Ficklampa från VIPP

Med inspiration från ficklampor gjorda för friluftsaktiviteter i yrkesmässiga sammanhang har Vipp nu designat ett verktyg för friluftslivet. Vipp har i samarbete med ett expertteam på ficklampor försökt maximera ljuset från en liten LED-lampa. Ficklampan från Vipp är tillverkad i rostfritt stål, har en liten glödlampa med ett strålavstånd på 85 meter och är fäst i ett 115 cm långt snöre i mjukt silikongummi som gör att du kan bära ficklampan runt halsen.

”Tanken bakom alla Vipp-produkter är densamma, oavsett om vi tillverkar ett shelter, ett kök eller en ficklampa. Det är ett verktyg som ska åstadkomma något och kunna kombinera kvalitet, hantverksskicklighet och tidlös estetik i en och samma produkt. Ficklampan utgör en del av shelter-utrustningen eftersom den är mer kraftfull och stabil än en smartphone.” – Chefsdesigner för Vipp, Morten Bo Jensen. Pris 735 kr. Riktigt snygg tycker vi 🙂 Vipp hittar du bland annat hos Royaldesign.

Vipp561-Flashlight-Living01-High Vipp561-Flashlight-Living02-High Vipp561-Flashlight-Living04-High Vipp561-Flashlight-Living05-High Vipp561-Flashlight-Pack02-High Vipp561-Flashlight-Pack03-High Vipp561-Flashlight-Pack05-High
Foto: Vipp
/Jenny & Linda, Trendspanarna.nu

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *