Drömmen om ett orangeri (del 5)

Hej! Ni trodde kanske vid det här laget att jag hade gett upp orangeriprojektet? Men icke sa nicke vi har allt jobbat på. Har bara varit dålig på att uppdatera projektet här på bloggen. Det senaste blogginlägget så hade vi murat klart, putsat muren och lagt plattorna inne i huset.

Men nu har det hänt grejer! Vi har målat både inne och ute ett antal gånger och glasdelen är på plats. Jisses vilket jobb det var att få på alla partier!Det tog en hel dag för fyra personer men det gick till slut. Nu är även elen inkopplad och en bänk längs med muren på insidan har hunnits med att snickra. Nu ska det bara göras ett bord också 🙂 Plattor ska läggas utanför och annat små fix men nu är det verkligen nära. Dessutom så beställde vi kaminen igår! Så nu längtar vi efter att den ska komma 🙂 Kram Jenny

Drömmen om ett orangeri (del 1)
Drömmen om ett orangeri (del 2)
Drömmen om ett orangeri (del 3)
Drömmen om ett orangeri (del 4)

drömmen om ett orangeri trendspanarna trendspanarna orangeri 2 trendspanarna orangeri 3 trendspanarna orangeri 4 trendspanarna orangeri 5 trendspanarna orangeri 6 trendspanarna orangeri 7 trendspanarna orangeri 8 trendspanarna orangeri 99
Var bara tvungen att tända lite ljus när bänken och kuddarna var på plats!
trendspanarna orangeri9
Foto: Trendspanarna (iPhone)
/Jenny

4 svar på ”Drömmen om ett orangeri (del 5)

 1. Pingback: Odla från jord till bord ‹ Dansk inredning och design

 2. Hei !

  Følger dere på insta og blogg, og blir alltid veldig inspirert !!
  Så UTROLIG fint det blir med orangeriet !!! Grattis !!!! Gleder meg til å se flere bilder ! Jeg lurer på benken/sofaen; har dere laget den selv? Kan ikke se at det er noen ben under? Er den festet i veggen?

  Mvh

  • Hej,
   Tack snälla 🙂 Vi har gjort den själva. När vi gjorde muren så satte vi armeringsjärn för att klara tyngden. Så den sitter fast i väggen.

   Vänligen // Jenny

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *