Färgstarka inslag av dova toner hos Norrgavel hösten 2016

Sommaren går mot sitt slut och äntligen är det tid att inreda inne och pyssla. Denna hösten ska vi båda försöka få i ordning på våra sovrum. Nya textilier och kanske lite färg på väggarna 🙂 Vi blev inspirerade när vi fick se dessa ljuvliga bilder från Norrgavel och deras höstkollektion. Färgstarka inslag av dova toner som nya möbelkulören Åska, möbelnyheter i kvadratiska former, nya inredningsdetaljer i härliga höstnyanser och mycket mer… spana in nedan!

Kram och ha en fin kväll!
Jenny & Linda

detalj_kvadrat_lounge_norrgavel
Kvadrat soffbord “En fyrkantig träskiva med vackert lika långa sidor – en trä-kvadrat. Gediget trä rakt igenom. Som kan åldras och bara bli vackrare med åren… och då talar vi inte tio, utan lika gärna 200.

easychair_easy_linnetilltusen_norrgavel

Easy chair
Easy från Norrgavel

Norrgavel hösten 2016 kimono_1461_norrgavel kuddar_norrgavel

Norrgavel hösten 2016 Marmor_1_norrgavel
Norrgavels nya mattor är tillverkade av gamla kelim-mattor i ull, som tryckts för att få fram det marmorerade mönstret och sedan sytts ihop till lämpliga storlekar. Varje matta är unik i mönster och mått!

massiv_collage_norrgavel Massiv skänk Norrgavel miljbild_lounge_hst16 NORRGAVEL_1377 vg-kloned1
Norrgavels klassiska Låg förvaring är älskad för sitt böljande handtag. Nya Våg är låg – den finns i två höjder; som bänk eller som sidobord och för att skapa karaktär avslutas den alltid med en låg låda överst.

Foto: Norrgavel

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *