Aprilnyheter från IKEA – del 2 Sov, bad och belysning

Här kommer ännu mer april nyheter från IKEA. Vi gillar nya STUGVIK (nedan) badrumstillbehör för den som vill ha funktionell förvaring utan att behöva borra i badrumsväggen. Sugkopparna fäster på släta ytor som kakel och glas, och gör placeringen flexibel. I serien STUGVIK ingår handdukshängare, tvålkoppar, mugg och handdukshängare med krok. Bland nyheterna är även läckra SÖDERSVIK badrumsbelysning som har inspirerat av pärlor och smycken.

Läs om fler april nyheter här Aprilnyheter från IKEA – del 1 Barntextiler, kontor och förvaring

PH122237
PH122241
Det runda tvättstället TÖRNVIKEN och bänkskivan ALDERN är som gjorda för varandra. Tillsammans ger de badrummet en modern stil. Bänkskivan kommer i två utföranden, vit eller svart stenmönstrad. Kombinera med GODMORGON kommod. PH124213
Badrumstextilierna BADBÄCK och LÖNNERN har detaljrika och lekfulla mönster. Så här beskriver formgivaren Paulin Machado dem:
”Som barn älskade jag detaljrika bilder där jag kunde hitta nya saker hela tiden. Den känslan ville jag återskapa i mönstren på duschdraperiet BADBÄCK och handdukarna LÖNNERN. En fantasivärld av vardagsföremål, djur och oväntade element som familjen kan upptäcka tillsammans. Lekfullt, med glimten i ögat och en smula humor. En härlig färgklick i badrummet som du enkelt kan matcha med annat. Jag hoppas att de lockar fram barnasinne och leklust hos både vuxna och barn.”
PH124259 PH124260 PH124261
Serien KALKGRUND är skapad för att ta hand om alla nödvändiga små funktioner i badrummet. På ett snyggt sätt. I serien ingår allt från handdukshängare till tvålkopp. Tillbehören har ett modernt uttryck med kromade detaljer och glas.
PH124344 PH124345
SÖDERSVIK badrumsbelysning har ett modernt utseende inspirerat av pärlor och smycken. Lamporna är dimbara och ljuset kan anpassas efter behov. Låt dem lysa starkt när du när du sminkar dig och skapa stämningsljus när du vill ta ett avkopplande bad. I serien ingår vägglampa, plafond och skåp-/ vägglampa.
PH124351
Fixa morgonflow med förvaringslösningar som BRIMNES väggskåp och toalettbord. De svarta, vita eller röda väggskåpen passar överallt i hemmet och kan användas till förvaring av smink, smycken och annat nödvändigt smått.

ikea sovrum nyheter 2015 PH124249
Med den klassiska serien TYSSEDAL blir sovrummet vackert och fridfullt. Möblerna är designade av Ebba Strandmark och i serien ingår sängstomme, klädskåp med spegeldörrar, byråer och ett avlastningsbord. TYSSEDAL kännetecknas av mjuka former, vackra detaljer och en robust konstruktion. Allt bidrar till en stark kvalitetskänsla. MATREDAL spegel matchar serien TYSSEDAL perfekt.

”Jag inspirerades av tanken att skapa en möbelserie som gör det möjligt att inreda sovrummet i en enhetlig stil. Resultatet blev serien TYSSEDAL. Ljus, nätt och mjuk – med hantverkskänsla i varje detalj. Eller vad sägs om en huvudgavel där solljuset strilar igenom, en garderob med speglar i dörrarna, samt byråar och sängbord med mjukt formade toppskivor och mönstrade lådbottnar? Allt på svarvade ben och med handtag i borstad krom. Kvalitet och stil som jag vet håller i många år.”

Ebba Strandmark, designer
PH124251 PH124254 PH124255

Möbelserien UNDREDAL av Ebba Strandmark är klassisk och stabil, och ger sovrummet en sober atmosfär. UNDREDAL klädskåp med vitrindörrar och byråer i olika storlek är klassiska nog att även fungera bra i en klassisk kontorsmiljö. SOKNEDAL speglar matchar perfekt.
”Med serien UNDREDAL ville jag skapa gedigna, stadiga möbler som gör att du kan inreda sovrummet i en enhetlig stil. Dessutom med en hantverkskänsla som märks i både material och uttryck. Och resultatet blev precis som jag ville. En komplett serie med säng, byråer i olika storlekar, garderober och speglar. Stabila möbler som passar perfekt tillsammans – eller som solitärer. Dessutom enkla att kombinera med textilier som förvandlar ditt sovrum till en skön oas.”

Ebba Strandmark, designer
PH124256 PH124257
Unna ditt sovrum lite modern designhistoria med den djärva grafiska stilen hos TUVBRÄCKA bäddtextilier, med mönster av Inez Svensson som var med och grundade 10-Gruppen. Bäddtextilierna har ett mönster som ursprungligen användes i klassiska IKEA textilier som STRIX och STRAX – kända för sin handmålade design och starka grafik. PH124280 PH124285 PH124286
Lamporna i serien VARV har ett mjukt stiluttryck och är designade för att passa särskilt bra i sovrum. I serien ingår plafond, golvlampa, bordslampa och en dimbar sänglampa. Två av lamporna har dessutom inbyggd trådlös laddning. PH124337 PH124340 PH124342 PH124365 PH124367
Foto: IKEA
/Jenny & Linda, Trendspanarna.nu

1 svar på ”Aprilnyheter från IKEA – del 2 Sov, bad och belysning

  1. Pingback: Accessoires Salle De Bain Sopal | alorys-hebergement.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *