Andra advent och julstämningen har verkligen infunnit sig hos oss denna morgon. 🙂 I Trendspanarnas och Royaldesigns julklappskalender 2014 är dagens vinst från Eva Solo. Tre underbara serveringskaraffer med röd strumpa. Perfekt att servera glögg, juice eller saft i, värde 649 kr/st. För att fira advent riktigt mycket så har vi tre vinnare i potten. Totalt värde: ca 2 000 kr
Svara på frågan så är du med i tävlingen:
– Vilket är ditt favorit tilltugg till glöggen?
Skriv i kommentarsfältet nedan!
(Du behöver även ange en giltig epostadress (är ej synlig))
Tävlingen pågår tom 9 december 2014
Vi sammanställer och presenterar vinnarna en vecka i taget och lägger upp det på bloggen!
Lycka till! Jenny & Linda, Trendspanarna.nu
Pepparkakor med ädelost tackar jag inte nej till! 😀
Men nötter ska det va, av alla olika slag, men
helst saltade rostade sötmandel!!
Mitt favorit tilltugg till glöggen är en riktigt god mögelost på egengjorda pepparkakor! Kramar
Pepparkakor med ädelost. ☕☕
Hemmagjorda pepparkakor och bacon inlindade dadlar
Brietårta toppat med varm röra bestående av salta nötter, russin och honung.
Till glöggen det mig väl smaka,
med en liten läcker pepparkaka!
Pepparkakor med ädelost;)
Pepparkakor med mögelost
Bästa tilltugg till glöggen är helt klart nybakta lussebullar!
Godast till glöggen är pepparkakor med en röra av mascarpone, hackade apelsiner och vaniljsocker. Måste testas!! Supermums och ett välkommet alternativ för oss som inte gillar mögelost!
Lussekatt eller knäck! Mums
Pepparkakor såklart!! =)
Pepparkakor.
Hembakta pepparkakshjärtan med aningen cremefraich rökt lax och hjortronsylt!
Mitt absoluta favorittillbehör till glöggen är en pepparkaka med en bit blåmögelost på, så enkelt och så gott!
Pepparkakor med ädelost 🙂
Jag vill ha pepparkasädeloststunnbrödssnittar.
Glöggmys med goda saffranbiscotti (Leila Lindholm har ett kanonrecept), hemgjord kola samt pepparkakor med Saint Agur är oslagbart 😉
Helt klart ska man äta pepparkakor till glöggen.
rostad mjuk pepparkaka med brieost, färskt fikon och hackade pistagenötter på!
Pepparkakor med ädelost eller nybakade lussekatter.
Jag skulle ha saffransskorpor till glöggen. Bakade dessa igår enligt Leilas recept och de blev fantastiskt goda.
Pepparkakor och lussekatter. Enkelt men traditionsenligt 🙂
/ Vanja.
Äter helst nybakade pepparkakor med olika småostar till.
Oftast inget, annars blir det ädelostpepparkakor
Pepparkakslimpa med ost på är ett matigare men o så gott alternativ!
Jag älskar ostar av alla dess slag som tillbehör till glöggen, även några pepparkakor slinker med ner mellan varven.
Min gåva till er: chili-cashewnötter rostade. En perfekt smakkombo av sött, salt och hett…..
Helst vill jag dricka glöggen helt utan tillbehör. Men om jag måste så föredrar jag rostade nötter (hasselnötter, cashew, valnötter, pecan, para) smaksatt med råsocker, chili och honung. Skål!
Pepparkakor med någon god ost till
Nybakade lussekatter eller mjuk pepparkaka och så nötter så klart! Gärna fetare nötter som valnötter för att bryta av sötman i glöggen.
Klassiskt russin och mandel
Glutenfria pepparkakor, blåmögelost och lite ringlad honung på toppen – muuums!
Saffranskaka är det godaste till glöggen!
Jag gillar pepparkakor med en god ädelost!
Jag ÄLSKAR mjuk pepparkaka till glögg. Helst ska den vara några dagar gammal och lite hård, så att jag kan doppa den i glöggen. Utan detta, ingen jul!
Tunnbrödsrulle med krossade pepparkakor och ädelost emellan, som skärs i mindre rullar!
Pepparkakor är favoriten 🙂
Mandelmassegotter:))
Pepparkakor, gärna hembakade.
Oststänger av Västerbottensost!
– Recept från ’Annas mat’ av Anna Bergenström –
Mini pepparkaksmuffins med ädelost kräm på!
Oststänger på Västerbottensost!
(Recept från ’Annas mat’ av Anna Bergenström)
Saffransbiskvier är perfekt till glöggen!
Pepparkakor med ädelost 🙂
Pepparkakor i all sin enkelhet tycker jag är st bästa.
Favoriten är helt klart pepparkakor med ädelost och fikonmarmelad 🙂
Jag gillar det mest klassiska, pepparkakor med ädelost!
Helt klart baconinlindade dadlar
En vän till mig är fantastisk innovativ då det kommer till mat och tilltugg! När tjejgänget var på glögg-mingel hos henne förra året blev vi bjudna på pepparkaks-grissini! Enklare tilltugg finns inte!! Hon hade köpt färdig pepparkaksdeg, tvinnat ihop till långa brödpinnar (grissini) och sedan in i ugnen 5-10 minuter. Dessa pinnar doppade vi sedan i en blue cheese dipp. Detta har blivit favoriten då de kommer till glögg-tillbehör! Himmelskt!
min mammas underbara calvadosknappar (vi har inget annat namn på dem) försvinnande gott.
Pepparkaksgrissini med ädelostdipp!
Pepparkakor!
Nybakade lussekatter!
Tycker att man kan ha lite av varje, varför begränsa sig, det finns ju så mycket gott till glöggen. En liten ”buffé” med tilltugg brukar jag ha, Pepparkakor med lite Blue Castello Creme, lussebullar, fyllda dadlar, rostade nötter med lite sweet chilisås och lite flingsalt, mm. På det sätter får alla ta det de vill ha 🙂
Chokladtryfflar med lingon! Fantastiskt gott!
Göttast till glöggen är pepparkakor med rostade mandelflarn på toppen.
Bire ost pepparkakor med fikonmarmelad
Färska dadlar fyllda med mögelost och lindade i parmaskinka. Bakade i ugnen så skinkan blir alldeles krispig. Sååå gott till glögg.
Pepparkaksgrissini med ädelostdipp! Mumsigt och lyxigt!
Pepparkakor är det bästa.
Chokladtryffel med tranbär och kanel.
Saffransskorpor med mandel i! MUMS!
Jag älskar pepparkakor så mitt bästa tilltugg till glöggen är utan tvekan pepparkakor, i alla dess former!
Saffranskaka! Hemmagjord må vara gott, men inget slår NK’s. Den kan jag verkligen rekommendera till glöggen!
Rostade och flingsaltade mandlar och hasselnötter. Mmmmm
Det är så enkelt som mandeln från glöggen och pepparkakorna.
Pepparkaka med mögelost
Fyllda dadlar med mögelost. Snabbt, lätt och galet delikat 🙂
Baconlindade dadlar på toppen av en pepparkaka!