Bling bling till trädgården

Vi har tidigare skrivit om de fina trädgårdsslangarna från Garden Glory. Eftersom vi är trädgårdsintresserade så drömmer vi om att sätta lite bling på trädgården. Kolibri & Fjäder AB med deras varumärke Garden Glory var en global pionjär när de lanserade exklusiva designade trädgårdsslangar med tillbehör i spännande färger och material 2012. Efter att ha blivit en omedelbar hit i hela Europa med sina slangar, lanserar de nu en serie av en produkt som inte fått så mycket kärlek: Brevlådan.

-De är ofta väldigt ”standard” och tråkiga. Så i vår nya kollektion har vi varit inspirerade av de klassiska och tidlösa designerväskorna där vi försökt återskapa känslan av läder i metallen, säger Linda Brattlöf, VD, grundare och kreativ drivkraft på Kolibri & Fjäder AB/Garden Glory.

Brevlådan är tillverkad i Sverige och är utrustad med ett säkerhetslås där nyckelhållaren är gjord av läder. Locket på brevlådan har ett system inbyggt, som gör att den inte smäller igen då locket stängs. En stötdämpande effekt som gör att det blir tystare runt om kring oss då brevbäraren är ute och kör. Brevlådan har en garanti på 10 år, vilket visar på dess fantastiska kvalité.

-Även en brevlåda kan användas för att uttrycka sig. Så varför nöja sig med något vanligt? Säger Linda Brattlöf.

Linda Brattlöf startade sitt företag då hon själv ville ha en snygg slang till sitt nya hus på Onsalahalvön strax utanför Göteborg för snart tre år sedan. Den gröna trädgårdsslangen som medföljde vid köpet åkte genast ut i förrådet. Linda letade i alla butiker som sålde trädgårdsslangar och tillbehör men kunde inte hitta något annat än mängder av gröna slangar. Jo, en och annan orange. Under sökandet insåg hon att hon inte var ensam om att leta efter snyggare, mer designade slangar. Hon såg att det fanns en stor efterfrågan och beslutade sig för att göra det själv.

Garden glory EKPR 1 Garden glory EKPR 2 Garden glory EKPR 3 Garden glory EKPR 4 Garden glory EKPR 5 Garden glory EKPR 6 Garden glory EKPR 7 Garden glory EKPR 8 Garden glory EKPR 9
Överraska brevbäraren med en brevlåda i extravagant design från Garden Glory! Garden glory EKPR 10 Garden glory EKPR
Foto: EK PR & Kommunikation
/Jenny & Linda, Trendspanarna.nu

1 svar på ”Bling bling till trädgården

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *