå till någon gång.

 18. Bordet skulle jag ställa i mitt kök. Vi har alldeles för lite avlastningsytor där så den hade passat perfekt!

 19. Behövde bara kasta en blick och jag var kär, snyggaste rullbordet måste väl vara det här!?
  Ett sådant nätt och litet bord som inte tar stor plats, men som till mycket nytta är!
  På vintern skulle det mellan makens och min fåtölj i trånga TV-rummet stå.
  Helt perfekt att ställa kaffemuggarna och kakfatet på!
  På sommaren Block skulle med oss till vår lilla stuga vid havet få flytta.
  Den skulle i uterummet stå, av havsluft och ljumma sommarvindar, så bra må.
  Bestick, porslin och olika tillbehör till grillningen rullbordet skulle hysa.
  Den här stilrena danska möbeln, kombinationen av lackad stål och ask,
  ja, designen gör mig så glad, jag vill bara njuta och mysa!

 20. Jag tänker att hela grejen med det här sjukt snygga rullbordet är att det inte behöver ha en fast plats?! Bara att rulla vidare dit det behövs som mest, vilket skulle funka perfekt i min nya lägenhet med öppen planlösning! Utgångspunkt får troligtvis bli köket, men varför inte rulla in det i sovrummet för en härlig frukost på sängen? Eller badrummet för champagne i badkaret? Kort sagt lär det snygga rullbordet placeras precis överallt!

 21. Jag skulle ställa det som sideboard bredvid min soffa. Då kan det lätt rullas fram när mer plats behövs vid mitt lilla vardagsrumsbord. Det är både väldigt snyggt och oerhört praktiskt och kommer att användas hemma hos mig varje dag. Det skulle bli den bästa julklappen!

 22. Med den här kan jag träna för äldre dar,
  fast det är ju ingen rullator ni har!
  Istället kan jag lägga dit allt i KÖKET som är tungt
  och ta det med mig till MATRUMMET sakta och lugnt!

 23. Skulle jag ha äran och vinna skulle jag ställa det lyxiga bordet någonstans synligt för alla! På ett ställe som alla. Behöver och det är badrummet. På den skulle jag kunna lägga mina saker som krämer och tvålar. Helt perfekt!

  *Håller tummarna*

 24. Detta fantastiska bord skulle få göra stor nytta i vårt kök och enkelt kunna flytta mellan rum. Perfekt att ha sådant som man verkligen behöver, fredagsmyset eller dotters smått och gott. Möjligheterna är många med detta bord! Så perfekt vinst!

 25. Detta bord skulle pryda sin plats i vardagsrummet, i hörnet mellan mina två soffor. Jättesnyggt med en lampa på, och mina inredningstidningarna såklart!

 26. Jag letar just nu efter ett snyggt avlastningsbord till min sons leksaker, som ska va snyggt nog att ha i vardagsrummet. Detta bord är absolut så snyggt och skulle passa perfekt. Så mitt svar är vardagsrummet.

 27. Jag skulle ställa det på köket, men nära vardagsrummet så man lätt kan trilla ut lite mys-mat och dricka när det ska vara “fint”. Hyllan nere kunne få ha mina pyssel-grejer så sambon inte blir så irriterad när det ligger lite överalt 😉

 28. Rullbordet Block har sin placering klar
  i sovrummet på landet sin plats det har!
  Jag lovar att det kommer riktigt till sin rätt –
  snyggt, praktiskt och flexibelt på alla sätt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *