30 november – Dagens tävling i julklappskalendern

Nu äntligen var det dags för Trendspanarnas Julklappskalender 2014. I år tillsammans med grymma Royaldesign.  I vinst idag har vi en fin bordslampa i mässing från danska House Doctor. Värdet är 1 648 kr.

Svara på frågan:
– Varför vill du vinna lampan?

Skriv i kommentarsfältet nedan!
(Du behöver även ange en giltig epostadress (är ej synlig))

Tävlingen pågår tom  2 december 2014

Lycka till!

Jenny & Linda, Trendspanarna.nu

 

lucka_30nov
Trendspanarnas julklappskalender 2014
Julklappskalendern pågår mellan 30/11-24/12 med en ny tävling varje dag. Du som tävlande har 48 timar på dig att svara på respektive tävling. Beslut kan ej överklagas!

213 svar på ”30 november – Dagens tävling i julklappskalendern

  1. Så klassiskt vacker så att det nästan gör ont i själen! Skulle passa så fint i herrns arbetsrum. Det skulle bli en mycket angenäm överraskning lagom till Jul och skulle bli mycket älskad och uppskattad!

  2. Den här lampan har varit min dröm sedan jag såg den för första gången! Tyvärr har inte min ekonomi gett mig möjligheten att köpa den så om jag vann så skulle det bli den allra bästa julklappen till mig själv.

  3. Så vacker!

    Den får sin plats på bordet bredvid min läsfåtölj jämte kakelugnen.
    Där sitter jag och samlar energi efter dagen, bläddrar i en bok, klappar på en katt.
    Tänk att även få vila ögonen på en sådan fin tingest som denna!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *