7 December – Dagens tävling i julklappskalendern

Andra advent och julstämningen har verkligen infunnit sig hos oss denna morgon. 🙂 I Trendspanarnas och Royaldesigns julklappskalender 2014 är dagens vinst från Eva Solo. Tre underbara serveringskaraffer med röd strumpa. Perfekt att servera glögg, juice eller saft i, värde 649 kr/st. För att fira advent riktigt mycket så har vi tre vinnare i potten. Totalt värde: ca 2 000 kr

Svara på frågan så är du med i tävlingen:
– Vilket är ditt favorit tilltugg till glöggen?

Skriv i kommentarsfältet nedan!
(Du behöver även ange en giltig epostadress (är ej synlig))

Tävlingen pågår tom 9 december 2014

Vi sammanställer och presenterar vinnarna en vecka i taget och lägger upp det på bloggen! 

Lycka till! Jenny & Linda, Trendspanarna.nu

julklappskalender trendspanarna

251 svar på ”7 December – Dagens tävling i julklappskalendern

  1. Pepparkakor med ädelost tackar jag inte nej till! 😀
    Men nötter ska det va, av alla olika slag, men
    helst saltade rostade sötmandel!!

  2. Godast till glöggen är pepparkakor med en röra av mascarpone, hackade apelsiner och vaniljsocker. Måste testas!! Supermums och ett välkommet alternativ för oss som inte gillar mögelost!

  3. Mitt absoluta favorittillbehör till glöggen är en pepparkaka med en bit blåmögelost på, så enkelt och så gott!

  4. Glöggmys med goda saffranbiscotti (Leila Lindholm har ett kanonrecept), hemgjord kola samt pepparkakor med Saint Agur är oslagbart 😉

  5. Jag älskar ostar av alla dess slag som tillbehör till glöggen, även några pepparkakor slinker med ner mellan varven.

  6. Helst vill jag dricka glöggen helt utan tillbehör. Men om jag måste så föredrar jag rostade nötter (hasselnötter, cashew, valnötter, pecan, para) smaksatt med råsocker, chili och honung. Skål!

  7. Nybakade lussekatter eller mjuk pepparkaka och så nötter så klart! Gärna fetare nötter som valnötter för att bryta av sötman i glöggen.

  8. Jag ÄLSKAR mjuk pepparkaka till glögg. Helst ska den vara några dagar gammal och lite hård, så att jag kan doppa den i glöggen. Utan detta, ingen jul!

  9. En vän till mig är fantastisk innovativ då det kommer till mat och tilltugg! När tjejgänget var på glögg-mingel hos henne förra året blev vi bjudna på pepparkaks-grissini! Enklare tilltugg finns inte!! Hon hade köpt färdig pepparkaksdeg, tvinnat ihop till långa brödpinnar (grissini) och sedan in i ugnen 5-10 minuter. Dessa pinnar doppade vi sedan i en blue cheese dipp. Detta har blivit favoriten då de kommer till glögg-tillbehör! Himmelskt!

  10. Tycker att man kan ha lite av varje, varför begränsa sig, det finns ju så mycket gott till glöggen. En liten ”buffé” med tilltugg brukar jag ha, Pepparkakor med lite Blue Castello Creme, lussebullar, fyllda dadlar, rostade nötter med lite sweet chilisås och lite flingsalt, mm. På det sätter får alla ta det de vill ha 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *