Hemma hos stylisten Johanna Lavén i Stockholm

Här kommer några fantastiska bilder från stylisten Joanna Lavén lägenhet i Stockholm. Hittade dem på den inspirerande bloggen Design Milk. Johanna har en riktigt skön mix av klassiska tidsenliga och enkla detaljer. Jag hade tyckt att det var jättesvårt att få till den mixen. Men det är det inte för Johanna, hon har lyckats med bravur. Älskar hur hon har mixat marmor, modernt och trä i köket 🙂 En varm, personlig och välkomnande inredning. Fotograf Idha Lindhag.


Foto: Design Milk Fotograf Idha Lindhag.
/Jenny, Trendspanarna.nu

2 svar på ”Hemma hos stylisten Johanna Lavén i Stockholm

  1. Jättefint, hur har ni behandlat golvet? Tacksam få veta då jag ska bestämma mig, typ nu, vilken behandling/ färg jag ska ha på mitt nyslipsde golv.

    Mvh elisabet

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *