Duka bordet i skandinavisk klassisk stil med NOX Table Couture

Letar efter vita tallrikar och surfade runt på nätet. Hittade det svenska företaget Nox Table som är nytt för oss! Vi fastnade för deras svarta och vita kollektion för 2014 som är helt ny på den skandinaviska marknaden. Avskalat och fint precis som vi på Trendspanarna vill ha det! 🙂


Foto: Noxtable
/Jenny & Linda, Trendspanarna.nu

4 svar på ”Duka bordet i skandinavisk klassisk stil med NOX Table Couture

 1. Precis som ni gillar även jag dessa tallrikar! Men hur i hela friden får man tag i dem? Finns det inga återförsäljare?
  Mvh Gunilla

 2. Hejsan,
  Så kul att fått träffa er på bloggforumet. Blev så full i skratt när vi pratade om just detta att få cred. för styling & fotografering. Haha…så dyker dessa bilder upp på er blogg, som jag har stylat & fotat och ingen notis alls om vem som tagit bilderna:) Inget negativt till er, för jag ser att det är noxtable som inte nämnt mitt namn någonstans…ja precis som vi sa i forumet … credden försvinner alldeles för ofta i dessa bildflöden, det blir man faktiskt lite ledsen över.

  Må så gott, hoppas vi ses igen.
  Kramar Åsa

  • Hej Åsa,

   Detsamma det var riktigt kul att ses. Intressant och lärorikt. Håller med dig helt. Vi har bara lagt upp den information som vi har fått. Vet vi fotografens namn så lägger vi alltid till det.

   Det hoppas jag verkligen att vi gör!
   Kram Jenny & Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *