Badrumsnytt från Svedbergs våren 2018

Knappt har året inletts förrän det är dags för en flod av spännande nyheter från badrumsföretaget i det lilla samhället Dalstorp i Västergötland. Svedbergs kommer på bred front och visar att formgivning och funktion kan gå hand i hand. Bland nyheterna märks möbelserien DK, ett flexibelt lådsystem, duschserien Ritual och fler handdukstorkar.

Formgivarna Morten Voss och Stinne Knudsen fortsätter sin spännande resa med möbelserien DK. Nu har de fångat upp en av de vilda idéer de hade från början. Möbelserien har utvecklats till nya höjder, bland annat med ett benstativ som skapar karaktär och ger ett luftigt intryck. En av årets stora nyheter är lådkonceptet Box One och Box Two. Med en stabil och praktisk konstruktion som grund går det att göra olika val och tillval som till exempel träinredning och lösa, lite mindre trälådor. Nytt är även den nya duschserien Ritual som finns i flera utföranden. Classic har utanpåliggande blandare och Premium har infälld blandare och takdusch. Båda modellerna tar liten plats, har säkerhetsglas och ger en skön duschupplevelse. I Ritual-serien finns dessutom en hörndusch, en skärmvägg och två nischduschar. Alla snyggt designade med säkerhetsglas och praktiska funktioner.

Svedbergs gör i år en stor satsning på handdukstorkar. Sortimentet, med såväl elstyrda som vattenburna varianter, fyrdubblas. Samtidigt får alla modeller timerfunktion som sparar både energi och miljö.

/Jenny & Linda

DK 60 Vit_detalj hogskap
DK 60 Vit_detalj sidoforvaring
DK 60 Vit_Miljo
DK 80 Blond ek_detalj lada
DK 120 kiffferga_Miljo
DK 120 Skiffergra_detalj benstativ

Acryl Produkt BB2108

Forma 120 Vit_miljo
Handdukstork_Venus Q
SID_DK 200 Vit_Miljo
Tvatt o tork_detalj
Foto: Svedbergs

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *