Alcro lanserar den ultimata samlingen inredningskulörer

Rosa toner har förflyttats in i finrummet och greige är det nya vita. Detta fastslår Alcro när de presenterar sin senaste inredningskollektion. Kollektionen består av 154 noggrant utvalda kulörer, varav en tredjedel är helt nya. Bland kulörnyheterna syns bland annat färgerna Pluton, Kompromiss, Mjukis och Bjärge.

– Även om vitt finns kvar i våra hem ser vi att allt fler väljer nyanser från gråskalan numera, säger Karin Stålhammar, PR-ansvarig på Alcro Färg. Grå och beiga toner, eller greige som den nya trenden kallas, ger en mjuk och harmonisk upplevelse av ett rum. Vi har även identifierat ett stort intresse för rosa och vinröda toner, men att det kan vara svårt att hitta den perfekta nyansen. Med den nya kollektionen vill vi underlätta färgvalet och uppmuntra kunden till att våga färg!

Vinröd och rosa 
Den vinröda kulörskalan, gärna i kombination med rosa, har kommit starkt under hösten. Från den stickade tröjan till fåtöljen – den rosa färgskalan som tidigare enbart förvisats till barnrummet syns nu överallt.

Grön
Den gröna trenden, som innefattar såväl ljusa mintgröna nyanser som dova buteljtoner, växer sig starkare. En lugn och naturlig färgskala speglar konsumentens medvetenhet och där har grönt en fortsatt given plats. Grönt kombineras med fördel ihop med naturmaterial som kork, obehandlat trä och ljust skinn.

Blå 
Även blått fortsätter att vara en mycket stark kulörtrend. Blått passar vår nordiska stil och vårt nordiska temperament. Blått är också en fördelaktig kulör i kombination med gula metaller såsom mässing och guld samt till ljusa skinndetaljer och trärena ytor.

Greige 
Greige är den perfekta kombinationen av grå och beige och färgsätts med fördel ton i ton, tillsammans med accenter såsom brända rödtoner, mörkt trä och grafiska mönster.

alcroirk00604 alcroirk00774 alcroirk00874 alcroirk00974 alcroirk01784 alcroirk02234 alcroirk02464 alcroirk02904 alcroirk003014 alcroirk011314
F
oto: Alcro

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *