Augustinyheter på IKEA

Gör en kreativ omstart med höstens nyheter på IKEA Höstens nyheter på IKEA uppmanar till en kreativ omstart genom att kombinera saker på ett nytt sätt och göra våra rum mer flexibla och mångfunktionella. Bland nyheterna finns nya förvaringslösningar och textilier med inslag av pasteller i allt från moderna, grafiska mönster till det mer traditionellt blommiga.

En av höjdpunkterna bland nyheterna är det modulära förvaringssystemet ENHET, som passar lika bra i köket som i bad- och tvättrummet. Den har ett spännande utseende med både öppen och stängd förvaring som finns tillgänglig i olika färdiga förvaringslösningar och färger. Badrumssortimentet är även utökat med dusch-väggar i härdat glas.

Välkända hyllsystemet IVAR har fått nytillskott till serien med stilrena dörrar i bambu och ett lite tuffare skåp i lackerat stål och dörrar i grått nät. Till nyheterna hör också en superbekväm soffa, ett utdragbart matbord i björk och två taklampor som är designade i modern respektive traditionell stil. Det kommer såklart också nya accessoarer som krukor, vaser och kuddfodral.

Säljstart: Augusti till oktober, 2020 i alla IKEA-varuhus och på IKEA.se
Foto: IKEA
/Jenny & Linda

1 svar på ”Augustinyheter på IKEA

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *